Skoči na vsebino

MOTO oprema - kakšna, kje kupovati...

Priporočene objave

Objavljeno

Ali se da v Louisu kupovati tudi na obroke z slovenskimi kreditnimi karticami?

Ter od kolikšnega zneska naprej.

Kaj pa varianta v TRG v Ljubljana?

če ti kartica omogoča obročno odplačevanje..seveda..

Objavljeno

Rabim novo opremo(usnje) in glede na to da sem visok 190cm suh in dolge okončine :D mam problem z opremo ker so mi kompleti ali prekratki v rokah in nogah ali preširoki in uredu v dolžino. Zanima me kera znamka ima v ponudbi podaljšane modele Dainese, Alpinestar in Vanucci sm že probal in ni blo ok.

Druga stvar je da sem razmišljal o body armorju za zgornji del telesa in dragin jeans za spodnji. Zanima me če kdo uporablja body armor poleg Dainese Wave in če so uredi?

Kolikor vem, ima Alpinestars podaljšane, normalne in krajše modele. Bil prejšnji teden v Labi, tako da sem dobil informacijo od prodajalca. 

Objavljeno

Super, bom šu pogledat...kakršno srečo mam mi bo edini model prav tud najdražji :D

Objavljeno (popravljeno)

kdaj pa kdaj si je dobro vzet 10min casa in malo pogooglat in potem mogoce ugotovit da ima vecina znamk vsaj kaksen model podaljsanih kombinezonov in ne samo to, tudi tabelce z merami imajo in lahko ze iz udobnosti domacega naslonjaca preveris a si po njihovem standardu al ne. drugace je kar nekaj proizvajalcev ki delajo po meri, oz. se da tudi ce zmanjka kak cm, hlace ali rokave podaljsat.

Popravljeno . Popravil cikadina
Objavljeno

Vsekako si je potrebno vzati nekaj časa pri nakupu opreme. Ko sem kupil hlače ali jakno, sem bil pri prodajalcu z motorjem, tako da sem se kakšen krog zapeljal in preveril ali je oprema udobna na licu mesta.

Objavljeno

Če koga zanima prodajam kombinezon Dainese. Je dvodelni in številka 56. Nošen je bil trikrat in je v vrhunskem stanju. Prodajam ga ker žal ne zna rasti v širino tako kot jaz :) Cena po dogovoru. Več info pa na franjo.franceskin@gmail.com

post-46248-0-96947400-1397063009_thumb.jpg

Objavljeno

No to ne bo držalo,obleči pri 35+ črn kombinezon in drug dan bel pri isti temperaturi,razlika je očitna(preverjeno)!!!

Isto velja za črn avtomobil ali beli...razlika tudi do 4stopinje v notranjosti(govorim če sta oba parkirana pod istimi pogoji!

Sem že prevozil precej kilometrov in lahko zagotovim, da je precejšnja razlika.

Pri nižjih jutranjih temperaturah te sonce ne pogreje. Ko pa se otopli, pa ni nobene potrebe po slačenju notranjih oblačil.

Samo zračenje odpreš. Res super.

Govorili smo še o tem, da se  oblačila hitro umažejo; ja res se malo prej vidi umazanija. Po prevoženih 3 tisoč km ni bilo neke panike.

Razmišljal sem, ali pred 1. majskimi oprati ali ne.

Ni bilo potrebe. V nedeljo sem imel v Mariboru predpranje in v Konjicah pranje opreme. Ne moreš verjeti, samo kakšna pikica, je še ostala gor, ki pa tudi s pranjem ne bi šla dol.

Oprema, jakna in hlače sta pripravljeni za naslednjih par tisoč kilometrov.  :OK:

Sem pa ugotovil, da nepremočljivi turing čevlji po 5 sezonah to več niso.

Scarabeo

Objavljeno

Ali ima kdo od tukaj kombinezon REV'IT Warrior? Zanima me kako se obnese, ali je v redu, skratka če ste zadovoljni z njim.

Objavljeno

Pozdravljeni

Če koga zanima bi prodal za ugodno eno sezono nošene:

- rokavice alpinestars sp-1, velikost L, črne barve. Kot nove.

-želvo dainese model bap 2000.9, številka M

Cene novih lahko poguglate

Ugodno

Objavljeno

Jaz bi pa imel merilec zunanje temperature, ampak kolikor sem že preisal, so vsi tako ''hudičevo veliki''. Lahko je takšen ki je kar na baterije, ali pa takšen ki ga vežeš na štrom, ima mogoče kdo kaj takega dodatno zmontirano?

Objavljeno

Jaz bi pa imel merilec zunanje temperature, ampak kolikor sem že preisal, so vsi tako ''hudičevo veliki''. Lahko je takšen ki je kar na baterije, ali pa takšen ki ga vežeš na štrom, ima mogoče kdo kaj takega dodatno zmontirano?

bolj je vprašanje, kam boš namestil sondo, da ti bo pravilno kazala temperaturo. Kajti prednji konec motorja je ponavadi ogret od topline motorja, ali pa ventilatorja...

Objavljeno

bolj je vprašanje, kam boš namestil sondo, da ti bo pravilno kazala temperaturo. Kajti prednji konec motorja je ponavadi ogret od topline motorja, ali pa ventilatorja...

Na avtu je nameščena na sprednjo mrežo pred hladilnikom. Bližina toplega hladilnika nima veze, ker je pretok zraka pri histrostih nad nekaj 10km/h dovolj velik.

Objavljeno

Na avtu je nameščena na sprednjo mrežo pred hladilnikom. Bližina toplega hladilnika nima veze, ker je pretok zraka pri histrostih nad nekaj 10km/h dovolj velik.

toplega zraka, a si kdaj stal pred semaforjem na motorju? sploh ko zažene ventilator je vse okrog vroče, piha povsod, drugače pa preveriš lahko z roko, da cilindri, krivine, izpuh vse oddaja toploto, ni to isto kot avto

Objavljeno (popravljeno)

Na avtu je recimo senzor pod levim vzratnim ogledalom, za motor sem pa razmišlu da bi mel zadevo zmontirano na armaturki, tik pod števcem.

Popravljeno . Popravil Danilo D
Objavljeno

Na avtu je recimo senzor pod levim vzratnim ogledalom, za motor sem pa razmišlu da bi mel zadevo zmontirano na armaturki, tik pod števcem.

kolesarski števec v Hoferju za 8 eur ima tud temperaturo okolice, pa uro, ....

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ma na to sem že tud pomislu, ampak to je preveč veliko, da bi bilo vedno gori :)

Objavljeno

Jaz sem imel na prejšnjem motorju merilec temperature.

Samo sem gledal in ..... mater zdaj pa bo vroče, že gre preko 30 stopinj.

In res mi je bilo vroče.

Zdaj ko ga nimam, mi je precej manj vroče, zanimivo.  :lol1:

Scarabeo

Objavljeno

Jaz sem tudi imel takšne želje in že gledal tiste "velike", nakar sem našel senzor, ki je kompatibilen z navigacijo in eto. Nalepil sem ga pa spredaj v zavetrje plastike, se ne vidi, je pa itak majhen.

img20140322082936763.jpgimg20140322084900765.jpgimg20140322085142086.jpg

Objavljeno

Pri meni žal to ne pride v poštev, ker uporabljam čist navaden Garmin nuvi 250w :D.

Objavljeno

Kupiš novega Samsung Galaxy S5 in imaš vse kar potrebuješ ... merilec temperature, srčnega utripa .... . Z njim si pa lahko 60minut tudi 1m globoko v vodi, tako da ... ni da ni.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kupiš novega Samsung Galaxy S5 in imaš vse kar potrebuješ ... merilec temperature, srčnega utripa .... . Z njim si pa lahko 60minut tudi 1m globoko v vodi, tako da ... ni da ni.

ni bolšgaa mobitela ;)

Objavljeno (popravljeno)

Ste pa tegale madbiker-ja na lep način zatrli že v kali, mu zaklenili dve temi "Pomoč pri opremi" in "Novo opremo poceni kje dobit?" ker je hotel samo informacijo iz prve roke o nakupu motoristične opreme in ga postavili na hladno

Fantiček je "zelen", ampak ste ga zato, ker se morda ni znal obrniti kakor treba, tako brezdušno skenslati iz scene.

Ne vem no... Morda se motim, ampak se mi revež mejčken smili!!

madbiker!

Če boš tole bral se mi javi na PM, pa bova zagotovo rešila tvoj problem!

Sicer imaš na moji spletni strani tudi moje podatke, pa me skontaktiraj.

mr

Popravljeno . Popravil moto rider
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Ali se da v Louisu kupovati tudi na obroke z slovenskimi kreditnimi karticami?

Ter od kolikšnega zneska naprej.

Kaj pa varianta v TRG v Ljubljana?

če ti kartica omogoča obročno odplačevanje..seveda..

Biker, obročno odplačevanje omogoča prodajno mesto in ne kartica.... drgač pa lahko samo v slo obročno kupiš stvari (in to samo tam, kjer imajo to opcijo) :)

sorry za off  :blush:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!