tewz187 Objavljeno Avgust 25, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2019 40eur s postnino za obe v dobrem stanju, drugace je ena porajsana tolk.
Snečer Objavljeno Avgust 25, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2019 pred 3 minutami, tewz187 pravi: 40eur s postnino za obe v dobrem stanju, drugace je ena porajsana tolk. zelo ugodno
tewz187 Objavljeno Avgust 25, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2019 pred 14 minutami, Snečer pravi: za koliko si dobil? to zna biti kar zasoljeno, ima pa enake sx1000, če se ne motim ali boš dal zadnji kufer dol? ker sicer se lahko sopotnica primer za nosilce kovčka na strani, moja s tem ni imela težav, ko se je vozila, ni ročk pogrešala, mislim pa da ima @Rogerg drugačno rešitev, da ima montirano oboje, eno preko drugega drugače je pa razlog bolj vizualne narave
Snečer Objavljeno Avgust 25, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2019 pred 1 minuto, tewz187 pravi: drugače je pa razlog bolj vizualne narave ja, saj na začetku shajaš brez kufra itd. če pa se želiš kam "zapeljat" pa hitro uvidiš, da je bolj biti praktičen kot "lep"
tewz187 Objavljeno Avgust 25, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2019 pred 8 minutami, Snečer pravi: ja, saj na začetku shajaš brez kufra itd. če pa se želiš kam "zapeljat" pa hitro uvidiš, da je bolj biti praktičen kot "lep" Nabavil sem tale nahrbtnik, za malo prakticnosti. Kapaciteta 24L
DAMI34 Objavljeno Avgust 25, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2019 pred 19 minutami, Snečer pravi: za koliko si dobil? to zna biti kar zasoljeno, ima pa enake sx1000, če se ne motim ali boš dal zadnji kufer dol? ker sicer se lahko sopotnica primer za nosilce kovčka na strani, moja s tem ni imela težav, ko se je vozila, ni ročk pogrešala, mislim pa da ima @Rogerg drugačno rešitev, da ima montirano oboje, eno preko drugega sx je ime do 2014, nosilec kufra, preko pa ročke. Mislim, da so res enake.
Snečer Objavljeno Avgust 25, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2019 pred 3 minutami, tewz187 pravi: Nabavil sem tale nahrbtnik, za malo prakticnosti. Kapaciteta 24L saj si napisal, da si še bolj frišen raje si kupi kakšno boršo (roll pack, so poceni) in lepo zvežeš na zadnji sedež, er6n ima iz vsake strani dva kavlja, da lahko s pajkom pripneš, če se še nisi zavzel rukzak je nerodna zadeva, teža na hrbtu, slabša gibljivost (moje mnenje) mogoče bo tebi ustrezalo sesir 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 25, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2019 Moje mnenje, vse kar je navešeno na telo je moteče. Raje kot centralni kovček imam 2 ozka stranska ali torbe. Seveda se kalkulacija podere, če imaš sopotnico. V tem primeru je centralc obvezen. Mislim, da obstaja opcija, ko na obstoječi nosilec centralca, montiraš distančnike mehkih torb, na katere pa lahko vpneš poltrde givijeve tph01 oziroma novejše, tako kot ima @Snečer Kugelschreiber 1
bajkr88 Objavljeno Avgust 25, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2019 js mam stranske ročke čez nosilec, a kontra obrnjene kot so original..( leva desna) zato da pridejo potem mal višje da lažje drži sopotnica....in ji je super, zgleda ok in praktične so, ga pa poširajo malo.... najboljs ji je pa ko se drzi zadaj na homemade nosilcu.... ps. bel er je tud lep ,2009+ sploh
Zok Objavljeno Avgust 25, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2019 11 hours ago, Snečer said: rukzak je nerodna zadeva, teža na hrbtu, slabša gibljivost (moje mnenje) Sploh tisti rukzaki v obliki trde skatle v primeru padca na hrbet... ...juuuj. Ne, hvala. Ce imas smolo si en dva tri hrom.
KARMEN1 Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 Jaz z nahrbtnikom vozim glih enako, kot brez. Razen, ko grem v trgovino in imam v njem veliko težo. Drugače, karkoli za obleč in obut, nima nobene teže.
Snečer Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 pred 15 minutami, KARMEN1 pravi: Jaz z nahrbtnikom vozim glih enako, kot brez. Razen, ko grem v trgovino in imam v njem veliko težo. Drugače, karkoli za obleč in obut, nima nobene teže. govora je, ko se "nekam" pelješ in pelješ zraven prtljago dlje ko greš, bolj je nahrbtnik neprimeren sesir 1
maus Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 Pravkar, Snečer pravi: govora je, ko se "nekam" pelješ in pelješ zraven prtljago dlje ko greš, bolj je nahrbtnik neprimeren se strinjam za spremembo s snečerjem ... ajde ... 200 km v eno stran in 200 km v drugo stran .. so pa redki, ki gredo na daljšo pot (cca 3000-5000 km) s kovčki, tank torbo in nahrbtnikom KARMEN1 1
tewz187 Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 (popravljeno) pred 13 urami, Rogerg pravi: js mam stranske ročke čez nosilec, a kontra obrnjene kot so original..( leva desna) zato da pridejo potem mal višje da lažje drži sopotnica....in ji je super, zgleda ok in praktične so, ga pa poširajo malo.... najboljs ji je pa ko se drzi zadaj na homemade nosilcu.... ps. bel er je tud lep ,2009+ sploh wau bravo rogerg, dober si tole zrihtal Popravljeno Avgust 26, 2019. Popravil tewz187
KARMEN1 Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 pred eno uro, maus pravi: se strinjam za spremembo s snečerjem ... ajde ... 200 km v eno stran in 200 km v drugo stran .. so pa redki, ki gredo na daljšo pot (cca 3000-5000 km) s kovčki, tank torbo in nahrbtnikom Če bom šla kam dlje, bom lažje stvari dala v nahrbtnik, ostalim, ki bi šli zraven, pa vsakemu eno tenisko v torbo ali kovček, pa bo! sesir 1
maus Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 pred 2 minutami, KARMEN1 pravi: Če bom šla kam dlje, bom lažje stvari dala v nahrbtnik, ostalim, ki bi šli zraven, pa vsakemu eno tenisko v torbo ali kovček, pa bo! če imaš ščitnike na ramenih, zna malo težji nahrbtnik tiščat ravno na ta ščitnik ramena preverjeno p.s. zato pa jaz ne bom šu nikamor s tabo sesir in KARMEN1 2
bajkr88 Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 (popravljeno) ......... iz teme er6 z nahrbtniki ? Popravljeno Avgust 26, 2019. Popravil Snečer kletvica, neprimerno maus, KARMEN1 in DAMI34 2 1
maus Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 pred 24 minutami, Rogerg pravi: spizdite iz teme er6 z nahrbtniki ? moderatorja @DAMI34 in @Snečer sta začela XTR, KARMEN1 in sesir 2 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 Pravkar, maus pravi: moderatorja @DAMI34 in @Snečer sta začela nekaj je v povezavi z opremo dotičnega motorja, potem pa kot ponavadi razglabljanje v detajle. ampak ker sem začel, bom tudi končal: dovolj filozofiranja v tej smeri. maus 1
Snečer Objavljeno Avgust 26, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2019 pred 6 minutami, maus pravi: moderatorja @DAMI34 in @Snečer sta začela Prav na er6n se je nanašalo, kako se je začela prtljaga povečevati z oddaljenostjo od hiše, res pa je tematika tudi malo širša Za dnevni izlet je prvotno zadoščala mala magnetna tank torbica nato je sledil zadnji kovček nato so se dodale še mehke stranske torbe ko sem pa šel sam za malo dlje pa stranske torbe dol in rollpack brez nervoze sesir, DAMI34 in MiNa 3
tewz187 Objavljeno Avgust 31, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2019 Končno odstranjen nosilec kovčka. Zdej je pa duša zadovoljna ? KARMEN1 1
Drosa Objavljeno November 11, 2019 Opozori Objavljeno November 11, 2019 Prtljaga pri ER6N rešena...... sunnygirl, MiNa, Quest in 4 others 7
sunnygirl Objavljeno November 11, 2019 Opozori Objavljeno November 11, 2019 pred 3 urami, Drosa pravi: Prtljaga pri ER6N rešena...... Imas distancnike, ali kar brez?
Drosa Objavljeno November 13, 2019 Opozori Objavljeno November 13, 2019 Ob 11. 11. 2019 ob 12:27, sunnygirl pravi: Imas distancnike, ali kar brez? Imam distančnike homemade izvedba, lahko ti poslikam in vidiš kako sem rašil. sunnygirl 1
sunnygirl Objavljeno November 13, 2019 Opozori Objavljeno November 13, 2019 pred 14 minutami, Drosa pravi: Imam distančnike homemade izvedba, lahko ti poslikam in vidiš kako sem rašil. Ja bi te prosila. Pa kok cenovno te je to prislo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se