bmwslo Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Prebrskal sem kazalo tem za cca 30 strani nazaj pa nisem našel ene, kamor bi sodile take splošne zadeve, ki slišijo na ime BMW Našel sem zanimivo povezavo s precej tehničnimi podatki ... BMW - tehnični podatki ...
andrej Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Za vse K modele je zelo koristna povezava www.flyingbrick.de. Zgodovina, tehnični podatki, itd. Je tudi v angl. varianti.
bambi Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Ogromno informacij okrog BMWjevih bokserjev lahko dobite na forumu, kjer 13146 lastnikov izmenjuje svoje izkušnje: www.boxer-forum.de Gabry18 1
SiR Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 Prebrskal sem kazalo tem za cca 30 strani nazaj pa nisem našel ene, kamor bi sodile take splošne zadeve, ki slišijo na ime BMW Našel sem zanimivo povezavo s precej tehničnimi podatki ... BMW - tehnični podatki ... ← BMW tehnični podatki pri izdelovalcu - vsi modeli ;)
robberrt Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Za 1150GS povezave... Koristna povezava pri menjavi gum...navodilo iz ETK... http://www.schiedermaier.de/bmw/berichte/radwechsel/rad.htm Povezava nasplošno, o servisnih intervalih, cene dela, menjave delov pri določenih kilometrih http://www.schiedermaier.de/bmw/berichte/radwechsel/rad.htm
bmwslo Objavljeno Julij 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Gume za BMW modele Zelo zanimiv link ! BMW Santa Cruz Zgodovina BMW -jev v slikah
bmwslo Objavljeno Julij 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Stran za modele RT Pa še BMW ....
bmwslo Objavljeno Julij 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 BRAKING - povezava do kazaloga zavornih diskov in ploščic
robberrt Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 kako pa naročiš preko te strani BARKING, a si mogoče že kdaj kaj naročal?? Moram jutri preverit kolk pridejo zavorne ploščice, pa nekje dobit kakšno ugodno varianto. Mogoče ve kdo kje?? Louis??
bmwslo Objavljeno Julij 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Za BEAKING ne vem kako in kaj, V Louisu pa je paleta zavornih diskov za BMW bolj boga. Nekaj osnovnih modelov (predvsem novejših) in konec. Če boš kaj izvedel, podeli informacijo še z nami. :OK:
robberrt Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 kje bi dobil za kupiti ključ za odšraufat oljni filter pri 1150 boxer motorjih. Filter se nahaja čisto spodaj. A mogoče pozna kdo katerega serviserja ki bi to za kakšnega jurja ali dva odvil, ker se mi zdi brezveze puščati motor 1 uro na servisu da mi zlijejo staro olje ven in novo notri...pa plačat 6000 uro...
robberrt Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 ključ je že na poti k meni tako da bambi še enkrat hvala za informacijo!!
lorenz Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Koristna povezava za boxerje , razlaga delovanja komponent (ABS....) in koristni nasveti za redno vzdrzevanje. Power boxer 1 Power boxer main P.S. Je se kad drugih boxerjev v MB ki kaj tudi sami posraufamo , lahko menjamo kaj izkusenj in tehnike .
Moto32 Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 Tole vprašanje sem sicer že postavil v eni drugi temi,a ga ponavljam še tu: Ima kdo kakšen link,kler bi se dalo dobit mikrofilme in/ali manual za BMW R100RT :? Za K-je in novejše R-je se najde kar nekaj uporabnih stvari,za mojo bemwlo pa ne najdem nič... :cry:
bambi Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 (popravljeno) Moto32: Na spodnjem linku imaš mikrofilme vseh sestavnih delov za tvoj motor, in tudi seznam rezervnih delov z ETK ševilkami: http://www.ascycles.com/Illustrated_catalo...g_frameset.html Svetujem ti, da si slike shraniš in arhiviraš za primer, če stran mogoče več ne bo obstajala. Na isti strani so tudi mikrofilmi za vse ostale BMWjeve motorje: http://www.ascycles.com/illustrated_parts_catalog_main.aspx Popravljeno Julij 22, 2005. Popravil bambi
Moto32 Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Na spodnjem linku imaš mikrofilme vseh sestavnih delov za tvoj motor, in tudi seznam rezervnih delov z ETK ševilkami... ← To sem iskal,ja :OK: Hvala lepa :worship: :worship: Imaš v dobrem :beer2:
bmwslo Objavljeno Avgust 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Še en link posvečen BMW-jem BMW Motorrad einback
hasper Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 ima kdo kakšen link, kjer bi se dalo dobit manual za BMW R45, letnik 80. neki sem iskal vendar brez uspeha. lp
bmwslo Objavljeno September 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2005 ima kdo kakšen link, kjer bi se dalo dobit manual za BMW R45, letnik 80. neki sem iskal vendar brez uspeha. lp ← Nekaj sem našel je pa nakup !! Navodilo za R 45/60 :oops: P.S. Moj bikec se prodaja, pa ne sprašvat velik. Pač tako je ! :oops: Moj bikec :cry:
Špilferderber Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 Nekaj sem našel je pa nakup !! Navodilo za R 45/60 :oops: P.S. Moj bikec se prodaja, pa ne sprašvat velik. Pač tako je ! :oops: Moj bikec :cry: ← novega RTja kupuješ, a :OK: ???
bmwslo Objavljeno September 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2005 novega RTja kupuješ, a :OK: ??? ← Ja ja kar zavidajte mi !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se