_Nejkooo_ Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 sexači eni...da vam nau stric venom (strup) pobral vseh...! kaje kdaj gremo pit??? :evilgrin: daj naredi eno čago tam pri tebi v cerknici... pa če je možno po 15. maju, ko sn jaz že fertik s šolo, da pol niam skrbi :D :D
JMatic Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 uu jest sm u narobno temo pisu.... a lahko se jest uletim u pondelk? al me nocte :> sam povejte kok dnarja morm prnest
_Nejkooo_ Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 uu jest sm u narobno temo pisu.... a lahko se jest uletim u pondelk? al me nocte :> sam povejte kok dnarja morm prnest gajbo pira, pizda ej škoda da me ne bo v pondeljek, vidim da bo prava čaga, skor taka ko prejšn tedn v mariboru :OK: :D
reesko Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 uu jest sm u narobno temo pisu.... a lahko se jest uletim u pondelk? al me nocte :> sam povejte kok dnarja morm prnest gajbo pira, pizda ej škoda da me ne bo v pondeljek, vidim da bo prava čaga, skor taka ko prejšn tedn v mariboru :OK: :D hočmo ga :grim :grim :grim
reesko Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 alo prez, a lohk se jest uletim u pondelk ? ce ja, povej kok kesa prnesem :> sm ti že tm napisu...valda da prid..itak je to za moto sršene pol pa še za ostale :devil: ti še kšno bejbo prpel :P
Ven0m Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Spet bomo pil?? Yeeeaaa! za u pondelk morem spet krampat doma!!!Ima da je žur pa da bojo tut kake babe... :P
_Fingi_ Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer1: :afro1: :drunk: :drunk: dobr da mamo takele praznke, da se gre lohka kdaj pit :D
Ven0m Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer1: :afro1: :drunk: :drunk: dobr da mamo takele praznke, da se gre lohka kdaj pit :D Jz mam usak dan praznik :devil: :D
Ven0m Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 daj naredi eno čago tam pri tebi v cerknici... pa če je možno po 15. maju, ko sn jaz že fertik s šolo, da pol niam skrbi :D :D ja sj je že zmenen da bo fešta sam datum ni določen!!! :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Jz mam usak dan praznik :devil: :D tak je prav :OK: živi kot da boš umrl danes, sanjaj kot da boš živel večno!!! :D :D
Irencko Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 dns sm vidla par seršenčkov v štifti, ma mi nekak ni potegnil kere :blush: kdo j biu dol?
Ven0m Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 Dohtar jz sm le navaden trot rad bi bil pa sršen!! :P
Rizla Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 Dohtar jz sm le navaden trot rad bi bil pa sršen!! :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :OK: :OK: :OK:
reesko Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :OK: :OK: :OK: kva je ti baraba ..a si se le zbudu..smo se učer gejal po msnju :devil:
Kleemen Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 Kaj pol?lohk pridem k vam al ne?? :?
Čamac Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 (popravljeno) Ti bo GrCaR poslal formular 6 strani A4 neki testi so pa življenjepis pa iq test pa take fore pa mu ga nazaj odpošlji pa ti bo že on povedal če si opravil... Ne, ne šala šala. Ja kontaktiraj v glavnem grčarja, ampak ne vem kakšen bi ti bil moto sršen če nočeš na piknike hodit, kakšno rečt, se malo nasmejat, nekaj spit,... Samo vozo bi se... Saj ni to neki užitek v vožnji če ti ne gre čez 110 :P Saj za takšne panoramske vožnje se lahko 4T 125ke tudi tako zmenite brez moto kluba in se hodite vozit, če ti ni do druženja z nami... Ker za ostale na 125 2T SS motorjih takšna vožnja ni neki užitek... Popravljeno April 28, 2007. Popravil Brodar
Ven0m Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 (popravljeno) Ti bo GrCaR poslal formular 6 strani A4 neki testi so pa življenjepis pa iq test pa take fore pa mu ga nazaj odpošlji pa ti bo že on povedal če si opravil... Ne, ne šala šala. Ja kontaktiraj v glavnem grčarja, ampak ne vem kakšen bi ti bil moto sršen če nočeš na piknike hodit, kakšno rečt, se malo nasmejat, nekaj spit,... Samo vozo bi se... Saj ni to neki užitek v vožnji če ti ne gre čez 110 :P To si pa zdej tko povedu kt da je klub kronikov ki se občasno spravjo pelat en krog... :lol1: :P Ne sj posvoje maš prav sam tut nekatere 2t je užitk furat...:D Popravljeno April 28, 2007. Popravil Ven0m
Čamac Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 Hahaha ne pardon nisem tak htel, seveda lahko postane sršen če hoče ampak potem se že lahko kaj dobimo pa kakšno rečemo a ne?
Rizla Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 kva je ti baraba ..a si se le zbudu..smo se učer gejal po msnju :devil: hehe :OK: :OK: ma zbudu se js ze ob osmih jaao kr ne vem kaj mi je hehe:D:D jaja ti sam grcija kontakteri ejj pa usak te more enkrat piknt pol pa join in the club :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sala sala jaja reesko ne vem kdo je baraba tuki :OK: :OK: :headbang: :lol1: :lol1: hec hec :devil: :devil:
Ven0m Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 (popravljeno) risko i see you winding n grinding up on that pole, I know you see me lookin' at you and you already know, i wanna f**k you, you already know... :music1: Popravljeno April 28, 2007. Popravil Ven0m
Rizla Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 risko i see you winding n grinding up on that pole, I know you see me lookin' at you and you already know, i wanna f**k you, you already know... :music1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: derektiva za reskota :OK: :OK: :OK:
Kleemen Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 sej bi pršu na piknik tu pa tam..mal da se družimo sam ne bi zdej tam gor spal pa to..če bi pršu bi pršu eno urco..po dnevi ne..da pridem še pred temo domov :D kr jst sm drgač z okolice ajdovščine in to je na primorsekm..in zdej v lj al pa mb furat..pa še po temi :BUA: na kako turco pa lohk gremo ja skup..počasi :P
Irencko Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 sej bi pršu na piknik tu pa tam..mal da se družimo sam ne bi zdej tam gor spal pa to..če bi pršu bi pršu eno urco..po dnevi ne..da pridem še pred temo domov :D kr jst sm drgač z okolice ajdovščine in to je na primorsekm..in zdej v lj al pa mb furat..pa še po temi :BUA: na kako turco pa lohk gremo ja skup..počasi :P pa se ti dost furaš? bl po priimorski al tut tle okol?
Kleemen Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 Ma se vozm še kar dost ja..največ tle okol primorske..pa planinske ride..drgač pa grem tud drugam..učeri sm bil v štifti :OK: se gremo kdaj kam pelat..odvisno kak motor maš B)
Irencko Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 Ma se vozm še kar dost ja..največ tle okol primorske..pa planinske ride..drgač pa grem tud drugam..učeri sm bil v štifti :OK: se gremo kdaj kam pelat..odvisno kak motor maš B) itak, ni panike, sam poklič, jst sm koj za furco, motor pa tut ja bl med počasnimi zaenkat hehe :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se