Irencko Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 pr nas so pa najlepši ovinki :OK: lol :P
VmasIna Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 Tud do mene lahko prideš obrnit, sem doma :D Usput še pa lahko k meni na pir prideš ;)
_Fingi_ Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 Usput še pa lahko k meni na pir prideš ;) Pr nm je pa najlepš ureme :P
Ven0m Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 Pr men pa nauš pira dobu!!!!Enga ne...razn če mislš prespat pol pa dobiš, vlik!! :P :OK:
Ven0m Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 jst mam pa največga Jz mam pa najhujšga tehničarja!
JeRn3j Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 DONS ZARADI PREMALO ZANIMANJA ZADEVA ODPADE! pejt u k**** :BUA: :P
GrCaR Objavljeno April 30, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 30, 2007 pejt u k**** :BUA: :P pejte vi v k**** ;) Takrt k se organizera kej, usi zajebete, tko da BMK... verjetno tut julija ne bo nč :)
GrCaR Objavljeno April 30, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 30, 2007 cak a to resno nažalost ja :BUA:
Irencko Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 jao fanntje, nej se kregat :P rabte vi kako dečvo d vs k seb sprav haha :grim
Roky Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 jao fanntje, nej se kregat :P rabte vi kako dečvo d vs k seb sprav haha :grim Zrihtej kšno :devil: :P
Čamac Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 hahahahahhahaa nizzzzkaaaa :lol1: :lol1: :lol1:
Irencko Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Zrihtej kšno :devil: :P uf jst jih poun poznam :OK: sam nwm, vi raj tle ta gej klub... teme... nabijate... :blush: se treba kej zapelat, pa pokazat, dečve se raj vozjo :D
Čamac Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Ah to sploh ni problem, ti jih samo pripelji na kakšno čago :) pa luštne
KARAMBOLA Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Tote njihove 125ccm prdule glih komi enga vlečejo,ne pa da bi še kakšne dečve sabo vozli! :P :lol1:
Irencko Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Tote njihove 125ccm prdule glih komi enga vlečejo,ne pa da bi še kakšne dečve sabo vozli! :P :lol1: uf sj po večini, dečv na kere jst mislm, se bi same prpelale a! :OK: kaj mislte d smo mi kr tk? :P
KARAMBOLA Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Pol se pa ne upajo it z vami vozit,ker punce najbrž bolš vozite! Se rajši samo hvalijo,pa piknike rihtajo! :grim :lol1:
Kleemen Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Pol se pa ne upajo it z vami vozit,ker punce najbrž bolš vozite! Se rajši samo hvalijo,pa piknike rihtajo! :grim :lol1: :lol1: :lol1: Hahaha..to je pa tud res ja :lol: sam neke piknike delajo..a vozite se sploh kaj??A ne naredijo vsi moto klubi 1x na leto žur(oz.po vaše piknik)..a vi mate žur vsak vikend :blink: kdaj se pa pol sploh kaj vozite? :P
Irencko Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Pol se pa ne upajo it z vami vozit,ker punce najbrž bolš vozite! Se rajši samo hvalijo,pa piknike rihtajo! :grim :lol1: zatu pa je govor sam o čagah :blush:
reesko Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Pol se pa ne upajo it z vami vozit,ker punce najbrž bolš vozite! Se rajši samo hvalijo,pa piknike rihtajo! :grim :lol1: to bo to ja...hud si do konca :lol1: :lol1: Hahaha..to je pa tud res ja :lol: sam neke piknike delajo..a vozite se sploh kaj??A ne naredijo vsi moto klubi 1x na leto žur(oz.po vaše piknik)..a vi mate žur vsak vikend :blink: kdaj se pa pol sploh kaj vozite? :P dej ti pa šuti
GrCaR Objavljeno Maj 1, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 uf jst jih poun poznam :OK: sam nwm, vi raj tle ta gej klub... teme... nabijate... :blush: se treba kej zapelat, pa pokazat, dečve se raj vozjo :D Ja sej pol gremo pa loh na kkšo furco skup :P uf sj po večini, dečv na kere jst mislm, se bi same prpelale a! :OK: kaj mislte d smo mi kr tk? :P čist zajebane :OK: Pol se pa ne upajo it z vami vozit,ker punce najbrž bolš vozite! Se rajši samo hvalijo,pa piknike rihtajo! :grim :lol1: :grim :grim :grim to bo to :grim :grim :grim NOT :nono: :lol1: :lol1: Hahaha..to je pa tud res ja :lol: sam neke piknike delajo..a vozite se sploh kaj??A ne naredijo vsi moto klubi 1x na leto žur(oz.po vaše piknik)..a vi mate žur vsak vikend :blink: kdaj se pa pol sploh kaj vozite? :P eni se vozmo, kar pokažejo tut kilometri... letos 5000 :naughty: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se