gift Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 Probal sem marsikaj, ampak to je pa zakon. Res je malo dražje, ampak učinek je 1A. http://www.xintex-group.com/sl/content/products?gid=1&did=325 sayo in Kmet2 2
Bmflar Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 Renapur imajo spet v pasaži Tuša na Bratislavski v LJ.... maus 1
Kmet2 Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 pred 6 urami, gift pravi: Probal sem marsikaj, ampak to je pa zakon. Res je malo dražje, ampak učinek je 1A. http://www.xintex-group.com/sl/content/products?gid=1&did=325 To bom pa sprobal !
gift Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 Probaj Ne bo ti žal. Ne vem kaj je not, ampak pena je edinstvena. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno December 19, 2015 Opozori Objavljeno December 19, 2015 pred 21 urami, maus pravi: to ni za usnje Čiščenje motorjasam men pa teb ga čistijo na servisu tok da nama ni treba,jz bi ga vzel za vsak slučaj če bi kdaj mogu še očistit motor pred 21 urami, maus pravi: to ni za usnje Čiščenje motorjasam men pa teb ga čistijo na servisu tok da nama ni treba,jz bi ga vzel za vsak slučaj če bi kdaj mogu še očistit motor
trojan69 Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 (popravljeno) Pozna kdo kakšen cenovno ugoden in čim bolj okolju prijazen detergent, ki bi ga uporabil za pranje aluminjastih delov v pralni mizi. Takale zadeva: Popravljeno Januar 5, 2016. Popravil trojan69
izibajker Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 pred 18 urami, trojan69 pravi: Pozna kdo kakšen cenovno ugoden in čim bolj okolju prijazen detergent, ki bi ga uporabil za pranje aluminjastih delov v pralni mizi. Takale zadeva: Sem povprašal pri enih mojstrih, tole uporabljajo za razna razmaščevanja, čiščenja...
trojan69 Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 Sem že naročil detergent, po opisu sodeč podobna zadeva. Bom pa tegale sprobal naslednjič. Hvala!
sayo Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 Ob 17. 12. 2015 at 11:48, gift pravi: Probal sem marsikaj, ampak to je pa zakon. Res je malo dražje, ampak učinek je 1A. http://www.xintex-group.com/sl/content/products?gid=1&did=325 A to dobiš za kupit v kaki trgovini ali naročiš samo pri uvozniku, kolikšna je pa cena ?
gift Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Jaz sem nabavil pri uvozniku oz. njegovem zastopniku ker je v bližini... Cena cca. 20 € kolikor se spomnim. Najbolj uporabljam za čiščenje čelade in vizirja, ker ne dela popolnoma nič risev in ko pošpricaš se naredi pena, in po cca. 5 sekundah lahko že s prstom kot, da se niš ne drži odstraniš vse te nadležne mušice in umazanijo z vizirja,... sayo, Bmflar in Zivnorc 3
Zivnorc Objavljeno Januar 8, 2016 Opozori Objavljeno Januar 8, 2016 ...ekola ... nabavil XI-FOAM ... to se pravi, da na vizirju čelade ne dela kakih mavric in podobno.... Bmflar in gift 2
StaraFeltna Objavljeno Januar 8, 2016 Opozori Objavljeno Januar 8, 2016 (popravljeno) Ma kaj vi pucate golobe dol z vizirjev? Še največjo svinjarijo sem brez težav in prask dobil tak oda sem namočil šipo v mlačni vodi (ali pa pustil gor mokro papirnato brisačo - ne drgnit z njo!) pol pa spral dol. Na rahlo s prsti z blagim milom če je bilo kaj zopernega. Rezultat? po cca 11.000 km z isto šipo je kot nova. Čistim skoraj po vsaki vožnji in vedno ko je svinjak tudi če se mi ne da. Morda če je fino zasušeno je treba res seči po kemikaljah kajpavem. Je pa res da prvo šipco sem pucal kot terorist pa je bila za v smeti po nekaj mesecih. Popravljeno Januar 8, 2016. Popravil StaraFeltna notranc 1
jany Objavljeno Januar 8, 2016 Opozori Objavljeno Januar 8, 2016 Jaz jo po vsaki vožnji oziroma pred vožnjo ko opazim da nebom vidu skozi z stelexom in papirnatimi brisačkami obrišem pa je že 13.000km čista in cela
gift Objavljeno Januar 8, 2016 Opozori Objavljeno Januar 8, 2016 pred 7 urami, Zivnorc pravi: ...ekola ... nabavil XI-FOAM ... to se pravi, da na vizirju čelade ne dela kakih mavric in podobno.... 100% NE Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Januar 9, 2016 Opozori Objavljeno Januar 9, 2016 Ekola. Sprobal. ..očistil talanske muhe, mušje dreke...vrabce in golobe s čelade... Šlo je dol.. ...sej gre tut z vodo...samo dlje je treba namakat... Mavrice ne pušča..niti na otip ni nič sluzasta pena. Obrišeš...in je suho. Nobenega "zaščitnega" sloja...sktatka ..čisto. Bo treba sprobat še kje drugje...da vidimo.. Zaenkrat zelo zadovoljen... Bmflar, gift in Kmet2 3
MihaChopper Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 (popravljeno) Živjo! Kako bi tole sprvail dol iz kroma? Baje so to zažgane hlače?!? Hvala za predloge Popravljeno Marec 29, 2016. Popravil MihaChopper
gift Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 Navadna polirpasta in auftragen polieren
MihaChopper Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 OK. Bom sprobal. Neki sem že sprobaval pa mi je ratal robove oz majhne pikce zbrisat tole se pa ni uklonilo moji roki
Bmflar Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 Ob 7. 1. 2016 at 12:10, Zivnorc pravi: ...ekola ... nabavil XI-FOAM ... to se pravi, da na vizirju čelade ne dela kakih mavric in podobno.... Si zamešal z alkoholom Ob 8. 1. 2016 at 18:18, Zivnorc pravi: Bo treba sprobat še kje drugje...da vidimo.. Ti kar pridi .... Želja ti bo izpolnjena Zivnorc 1
Danilo D Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 Jaz imam pa vizir na čeladi pa vsa stekla na avtu premazana z Nanolex Urban. Lažje čiščenje, predvsem pa dela čudeže ob dežju Zivnorc in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 pred 41 minutami, Danilo D pravi: Jaz imam pa vizir na čeladi pa vsa stekla na avtu premazana z Nanolex Urban. Lažje čiščenje, predvsem pa dela čudeže ob dežju Naročeno ... pa da vidimo ;-)
Zivnorc Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 .... a k zdej nisi nč vidu.... ... pridem, da mi poskusno namažeš vizir... pa ti poročam... ... drugače pa imam iz Lidla spray za čiščenje verige.... Čisto isto dela...kot tisti od Motula za 16€ (res, da ga je 2x več notri... je pa še vedno 4x ceneje z Lidlovim).. ... z njim očistiš ne samo verigo...ampak lahko še blok motorja okoli verižnika.... zadnji verižnik...itd...skratka, vse, kar je mastno... .... tudi prste.. .... če so pa prsti mastni od svinjske krače, si jih pa obliznite.. MiNa in Bmflar 2
StaraFeltna Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 3 hours ago, MihaChopper said: Živjo! Kako bi tole sprvail dol iz kroma? Baje so to zažgane hlače?!? Hvala za predloge Krom je zelo trd poskusi to: Fantazija za auspuhe in ostale krom reči s $#&/$# gor. Tamodra, abrazivna stran seveda. Alternativno prisloniš britvico in "pooblaš" dol po tavečjem nato radirka oz. fino polirno pasta (ne purol, je pregrob).
Danilo D Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Profesionalni čistilni pripomoček za amaterja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se