Pervy Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 Saj ne, da bi mu privoščil, samo ta podvig se mi že od začetka ni zdel ravno pameten. In zdaj bo izpadel narodni heroj in to po lastni neumnosti. Razmišljam, da bi se še sam zagozdil na kaki skalci. Reševali bi me francozo, švabi, jodlarji in vsi mogoči, pa bi bil takoj svetovno znani alpinist. ← eeeee ne boš znan ampak v rangu čeških in podobnih planincev-kvazi plezalcev, ki jih skoraj vsaki vikend rešujejo helikopterji po naših in tujih alpah. pa dobro se zavaruj za primer reševanja - je drago :grim :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 47 mesto od precej več kot 93 :oops: ← ok...hvala za popraveč, čeprav je nerelevanten.....upam da zastopiš kaj sem želel povedat..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 si prepričan, da je tako? ← Da! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 CNN, BBC, Reuters... nič o Tomažu Humarju. Je pa na CNN prispevek o slovenski nogometni reprezentanci. ← Kako so za en drek? Ali kako se končno poslavljajo? Je res slaba reklama boljša kot nič reklame?? v večini primerov ja, ne pa vedno........ :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 jah, vsi smo strokovnjaki za medije itd ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 ok...hvala za popraveč, čeprav je nerelevanten.....upam da zastopiš kaj sem želel povedat..... ← zdi se mi da vem... kljub vsemu primerjava z nogometom ni primerna glede na to da je nogomet pač (postal že dolgo nazaj) ogromen posel in (kot pravi priljubljen izrek) najpomembnejša postranska stvar na svetu, medtem ko ekstremni športi ostajajo v ozadju iz takšnih ali drugačnih razlogov (za take športe se zanima bistveno manj ljudi, medijska pokritost je nezadostna, temu primeren pa je tudi sponzorski vložek) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 Zakaj moram prebrati vec kot tri strani nabijanja, da sploh vidim kaj se dogaja s clovekom iz naslova teme? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 Zakaj moram prebrati vec kot tri strani nabijanja, da sploh vidim kaj se dogaja s clovekom iz naslova teme? ← ker ne greš na njegovo internetno stran in si tam v miru prebereš brez balasta...... to je motosvet, kaj pričakuješ?? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 ...to je motosvet, kaj pričakuješ?? ;) ← Vec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 Vec. ← žal......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 Vec. ← na kakšni osnovi? teorija... cca 6000 uporabnikov in temu primerno (velika) številka različnih mnenj... sam prav sigurno ne bom 'tiho' samo zato da boš ti mel manj dela s prebiranjem .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 na kakšni osnovi? teorija... cca 6000 uporabnikov in temu primerno (velika) številka različnih mnenj... sam prav sigurno ne bom 'tiho' samo zato da boš ti mel manj dela s prebiranjem .) ← OK, to je povsem :topic: (tako kot vecina tele teme). Sej me ne mot ce mas mnenje. Cel svet se ne vrti okrog tistih treh postov, ki si jih napisal na zadnjih treh straneh. :doze: Moti me preprosto to, da v zadnjih nekaj straneh ne pise nic kaj dosti o tem kaj se Humarjem dogaja, kljub temu, da je naslov teme Tomaž Humar. Za razliko od ostalih pac ne morem dat ljudi na ignore list in pol mi to najeda. Zgleda da so ostali, razen tebe, to razumeli. In se vedno sem od clanov foruma pricakoval vec. Seveda ne od vseh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 mislim, da mu že začenjajo zmrzovat noge in da bo hmalu konec vsega če ga ne rešijo u dveh dnevih... <_< pa ne se bat, se je rupel že vklopil, odrešitev prihaja... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 Pa sem prepričana, da tako Tina Maze, kot Andrej in Katarina kot Martin Strel in nenazadnje tudi Humar počnejo kar počnejo PREDVSEM iz lastnega užitka in strasti ter ljubezni do tega športa. That's life!! ← smela trditev.......in potem velika ljubezen,strast ter lasten užitek do športa nenadoma ugasne,ko ti majčkeno znižajo že tako previsoke honorarje ob nedoseganju vrhunskih rezultatov........ in prepričan sem, da vsi naši vrli športniki to delajo predvsem zaradi denarja, in ne zaradi klobas,ljubezni do športa in ostalih bedarij....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 In se vedno sem od clanov foruma pricakoval vec. Seveda ne od vseh. ← pravzaprav sem te razumu, kljub temu pa sm si dovolu vprašanje na kakšni osnovi nastajajo tvoja pričakovanja? se opravičujem če te je moj post užalu, včasih sm mal alergičen na moderatorska pametovanja, ker nekateri moderatorji včasih pač menijo, da ker so pač to kar so na tem forumu, so hkrati tudi najbolj pametni, razgledani in racionalni... :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 zanimivo da ko odpreš stran 24ur.com ... se ti najprej odpre ponudba za nakup majic in kapic odprave humar..humar ...humar.... :wacko: humar :zzz: in dogodek dneva je tudi humar.......humar :trance_33_sleep: nič ni bolj pomembno za slovenijo kot...... humar :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 ok...hvala za popraveč, čeprav je nerelevanten.....upam da zastopiš kaj sem želel povedat..... ← Sory sam jst nisem. Primerjat enga posameznika z državnim moštvom je kr neki. Valda da je državna reprezentanca, katera je v državi le ena, bolj medijsko odmevana od posameznih športov (če lahko alpinizem sploh smatramo kot šport). Šport je nekaj kjer posamezniki oz. ekipe tekmujejo med SEBOJ. Humar izziva naravo in to zame ni šport. Izzivanje narave je navadna bedarija. Grema peš po dolgem čez saharo, gremo se s šnurklnom potaplat v globino v močvirje, gremo nase navezat meso pa plavat z morskimi psi, gremo brez padal skakat v globeli, pa kdo skoč iz najvišje skale je car....... Spet sm zabluzil. Hotu sm reč sam, TC ne mešat ekipnih športov z muhami enega posameznika, kateri ni hotel na goro naokrog ampak je šel zaradi svojega ega kar naravnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 (popravljeno) Alpinizem spada pod šah. Ekipni športi...slovenci pač nismo za fuzbal..lahko kupimo igralce lahko umetno vzdržujemo ,,status,, tako v fuzbalu kot tudi v baseballu. In res ne vem zakaj je treba toooooook forsirat fuzbal....če bi dal tok denarja v hokej naprimer...bi bili svetovni prvaki (v hokeju imamo potencial in tradicijo)...sam kaj ko pri nas naše ni nič vredno...celo hrvti so nas prešišali v smučanju...mi pa raj v fuzbal vlagamo :grrr A se tebi tudi zdijo soline v ljubljani odlična tržna niša ki bi naše gospodarstvo spravla iz rdečih številk? Pa da ne bo čist :topic: Tomaž je po postaji Maji povedal nekaj podrobnosti, kako je »tam gor«. Pravkar ga je ponovno zasul sneg, plaz, tako da se je moral izkopati na plano. Ni v luknji, pač pa na polici, na kateri si je izkopa kot nekakšen rov, v obliki črke U, v njem pa leži z glavo ven, da pravičasno reagira na plaz. Potem suva s komolci, levo in desno... Zebe ga, vlaga na njem začne zvečer zmrzovat, prste na nogah je imel dva dneva plava, je masiral, mazal s kremo, zdaj pa je na vrsti že peta takšna noč... www.humar.com Popravljeno Avgust 8, 2005. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 Humar izziva naravo in to zame ni šport. Izzivanje narave je navadna bedarija. ← kaj je zate šport je čisto nerelevantno....zate je to bedarija za nekoga drugega je to življenje...tvoje izzivanje življenja ko se "nevarno" voziš po cesti je tudi za nekoga bedarija...in? kaj potem..... če ne razumeš kaj sem ti hotel povedat bom še enkrat poizkusil ilustrirat, da ti bo bolj jasno..... pritoževati se nad Humarjem, češ da ga zanima materijalna dobrina oz. sponzorstvo s katerim si polni žep je bedarija.....kot si sam ugotovil reskira svoje življenje tam gor in smatram, da to počne za nek višji cilj in ne denar.... ta višji cilj se tebi lahko zdi bedarija nekomu drugemu pa ne ....kakorkoli že, raje vidim da je medijsko oblegan Humar in da ga mediji in cela država 100% podpira v njegovih enkratnih, še nikoli v zgodovini zemlje(vsaj tako naj bi bilo) doseženimi cilji in uspehi, kot pa da se podpira bilo kakšno drugo teamsko ekipo ali reprezentanco, ki na koncu kljub vsem olepševanju z različnimi pravljicami in himnami spesnjenimi s strani znanih glasbenikov niso dosegli pol kurca vredno stvar, uspeh ali cilj....moje mnenje.... in res ne moremo svetovno prvenstvo v nogometu in našega dosežka na njem(a smo na zadnjega sploh prišli?) primerjat s Humarjevo osvojitvijo(oz. poizkusom) nepreplezane stene, katero ni še nobeden človek osvojil in jo podredil svoji volji in svojemu pogumu....res tega ne smemo početi ker je jasno kaj fuzbal in vsa naša reprezentanca (če jo lahko imenujem naša, -ić ) pomeni v svetovnem merilu in koliko je v svoji stroki dokazala svoj primat nad ostalimi..... da ne omenjam plač naših večnih poražencev in materijalnih dobrin katere si kopičijo...in potem ko bodo napisali članek kako so Humarju sponzorirali odpravo bo javnost zgrožena nad tem, da se človeku plačuje za njegove neumnosti..... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 smela trditev.......in potem velika ljubezen,strast ter lasten užitek do športa nenadoma ugasne,ko ti majčkeno znižajo že tako previsoke honorarje ob nedoseganju vrhunskih rezultatov........ in prepričan sem, da vsi naši vrli športniki to delajo predvsem zaradi denarja, in ne zaradi klobas,ljubezni do športa in ostalih bedarij....... ← seveda, celo življenje se odpoveduje vsemu živemu, po operacijah so več, kot kje drugje... trenirajo od jutra do večera, ne vidijo prijateljev, znancev, sorodnikov itd... samo zaradi keša? In to začne tako gruntati že 6. letna punčka - ja, jaz bom pa smučarka, da bom velik keša nabrala....... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 ...pritoževati se nad Humarjem, češ da ga zanima materijalna dobrina oz. sponzorstvo s katerim si polni žep je bedarija.....kot si sam ugotovil reskira svoje življenje tam gor in smatram, da to počne za nek višji cilj in ne denar.... ta višji cilj se tebi lahko zdi bedarija nekomu drugemu pa ne ... He, he, Grmeči Muc, vidim, da sva se spet mal narobe razumela. No, ker je cela ta tema širša, kot bi želel naš Dave, pa dajva še to smetko notri vreči: Humarja pri svojih dejanjih absolutno in sigurno zanima materialni prihodek. Tega enostavno nujno potrebuje če želi s svojim načinom življenja nadaljevati. Jaz in ti (predvidevam) si ne moreva kar tako privoščiti odprave niti pod vznožje teh gora. S sponzorji, ki pač zahtevajo medijski cirkus, pridobi težke milijone, da poskusi uresničiti ... kaj že ... višje cilje? Kakšne višje cilje neki! To je zasvojenost, ki ga sili vedno znova in znova v življensko nevarne podvige. Tako kot tebe na ride, če dava medlo primerjavo. In da, še med-med klic. To je avantura! Glej SSKJ! In ne, njegovo početje se mi ne zdi bedarija. Njegovo početje je njegov uspeh, način kako bogato izpolniti svoje življenje. Kako zadovoljevati svoji življenski strasti. Odločil se je za tak način življenja in verjamem, da četudi ne pride več z gore, mu v zadnjih trenutkih ne bo žal in bi novo življenje živel enako! To so taki ljudje, katerih podvige sicer občudujem, ne zdijo se mi pa pametni in kot taki ne morejo ležati na plečih običajnih smrtnikov. In se mi ne smilijo niti malo, zato ne pretakam krokodiljih solz pred ekranom. Kot sem že rekel, čakam naslednjo točko v cirkusu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 (popravljeno) Poleg tega, pa kaj je Humar naredu tako slave spevnega v zadnjih treh letih, razen tega da je dvakrat zajebu v ena in isti gori. Nogometasi so vsaj Italijane premagal. Popravljeno Avgust 9, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 (popravljeno) Pljuvam čez športnike, dokler svojega denarja ne zaslužijo sami! A da ga? jest qrac! Dokler dobivajo državne dotacije in jih sponzorirajo podjetja, katerih delo plačujemo običajni smrtniki - davkoplačevalci, kupci in uporabniki, gre denar za njihove plače iz mojega žepa. Ko pa bodo živeli od kupljenih vstopnic, kjer bodo njihove storitve plačevali direktni uporabniki - gledalci, bom pa utihnil. Vem, tudi ta je :topic: :blush: ← Ma dej mislu sm thunderja. Sem istiga mnenja kot ti. Alpinizem je ratal njegov poklic. Njemu ko zmanjka denarja organizira odpravo in gre. S tem zasluzi za nekaj let zivljenja. Ce se mu pa zalomi, pa organizirajo zelo drago resevalno akcijo. Popravljeno Avgust 9, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 (popravljeno) Zamislite si kako trapasto se mora vse to zdet npr. Afganistancem. V drzavi katera meji na Pakistan so tudi slovenske enote, katere pomagajo ljudem, kateri nimajo kaj jest, oblec, nimajo strehe nad glavo. V glavnem imajo resne probleme. Pomagajo jim slovenski vojaki, s slovensko humanitarno pomocjo. Zdej je pa prsu en slovenc, k ima dom, hrano, pec za katero se lahko skrije, in gre v plezat v Himalajo. Seveda se zalomi, saj je moznost 30 procentna. Temu slovencku na pomoc priskocijo tamkajsne vojaske enote. Meni je stvar hecna. Upam da pride cim prej ziv dol. Popravljeno Avgust 9, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 Upam, da v zadnjem tednu nisi vrgel kosa kruha stran, ravno ko ima UNICEF akcijo za zbiranje denarja za lačne otroke v Afriki, ker je spet pomanjkanje hrane dol. Pa tudi upam, da si kaj doniral! ... Dajati za lačne otroke, žrtve vojn ipd. je brez veze in nezanimivo, ker se z njimi ne moremo poistovetiti! Kapiš? S Humarjem pa se ljudje poistovetijo in je sedaj vse okoli njega oh in ah in buh ne dej reč kaj čez njega! Drugač se pa popolnoma strinja z višje napisanim. Tam se jim mora totalno butasto zdeti, da mečemo take denarje za enega s polno ritjo, ki se je po svoji volji zajebal. Ko drugi umirajo in se borijo za golo preživetje. In ta stavek lahko čisto komot prenesemo na domači prag. Ali bom kdaj videl Mobitel sponzorirati npr. brezdomce in brezposlene. Če jih ne bodo mogli dati na ta velike plakate, sigurne ne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se