Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

pr nas so pa najlepši ovinki :OK: lol :P

Objavljeno

Tud do mene lahko prideš obrnit, sem doma :D

Usput še pa lahko k meni na pir prideš ;)

Objavljeno

Usput še pa lahko k meni na pir prideš ;)

Pr nm je pa najlepš ureme :P

Objavljeno

Pr men pa nauš pira dobu!!!!Enga ne...razn če mislš prespat pol pa dobiš, vlik!! :P :OK:

Objavljeno

jst mam pa največga

Objavljeno

jst mam pa največga

Jz mam pa najhujšga tehničarja!

Objavljeno

DONS ZARADI PREMALO ZANIMANJA ZADEVA ODPADE!

pejt u k**** :BUA: :P

Objavljeno

pejt u k**** :BUA: :P

pejte vi v k**** ;) Takrt k se organizera kej, usi zajebete, tko da BMK... verjetno tut julija ne bo nč :)

Objavljeno

cak a to resno

nažalost ja :BUA:

Objavljeno

jao fanntje, nej se kregat :P rabte vi kako dečvo d vs k seb sprav haha :grim

Objavljeno

jao fanntje, nej se kregat :P rabte vi kako dečvo d vs k seb sprav haha :grim

Zrihtej kšno :devil: :P

Objavljeno

Zrihtej kšno :devil: :P

uf jst jih poun poznam :OK:

sam nwm, vi raj tle ta gej klub... teme... nabijate... :blush: se treba kej zapelat, pa pokazat, dečve se raj vozjo :D

Objavljeno

Ah to sploh ni problem, ti jih samo pripelji na kakšno čago :)

pa luštne

Objavljeno

spt čaga :D hehe :P

Objavljeno

Tote njihove 125ccm prdule glih komi enga vlečejo,ne pa da bi še kakšne dečve sabo vozli! :P :lol1:

Objavljeno

Tote njihove 125ccm prdule glih komi enga vlečejo,ne pa da bi še kakšne dečve sabo vozli! :P :lol1:

uf sj po večini, dečv na kere jst mislm, se bi same prpelale a! :OK: kaj mislte d smo mi kr tk? :P

Objavljeno

Pol se pa ne upajo it z vami vozit,ker punce najbrž bolš vozite! Se rajši samo hvalijo,pa piknike rihtajo! :grim :lol1:

Objavljeno

Pol se pa ne upajo it z vami vozit,ker punce najbrž bolš vozite! Se rajši samo hvalijo,pa piknike rihtajo! :grim :lol1:

:lol1: :lol1:

Hahaha..to je pa tud res ja :lol: sam neke piknike delajo..a vozite se sploh kaj??A ne naredijo vsi moto klubi 1x na leto žur(oz.po vaše piknik)..a vi mate žur vsak vikend :blink: kdaj se pa pol sploh kaj vozite? :P

Objavljeno

zatu pa je govor sam o čagah :blush:

Objavljeno

to bo to ja...hud si do konca

Hahaha..to je pa tud res ja :lol: sam neke piknike delajo..a vozite se sploh kaj??A ne naredijo vsi moto klubi 1x na leto žur(oz.po vaše piknik)..a vi mate žur vsak vikend :blink: kdaj se pa pol sploh kaj vozite? :P

dej ti pa šuti

Objavljeno

ej ej reesko, bot mal bl nežn no :P

Objavljeno

uf jst jih poun poznam :OK:

sam nwm, vi raj tle ta gej klub... teme... nabijate... :blush: se treba kej zapelat, pa pokazat, dečve se raj vozjo :D

Ja sej pol gremo pa loh na kkšo furco skup :P

uf sj po večini, dečv na kere jst mislm, se bi same prpelale a! :OK: kaj mislte d smo mi kr tk? :P

čist zajebane :OK:

:grim :grim :grim to bo to :grim :grim :grim

NOT :nono:

eni se vozmo, kar pokažejo tut kilometri... letos 5000 :naughty: :kva2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!