Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pizda kva vm je da morte na VSAK motozbor?pizda greš na 5 motozborov in to je to ne pa da greš na vseh tisočtristodvainpetdeset :headbang:

sam eno razliko ti povem :

private party-mlad folk mlade bejbe itd...

motozbor-star folk-stare pijane babe in deci 60let+

vidm da ste res za bruhat ker so vm stare gajbe ušeč :BUA:

:winkiss: :worship:

Objavljeno (popravljeno)

haha, ja, vrjetno se gre v Lesce, čeprav, mene tudi zbiljska noč mal mika :whistle: :whistle:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno (popravljeno)

sam sej pravm...vi "tapravi bajkerji" pejte na 10000 zborov... mi lj pa mb fukači gremo pa na pičke :D

usak ma svoj okus..eni stare ate gledat k ščijejo med sabo(eden izmed prizorov v medvodah med 500 folka) eni pa pač gremo radi na lepe dekline :D

100ljudi 100čudi :D

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno
haha, ja, vrjetno se gre v Lesce, čeprav, mene tudi zbiljska noč mal mika :whistle: :whistle:

ooo fiiinngggiii :winkiss: :winkiss: :winkiss: :rolleyes: :rolleyes:

dobrodošel spet nazaj v SLO :D hehe

a drgač je zbilska noč isti dan/večer? se bo šlo pa na uboje ane :D

Objavljeno
sam sej pravm...vi "tapravi bajkerji" pejte na 10000 zborov... mi lj pa mb fukači gremo pa na pičke :D

usak ma svoj okus..eni stare ate gledat k ščijejo med sabo(eden izmed prizorov v medvodah med 500 folka) eni pa pač gremo radi na lepe dekline :D

B) reesko odkar si prodou mitota si vedno bolj moder B) :OK:

Objavljeno
ooo fiiinngggiii :winkiss: :winkiss: :winkiss: :rolleyes: :rolleyes:

dobrodošel spet nazaj v SLO :D hehe

a drgač je zbilska noč isti dan/večer? se bo šlo pa na uboje ane :D

Jest negrem nikamor na Zbiljsko.Jebeš Plestenjaka (k me je v lulija gledov k sm lulov :lol1: ) pa Lenderovo,sama fegetarija...Gremo na pir v Lesce :OK:

Objavljeno

ah pa sej vem :D

kdaj gremo na pičke :P

Objavljeno (popravljeno)

pizda petk z avtom kaj pravš B) jst vozm B) pa še matejčiju rečeva je reku da bo šu B)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

:worship: :worship: :worship:

hahahhaa good point đeri :D

Objavljeno

jest bom tud su u lesce na ate pa pjane gospe 40+ :whistle: čeprov je večji + lesc da plac k bo meeting vidm z balkona :naughty:

Objavljeno
jest bom tud su u lesce na ate pa pjane gospe 40+ :whistle: čeprov je večji + lesc da plac k bo meeting vidm z balkona :naughty:

torej z bejbo na balkon pa akcija..pa mal poglej na vsake tok časa tele naše zagrete zborovce kako ščijejo med sabo :OK:

Objavljeno

13ga grem glih na morje, pa čeprav je petek 13 :D, tak da 14.7 ne morem :D

Objavljeno (popravljeno)

alo reesko and company (jernej, matex,venom... grčar verjetno ne bo več za akcijo :D ), pridite kaj v maribor zaj ko je festival lent, se kar nekaj pomanjklivo oblečenih deklin šeta tam, pa še tu pa tam je kaka vrei muzika, pa prijite poglejat malo da ga spet začagamo :D ... pizda midva z brodarom se sama šetama po lentu ob večerih(ko kaka pedra .)) , niama z nobenim tu vun za hodit, ker so ostali tak same propalice, tak da bi blo fajn če kaka vrei motoristična druščina pride :OK:

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
alo reesko and company (jernej, matex,venom... grčar verjetno ne bo več za akcijo :D ), pridite kaj v maribor zaj ko je festival lent, se kar nekaj pomanjklivo oblečenih deklin šeta tam, pa še tu pa tam je kaka vrei muzika, pa prijite poglejat malo da ga spet začagamo :D ... pizda midva z brodarom se sama šetama po lentu ob večerih(ko kaka pedra .)) , niama z nobenim tu vun za hodit, ker so ostali tak same propalice, tak da bi blo fajn če kaka vrei motoristična druščina pride :OK:

Povej sam kdaj je, pa če bo čas sigurno pridm :naughty:

Objavljeno

ja to je vsaki dan, zdaj traja že dva tedna, in v soboto bo zaključek z velikim ognjemetom, folka in pičk bo dosti, tak da najboljše da v soboto pridete :OK:

Objavljeno

delam v tud v soboto pa nedelo..pol pa še nočne :D

rabm keš za avto :P ane ČAMAC JEDAN :D

Objavljeno

dobro se jaz tud delam v soboto, ampak sn mislo pač zvečer malo... no sej če neote meli cajta pač ne, čeprav je nam mariborčanom ta festival že dopizdo, ker je vsako leto isti, je za turiste zelo atkarktiven, je videt kar dosti angležev, italijanov, nemcev ter ostalih slovencev... to sta 2 tedna v letu ko se v mariboru res dogaja, drugač je tak vse mrtvo :D

Objavljeno

js grem v soboto vrjetno mal pogledat :) se lahk zmenmo pa gremo skup :D

Objavljeno
js grem v soboto vrjetno mal pogledat :) se lahk zmenmo pa gremo skup :D

super, jaz sem za :OK: , daj rečimo še varaderotu pa kukecu

Objavljeno (popravljeno)

pizda jst bi šu... ej vidva (brodar nejko) se da pr komu zrihtat da mal prespimo da ga lohka celo noč žuramo :OK: :grim :yes:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno (popravljeno)

ok vidm da se vas nek zanima za fešto :D 3-je ampak vseen bo več za nas ostal :P

sm emilu naroču nj še on prpele čim več bab...2x bo šel iskat :P

a kdo ve za uno prijavnico??

Drgač je to soboto tut pr nas DJ Svizc aka bab ko žab :D

Sam jz bi šel tut u maribor...še mal druge babe pogledat, tuki mam že vseh poln kurac!

Edin problemčk bo k mene bo fotr sestrelu če me še 1x ni celo noč k prejšn vikend me ni blo 3 dni

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno
super, jaz sem za :OK: , daj rečimo še varaderotu pa kukecu

delam v soboto in nedeljo po min. 10 ur...... razlog podoben kot pri reeskotu...

Objavljeno

ja pridn ti samo delaj, da nas boš čimprej zapustil :cry: z vlkimi čamac jedan pa si tak napisal ko da sem Broj Jedan :D ne reesko kupi motor no :winkiss:

pizda jst bi šu... ej vidva (brodar nejko) se da pr komu zrihtat da mal prespimo da ga lohka celo noč žuramo :OK: :grim :yes:

:yes:

Objavljeno

pr meni, vas lahko komot prespi 3 ali 4 na pojstlah, lahko pa tui se stisnemo, če bo vas več hehe... :D

Objavljeno
delam v soboto in nedeljo po min. 10 ur...... razlog podoben kot pri reeskotu...

točn tko...delat je treba :P

pol bomo pa frajerji...drug let k bo izpit za avto in motor bom pa frajer :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!