Kleemen Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 S kje pa si drgač..kak motor maš?star kok si?? ;)
Čamac Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 (popravljeno) S kje pa si drgač..kak motor maš?star kok si?? ;) ne star... stara :D Punca torej :P Pa če klikneš na Irencko boš hitro sam ugotovil, koliko je stara in kakšen motor vozi. Popravljeno April 28, 2007. Popravil Brodar
Kleemen Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 A punca je??? :blink: :blink: sm mislu da je fant..irencko :D :slap: kok pa je stara?
_Fingi_ Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 S kje pa si drgač..kak motor maš?star kok si?? ;) hint: Pregled profila :grim
_Nejkooo_ Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 sej bi pršu na piknik tu pa tam..mal da se družimo sam ne bi zdej tam gor spal pa to..če bi pršu bi pršu eno urco..po dnevi ne..da pridem še pred temo domov :D kr jst sm drgač z okolice ajdovščine in to je na primorsekm..in zdej v lj al pa mb furat..pa še po temi :BUA: na kako turco pa lohk gremo ja skup..počasi :P pizda si zatežen ej :huh: , zakaj pa te ne bi mogo prespat tam, black doc je tut iz tolmina prišo, ga čagal, prespal tam, pa drugi dan gor... al si res taki asocialen al kaj, da se ne bi mogo malo poveselit, fural pa se boš še v življenju zelo dosti, pa nea zaj nori neke s toto ybr-ko, sej ne raiš vsaki dan 500km narejit :D :D lepo na izi je treba vse skup, malo se peleš, nekaj poješ, spiješ, pa tak dalje... da bi se nonstop fural s to ybr pa tui ne vidim razloga, mam sam podobn motor pa ti dopizdi čez cajt :D :D
Kleemen Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 maja..niti mi ne bi pustili stari da bi pršu zvečer na žur..pa še spal da bi tam gor :blink: če bi blo čez dan bi lohk pršu pogledat :OK: vržt eno debato..in gasss naprej :P k vam v klub pa bi pršu sam zaradi tega kr mate v klubu večinoma 125ccm motorje .) P.S.:Če pride kdo jutri popoldan na planinske ride se bomo lohk pelali mal okol :OK:
GrCaR Objavljeno April 28, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2007 alo prez, a lohk se jest uletim u pondelk ? ce ja, povej kok kesa prnesem :> :grim :grim :grim Bomo se jutr zmenil, k zdele tut mislt ne morm več :D
GrCaR Objavljeno April 28, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2007 Ej,punci,kaj bosta s totimi pubeci,ki spijejo 2 deci šmarnice,pol pa sploh ne vejo.kdo je koga ali kaj nategno! :D Vidve rabita enga pravega deda,ki ve,kak se tem stvarem streže! :grim In jaz bi,...! :blush: :naughty: :yea1: :lol1: :lol1: :lol1: pol pravš de si ti tist pravi dedEK! :hmm: :lol: :evilgrin: :lol1: :P
Irencko Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 evo, vidm d so ti razložl de nism lih fantičk :P am ja jst bom kej postala na ridah jutr ja zihr :OK:
Roky Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 (popravljeno) pizda si zatežen ej :huh: , zakaj pa te ne bi mogo prespat tam, black doc je tut iz tolmina prišo, ga čagal, prespal tam, pa drugi dan gor... al si res taki asocialen al kaj, da se ne bi mogo malo poveselit, fural pa se boš še v življenju zelo dosti, pa nea zaj nori neke s toto ybr-ko, sej ne raiš vsaki dan 500km narejit :D :D lepo na izi je treba vse skup, malo se peleš, nekaj poješ, spiješ, pa tak dalje... da bi se nonstop fural s to ybr pa tui ne vidim razloga, mam sam podobn motor pa ti dopizdi čez cajt :D :D Pomoje nebi prespal zarad reeskota k take tle po forumu strela :huh: :lol1: reesko brez zamere :winkiss: BATko sam nevem no,si pa čuden.18 let imaš pa ti doma ne pustijo na piknik it pa tam prespat?Jaz skor vsak vikend nekje spim, če sm naglavo pa sem leto mlajši od tebe pa mi doma nič ne težijo,ponavad me še podita nej grem kam ven, da nebom doma zgnil :) A fukat ti pustijo? :S Popravljeno April 28, 2007. Popravil Roky
Ven0m Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 Pomoje nebi prespal zarad reeskota k take tle po forumu strela :huh: :lol1: reesko brez zamere :winkiss: BATko sam nevem no,si pa čuden.18 let imaš pa ti doma ne pustijo na piknik it pa tam prespat?Jaz skor vsak vikend nekje spim, če sm naglavo pa sem leto mlajši od tebe pa mi doma nič ne težijo,ponavad me še podita nej grem kam ven, da nebom doma zgnil :) A fukat ti pustijo? :S Men vse fotr pusti...sam za fukat...to pa ne smem to vedno delam naskrivaj! brez zaščite mi ne pusti :P
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 Pomoje nebi prespal zarad reeskota k take tle po forumu strela :huh: :lol1: reesko brez zamere :winkiss: BATko sam nevem no,si pa čuden.18 let imaš pa ti doma ne pustijo na piknik it pa tam prespat?Jaz skor vsak vikend nekje spim, če sm naglavo pa sem leto mlajši od tebe pa mi doma nič ne težijo,ponavad me še podita nej grem kam ven, da nebom doma zgnil :) A fukat ti pustijo? :S hahahah, samo pod budnim očesom staršev :D :D :lol1: :lol1:
Čamac Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 Ah jebiga mu pač določenih stvari ne pustijo... ampak kot pravi sršen si bo to moral doma izborit :devil: kakšne noči na piknikih in podobno :P
Kleemen Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 :wacko: :wacko: :wacko: btw..nimam še 18 let...itak da mi pustijo kam it..sam ne pa tok delč..v ljubljano al pa mb..če bi bil tuki pri nas piknik pol ok..sam ne bom zdje hodu v lj pa še z motorjem..pa pol tam gor spal :eek:
reesko Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 Pomoje nebi prespal zarad reeskota k take tle po forumu strela :huh: :lol1: reesko brez zamere :winkiss: BATko sam nevem no,si pa čuden.18 let imaš pa ti doma ne pustijo na piknik it pa tam prespat?Jaz skor vsak vikend nekje spim, če sm naglavo pa sem leto mlajši od tebe pa mi doma nič ne težijo,ponavad me še podita nej grem kam ven, da nebom doma zgnil :) A fukat ti pustijo? :S :lol1: :lol1: :wacko: :wacko: :wacko: btw..nimam še 18 let...itak da mi pustijo kam it..sam ne pa tok delč..v ljubljano al pa mb..če bi bil tuki pri nas piknik pol ok..sam ne bom zdje hodu v lj pa še z motorjem..pa pol tam gor spal :eek: loooooooool...človk ti nis resn :headbang: :headbang: :lol1: :lol1:
_Fingi_ Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 :wacko: :wacko: :wacko: btw..nimam še 18 let...itak da mi pustijo kam it..sam ne pa tok delč..v ljubljano al pa mb..če bi bil tuki pri nas piknik pol ok..sam ne bom zdje hodu v lj pa še z motorjem..pa pol tam gor spal :eek: Soft? :blink: Poglej BlackDoc-a k je prišel s tolmina na žurko v maribor, pa ni nč jamrov :OK: :) Če sm jest upou s cagivo iz kranja do mb it...pol pa res ni nuben problem s tvojmu do lj al pa mb. Ne vem pa kašne maš tastare da ti neb pustil, men je mt še sama rekla nej še zeleno karto uzamem če bom kej vn hodu an :D
GrCaR Objavljeno April 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 29, 2007 Kwa je zdej... a bomo jutr kej naredl al JA :OK: Dejte povedat, kdo pa kolk ns bo.
reesko Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 kdo jutr pride??? a bo kej soka :lol1:
GrCaR Objavljeno April 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 29, 2007 a bo kej soka :lol1: ja zate bomo mlek kupl :OK:
reesko Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 ja zate bomo mlek kupl :OK: :devil: :devil:
Ven0m Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 Jz bom zvečer povedu...če ja al ne...sam fotr praw da sm bil pridn ta tedn tko da verjetn ja :OK:
_Fingi_ Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 jest tud mal kasnej povem...99% da pridem, zdle delam (pridn pa to :P ), tko da..vrjetn se vidmo :OK:
Roky Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 :wacko: :wacko: :wacko: btw..nimam še 18 let...itak da mi pustijo kam it..sam ne pa tok delč..v ljubljano al pa mb..če bi bil tuki pri nas piknik pol ok..sam ne bom zdje hodu v lj pa še z motorjem..pa pol tam gor spal :eek: Joj,pol jih maš pa sedemnajst pa pol :rolleyes: Zakaj ti nebi pustil tok daleč it,kot da je Ljubljana nevem kok deleč od Ajdovščine,nasplošno je Slovenija mejhna :doze: Da bi za eno uro hodu iz Ajdovščine v Maribor to je res bedarija,če pa prespiš pa znat bit fajna turca saj greš naslednji dan vsaj spočit nazaj.Mislim pa, da je motor zato, da kam greš ne, da ga doma samo pucaš pa se peleš do prve gostilne :ninja: Ampak OK stvar je itak tvoja,se nebom utikov sam mi je blo zlo čudno,tko, da DRUGA TEMA :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se