Desmo Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 U, ja, fismo je res zakon :P Vragica pravi, da je tam izjemno poceni, takorekoč zastonj. :P :D
Thundercat Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Trst je naš...Gorica pa še bo!! :D pol bo pa vse drgač.... <_<
marem Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Trst je naš...Gorica pa še bo!! :D pol bo pa vse drgač.... <_< a je u trstu se kje kaka pametna bike trgovina razn Planet Bike???
vragica Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Trst je naš...Gorica pa še bo!! :D pol bo pa vse drgač.... <_< a je u trstu se kje kaka pametna bike trgovina razn Planet Bike??? Postavi se na Ponte Roso, obrni se v smeri Planet Bajka in korakaj med ulicami, obračaj glavo levo in desno pa boš našel... so majhne štacunce, boš mogel kar malo pobrskat ;) Pa sorry ker ti ne vem povedat točno ulice, ampak nisem iz Trsta doma :blink:
Desmo Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Pa sorry ker ti ne vem povedat točno ulice, ampak nisem iz Trsta doma :blink: Via Milano bo kar v redu za štart... :P ;)
marem Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Trst je naš...Gorica pa še bo!! :D pol bo pa vse drgač.... <_< a je u trstu se kje kaka pametna bike trgovina razn Planet Bike??? Postavi se na Ponte Roso, obrni se v smeri Planet Bajka in korakaj med ulicami, obračaj glavo levo in desno pa boš našel... so majhne štacunce, boš mogel kar malo pobrskat ;) Pa sorry ker ti ne vem povedat točno ulice, ampak nisem iz Trsta doma :blink: tnx
BoBo Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Ma ki ste najdli glih Planet bike ko je ta večja povera.
BaTeMaN Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Neposredno: Majo kje bolj Alpinestars,.. v Trstu ?
spidy Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Kadar imam čas in me pot zanese in Nemčiji v Polotu ali Hein Gereicke. Kakšne stvari so bolj šara druge so pa Ok in se jih splača kupit. Kr je pa drobnarij oz bolj za na hitro pa v VOMI ali TC, ...
marem Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Neposredno: Majo kje bolj Alpinestars,.. v Trstu ? v gerricke katalogu je kr neki te robe, Alpinestars namreč. Tko da probi tam!
Vale Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Ma ki ste najdli glih Planet bike ko je ta večja povera. Pa prav res <_<
BaTeMaN Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Ma ki ste najdli glih Planet bike ko je ta večja povera. Kaj pomeni povera ? Sorry no :D ne vem.
lina Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Letos sem bila že dvakrat v Italiji - Trst pa ni prav nič ceneje kar sem iskala jaz je bilo kar precej dražje. No če bi imeli italijanske plače bi se dalo kaj nabavit. Italija je cenejša, ko imajo oni svoje SCONTO obdobje. Kje v Gorici pa je second hand štacuna??
BoBo Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Kaj pomeni povera ? Sorry no :D ne vem. revščina ;)
Brrrm Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 V glavnem v SLO, ker se mi po nakupih v tujino (tudi za nemotoristične zadevščine) že nekaj let ne ljubi več hoditi.
RAN Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 V glavnem v SLO, ker se mi po nakupih v tujino (tudi za nemotoristične zadevščine) že nekaj let ne ljubi več hoditi. Exactly tako. Tudi prosti čas košta. Razen če združiš prijetno s koristnim. Že dolgo časa nakupovanje ni prijetno. B)
Thundercat Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Sej ni nevem kake razlike...jst sem kupil stvari za 2-3 tisoč ceneje...za eno stvar se ne izplača hodt dol...sploh ne če je govora do 20.000 sit....kar je več se pa da kaj privancat! :rolleyes:
MOTOVILC Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 via Roma- 1.MOTO RACING 2.PK MOTO tam blizu 3.MOTOSTAR 2x via Miramare- 3.planet BIKE via duca d´aosta- 4.CHARLIE MOTO tam pri tunelu za Koper 5.GIONA moto pa Marija zlata 6.MOTO SPRINT pa moret sm še košno pozabu :unsure: :P
Desmo Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 via Roma- 1.MOTO RACING 2.PK MOTO Tadva sta na via Milano. :rolleyes:
superblackbird Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Evo rokerji. Pravkar nabavu 2 stranska kovčka GIVI (21 litrska) v Pignolo moto shopu v ITA. Plačal 80 EUR. Cena za par istih je v TC-ju v Lj 29.500 SIT. Zdaj pa kalkulatorje na plano.
BlazS Objavljeno Maj 30, 2003 Opozori Objavljeno Maj 30, 2003 A kdo mogoce ve kje bi se dal stvari od Zupina pr nas dobit?
7AK Objavljeno Maj 30, 2003 Opozori Objavljeno Maj 30, 2003 A kdo mogoce ve kje bi se dal stvari od Zupina pr nas dobit? :rolleyes: MOTO ZIP v Kranju!!!!!!!!
burgy Objavljeno Maj 30, 2003 Opozori Objavljeno Maj 30, 2003 TC Habat IT. = Fasist, pa Pignolovka A bi lahko napisal kje je tale Fasist? Nisem še nikoli slišal ali videl.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se