Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

jaz žal ne bom mogo prit... delam celi dan, pa cel kup učenja me čaka, ker mam po počitnicah obsedno stanje v šoli :BUA: :BUA: ... pred 15.majem za za mene ne bo nekih velikih čag :BUA: :cry: :cry:

Objavljeno

Joj,pol jih maš pa sedemnajst pa pol :rolleyes: Zakaj ti nebi pustil tok daleč it,kot da je Ljubljana nevem kok deleč od Ajdovščine,nasplošno je Slovenija mejhna :doze: Da bi za eno uro hodu iz Ajdovščine v Maribor to je res bedarija,če pa prespiš pa znat bit fajna turca saj greš naslednji dan vsaj spočit nazaj.Mislim pa, da je motor zato, da kam greš ne, da ga doma samo pucaš pa se peleš do prve gostilne :ninja: Ampak OK stvar je itak tvoja,se nebom utikov sam mi je blo zlo čudno,tko, da DRUGA TEMA :P

Pustmo stat :yawn:

Objavljeno

Mene lahko odštejete iz piknika ker nimam s čem prit :cry:

mito?

Objavljeno

:cry: nop

a si prodau al kwa?

Objavljeno

:yes:

a res ? :D :D :D

Objavljeno

Ja, ampak še ni čist točno dorečeno kaj.

A 125 a kaj več? :hmm:

Objavljeno

A 125 a kaj več? :hmm:

skoraj 100% več... Razn če pade odločitev da kupim še pač za to sezono neko 125 prdalo pa šparam in šele naslednje leto kupim 600... čeprav bom najbrž kupil letos 600... .)

Objavljeno

a pol jutr ne bo nč? :?

Objavljeno

Soft? :blink:

Poglej BlackDoc-a k je prišel s tolmina na žurko v maribor, pa ni nč jamrov

hehe očitno se morte po men zgledovat :P

Objavljeno

iz kerega konca pa je (ne)srečen kupec?

P.S: tisto "ne" sem napisal v oklepaju zato, ne da bi bilo z brodarjevim mitotom kaj narobe, sam pač 2t->cagiva->mito pa to...

Objavljeno

Mene lahko odštejete iz piknika ker nimam s čem prit :cry:

ti si pa zaj hitro daj dol ta user bar cagiva mito driver, ker trenutno si becikl driver :D :D ... res nevem kaj ti je naenkrat v glavo prdnilo, da si prodal svoje sanje :BUA: :D

Objavljeno

a pol jutr ne bo nč? :?

jst nevem a si ti delaš norc z mene al kaj...men rečeš da ne bo nč...pol pa kle čez tri ure napišeš če bo kej al ne bo :nono:

Objavljeno
DONS ZARADI PREMALO ZANIMANJA ZADEVA ODPADE!
Objavljeno

DONS ZARADI PREMALO ZANIMANJA ZADEVA ODPADE!

ajej... kaj se bote kej fural? :doze:

Objavljeno

ti si pa zaj hitro daj dol ta user bar cagiva mito driver, ker trenutno si becikl driver :D :D ... res nevem kaj ti je naenkrat v glavo prdnilo, da si prodal svoje sanje :BUA: :D

Pusti ti moj userbar na miru, ne morem se še od tega ločit :cry: Mitofreak še ma zdaj v podpisu pa je lani prodal kolko se spomnim :P

Objavljeno

fural se pa bomo... vsaj jst :) sam še ne vem kam :D

Objavljeno (popravljeno)

fural se pa bomo... vsaj jst :) sam še ne vem kam :D

Prid do mene obrnt...jz sm cel dan doma... :D

Pizda odpade jz sm se pa že dogovarju kdo me bo pelu!Hehe

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

Tud do mene lahko prideš obrnit, sem doma :D

Pr nas je hujša cesta... :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!