SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 24, 2018 Opozori Objavljeno September 24, 2018 Pardon. Zatipkala se mi je dvojka.
raza Objavljeno September 24, 2018 Opozori Objavljeno September 24, 2018 Pa še en A je nekje v zraku, ane? Ni za šlampat pri oznakah...…… Na mojem odgovoru je točno to, kar je na tvoji sliki, kopirano z proizvajalčeve uradne strani. Tako, za mene je to hladilno - mazilno sredstvo za obdelovalne stroje......
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 24, 2018 Opozori Objavljeno September 24, 2018 ...katero podmazuje in ščiti pred korozijo. Če ne bi bilo antikorozivno bi vsi izdelki na CNCjih bili drug dan rdeči.
Wakasaki Objavljeno September 25, 2018 Opozori Objavljeno September 25, 2018 (popravljeno) Ob 23. 9. 2018 ob 15:45, Quest pravi: Zima se bliža Kaj pa KENT....ko sem leta nazaj ko mukc delal v enem od kiinih servisov smo redno špricali v vrata za blatnike itd....in na teh avtih nisi videl gnilih vrat in pragov..... Popravljeno September 25, 2018. Popravil Wakasaki
raza Objavljeno September 25, 2018 Opozori Objavljeno September 25, 2018 Ja KIA je bila potrebna zaščite, ker znotraj pločevina sploh ni bila štrihana! Goli pleh!
Zivnorc Objavljeno September 25, 2018 Opozori Objavljeno September 25, 2018 ... jaz pozimi zaščitim kovinske (jeklene) dele tako, da vozim smučke v strešnem kufru...čene kante ful zarjavijo, če jih vozim na strehi. ... ko pa ne smučam več, pa pride na vrsto motor.. ...malo za štos ...malo za hec.. Wakasaki 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 27, 2018 Opozori Objavljeno September 27, 2018 Evo! Moje iskreno opravičilo. Slikal sem napačno embalažo, katero so mi dobesedno “uvalili” pred aparat. Prava zadeva z katero izvajamo antikorozijo je tale. Izpodriva vodo in tvori zelo tanek film. Za zaščito pred soljo je dovolj, saj ne pusti, da bi voda izpodrinila olje in ima antikorozivno delovanje. Uporabljamo ga za zaščito zahtevnih obdelovancev na CNC strojih, saj izpodrine vodo katera je ostala na produktih kot hladilno-mazalno sredstvo. Po strojni obdelavi se z brizgalko nanese malo tega olja in obriše. Vemo, kje naj ne bi bilo olje na motorju in vemo, kje ga je potrebno zaščititi. Do plastike ni agresivno. Zivnorc in Wakasaki 2
a79 Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 Ta teden imajo v lidlu cistilne robcke za usnje... Cisti kdo kombinezon s tem, oz. je za poskusit? Spreje za ciscenje in mazanje verige sem ze kupu...
Xebec Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 4 minutami, a79 pravi: Ta teden imajo v lidlu cistilne robcke za usnje... Cisti kdo kombinezon s tem, oz. je za poskusit? Spreje za ciscenje in mazanje verige sem ze kupu... mal tople vode pa žajfe, mikrofibra cuna pa je...
Zivnorc Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 20 minutami, a79 pravi: Ta teden imajo v lidlu cistilne robcke za usnje... Cisti kdo kombinezon s tem, oz. je za poskusit? Spreje za ciscenje in mazanje verige sem ze kupu... ... robčki so brezveze. ...bolje se očisti z Wurth robčki za mehanikarje... ...čistilo za verigo je o.k. ...mazivo za verige.. ... ne uporabljam. Uporabljam olje. Drugače pa usnjen kombinezon po koncu sezone očistim s Karcher parnim čistilnikom v kombinaciji z Wurth robčki....in namažem z Renapur (semizdi) maus 1
Zivnorc Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 ... aja... če pa smrdi...pa narediš tako kot @maus... ... se oblečeš v kombinezon...in se greš kopat v banjo z aromaterapijo.... Zok in maus 2
b-sprint Objavljeno Februar 23, 2019 Opozori Objavljeno Februar 23, 2019 Kako naj očistim ostanke lepila od centrirnih uteži na feltni? Hvala, lp
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2019 Opozori Objavljeno Februar 23, 2019 pred 12 minutami, b-sprint pravi: Kako naj očistim ostanke lepila od centrirnih uteži na feltni? Hvala, lp … vulkanizerji imajo tako radirko… kot en gumijast disk za na bormašino...in se lepilo enostavno zradira dol. Drugače pa z bencinom...al pa tudi sem že videl po trgovinah neko tekočino za odstranjevanje nalepk… nisem pa še probal s tem. b-sprint 1
b-sprint Objavljeno Februar 23, 2019 Opozori Objavljeno Februar 23, 2019 Probal z bencinom, acetonom.. ni šans
DAMI34 Objavljeno Februar 23, 2019 Opozori Objavljeno Februar 23, 2019 pred 49 minutami, b-sprint pravi: Probal z bencinom, acetonom.. ni šans drgni sine drgni, točno 5 minut drgnenja pa strganja je bilo danes. Predhodno sem mal z nafto namazal. b-sprint in Zivnorc 1 1
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2019 Opozori Objavljeno Februar 23, 2019 (popravljeno) … najprej mehansko s kako plastiko odstrani čimveč tiste penice in lepila…. dobro gre tudi z blazinicami od prstov… da posvaljkaš dol to lepilo…. samo potem bolijo prsti..pa za nohti... …. z bencinom samo natopiš tisti zadnji sloj lepila s feltne, ki je ostal gor… in potem podrgneš dol. ACETON... … lahko uničiš lak na feltni, če ni prašno barvana... ...viš… tudi tale ima namensko sredstvo za odstranjevanje lepila...pa ga na roke drgne ko budala. ...za take stvari je tudi WD 40 dober. Popravljeno Februar 23, 2019. Popravil Zivnorc Quest 1
vuk76 Objavljeno Februar 23, 2019 Opozori Objavljeno Februar 23, 2019 Bremsenreiniger ali WD40....pa drgni sine, kot sta napisala Dami in Zivnorc
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 23, 2019 Opozori Objavljeno Februar 23, 2019 pred 2 urami, b-sprint pravi: Probal z bencinom, acetonom.. ni šans Namaži s kuhinjskim oljem in malo počakaj. Vzami strgalo za steklokeramiko in previdno strgaj. Trikrat postopek ponovi in bo čisto. Enak postopek je za vinjeto. Zivnorc 1
sesir Objavljeno Februar 23, 2019 Opozori Objavljeno Februar 23, 2019 pred 28 minutami, Scarabeo 500 pravi: Namaži s kuhinjskim oljem in malo počakaj. Vzami strgalo za steklokeramiko in previdno strgaj. Trikrat postopek ponovi in bo čisto. Enak postopek je za vinjeto. Bom poizkusil vinjeto... Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2019 Opozori Objavljeno Februar 23, 2019 pred 2 minutami, sesir pravi: Bom poizkusil vinjeto... ...pa to na letošnji naredi… k na tastari se je lepilo verjetno preveč zasušilo…. Scarabeo 500, Wakasaki in notranc 1 2
sesir Objavljeno Februar 23, 2019 Opozori Objavljeno Februar 23, 2019 pred 18 minutami, Zivnorc pravi: ...pa to na letošnji naredi… k na tastari se je lepilo verjetno preveč zasušilo…. Hmm....se 5 starih...letosnja pa glih letna tako,da se bom z 5 dost natreniral in predvidevam namatral... Zivnorc 1
Danilo D Objavljeno Februar 23, 2019 Opozori Objavljeno Februar 23, 2019 Prou rad bi vidu kaka so platisca ko lepilo utezi odstrnis z strgalom za steklokeramicno plosco ?. Jaz prvo utezi odstranim z sravfcigrom, seveda feltno podlozim z krpani da kaj ne odrgnem, potem pa z prsti in nohti v akcijo. Ce se kaj malega ostane krpico mal pospricam z petrolejem in malo podrgnem, potem pa se z kakim cistilom "ala stelex" na fino obrisem. Ce ostanejo kake lise pa se z kako fino polir pasto potegnem cez. Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2019 Opozori Objavljeno Februar 23, 2019 (popravljeno) ...a vi uteži gor pa dol dajete?... ..a to trenirate z njimi? Če to večkrat delate se splača kupiti tole, kot sem omenil par postov višje: https://lincos.si/si/2785-guma-za-odstranjevanje-lepila-na-platiscih.html Popravljeno Februar 23, 2019. Popravil Zivnorc sesir 1
sesir Objavljeno Februar 23, 2019 Opozori Objavljeno Februar 23, 2019 pred 10 minutami, Zivnorc pravi: ...a vi uteži gor pa dol dajete?... ..a to trenirate z njimi? Predvidevam,da imas prav...jz nisem nikoli se s tem ubadal,ker sem bil leni in se mi ni dalo trenirati
Danilo D Objavljeno Februar 24, 2019 Opozori Objavljeno Februar 24, 2019 Takle kupcek pa nastane, ko se odstranijo centrirne utezi iz koles na avtu ? sesir 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se