AiroH Objavljeno Avgust 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 :OK: Vsaj celo bučo bi lohk ujel :alien1: Mah to ni blo nič, zdej jih mam že 90 narjenih, ko si ti šu pa jih je blo 50, s tem da grem še enkrat v Bistrc, bil dons že 3× :OK: ← jebiga če se ti je mudilo :P Ej tma k greš po viaduktu sme ga spravu na 120km/h s tme da sem se totalka ulegu na rezervar ker je bil velik upor zraka smao vidim da se da prid tudi dlje od 120 z novo cevjo seveda aja pa zdej nevme kaj je motorju mi gre malo bolše kr neki ........... :huh:
AiroH Objavljeno Avgust 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 ola fant udelava motor :D ← hja sam trik je da ki bi motor rabu lafuat bolše že pri 1000 km WTF? :hmm:
Unikat Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Ej, kaj ma tvoj kolega res akrapoviča gor? To je verjetno po naročilu ne? Dej eno slikco nalimi gor pa si car. Pa dej vpraši ga kok je dal. Drugače mi je pa tale Hyosung zlo všeč. :OK:
AiroH Objavljeno Avgust 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 (popravljeno) Zvečer grem do njega pa ti slikam avspuh eheh :D Popravljeno Avgust 18, 2005. Popravil AiroH
Unikat Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Slikce proosim. Pa daj prosim poslikaj še tvoj motor ker sem v dilemi kaj bi kupil: Hyosung GT125, Yamaha DT125 ali pa da bi dal od Husqvarne 250 mašino na mojga če bi šlo. Pa daj prosim pri tvojem slikaj armaturo (števec, obratomer in vse kar je zraven)
Unikat Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Armaturo sem že našel: Ti maš letnik 2005? A je pri 2005 ista kot ta na sliki?
Stric Burek Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Heh, če si navajen na Husqo tvojo al kaj že maš ti bo Huso premal, k men ni šu nikamor ker je pač 4T, mal preveč sm se navadu na NSRko-ki pa tudi ne gre nevem kolk Tko da za moje pojme je DT prava stvar, predelaš na SM in maš lep in dokaj dobr motor :OK:
Unikat Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Sej če bom DTja kupil bom vzel SM. Kupil bom pa nov motor. Aja pol ne gre tok tale Hyosung. :hmm: Če bo jutri vreme lepo grem v TC sprobat Yamaho (se sploh da pri njih sprobat motorje?) potem pa še Hyosunge nekje v BTCju so.
Stric Burek Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Mah če sidelal izpit z yamo TW125 pol je prbližn isti drek, Huso ima več hitrosti k pr Yami sm mislu da i bo pr 110km/h mašina odpadla Nima tistih pospeškov-ne zateguje, čez vse obrate prbližn isto vleče
Unikat Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 (popravljeno) Ammmm.... Izpita nisem delal ker sem star 15. Drugo leto ga bom. :) Popravljeno Avgust 21, 2005. Popravil Unikat
Stric Burek Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Spet en k ma preveč dnarja :OK: , Če boš se gonu kupi DT ali kej podobnega, če boš dlje vozu, kulturno in poceni kupi Husota
Unikat Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Verjetno bom kupil DTja čeprav se bom vozil kulturno, daleč pa seveda tudi po hostah. :D Husota bi samo me moti ker je 4T in nikamor ne gre. No, sej bom jutri probal oba pol pa da vidim na katerem se mi bo bolj smejalo. :D
Stric Burek Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Ja, sam ne bojo ti ga dali na preizkušnjo brez izpita, tko da nevem če bo kej.... Vseen pejd probat, pazi ker se mi zdi da je yama zelo mejhna.... Huso pa je kar ogromen.... Nima veze, mozgaj še to da boš yamo lohk odprl, Huso pa je tak ko je, neki pridobiš z menjavo izpušne cevi.... in če 2T ne tiščiš ti bo pil prbližn isto kot 4T pri tiščanju, hitrost in pospeški bojo pa tam-tam
Unikat Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Ja upam da se bom lahko sprobal. Bom rekel da sem doma pozabil pa da sem posebi zato prišel v Ljubljano. Drugače pa prvi dan ko dobim motor domov takoj odret izpuh in blokado ven. Sam ni še ziher da bom kupilm, ker če se da 250ccm mašino na mojo Husqvarno potem bom raje to naredil registriran bo pa na 125. Drugače bi pa namesto Hyosunga ali Yamahe bi KTM EXC samo so tok redki da dvomim da ga bom dobil pa še rad bi nov motor, KTM je pa celih 1.500.000sit :eek: :wacko:
Unikat Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 (popravljeno) Ammm, ja, pri meni se vse zelo hitro spreminja in sem se dokončno odločil da grem jutri tole pogledat in kar kupil če bo vredu: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=46690 Je pa reku da je z motosveta. Kdo bi lahko bil? :hmm: Pa rekel je da je bral na tem forumu o neki Husqvarni ki rada riba. :lol1: Verjetno je bral o moji. :D Popravljeno Avgust 21, 2005. Popravil Unikat
Stric Burek Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 no ja naredi kot hočeš, če maš dnar in misliš da je pametna odločitev... motorjev ne poznam, ne vem kako je s kvarjenjem...
VmasIna Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 (popravljeno) fotr je bil pri enem, ki ima njegov pubec ta motor, pa mu je reku, da nikamor ne gre, končna samo okoli 100km/h (huso to) Popravljeno Avgust 21, 2005. Popravil VmasIna
AiroH Objavljeno Avgust 21, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 (popravljeno) fotr je bil pri enem, ki ima njegov pubec ta motor, pa mu je reku, da nikamor ne gre, končna samo okoli 100km/h (huso to) ← hja no če je nov mene zdej lepo laufa tudi do 120km/h .........sicer rabi pri 9000 menjavat da motor dobi pospeške......drugače jst sem kupu hyosunga ker 1 kot prvo denar sem si sam nabral in dokaj poceni motor lep za dolge furce in dokaj normalno se ga pelje tudi komoditeda je ugodna za dolge dolge ture.. ne pije skoraj nič 57 km od kopra do ilirske bistrice števec za benz se ni premaknu za niti 1 mm ........lahko potrdi burek :P sam ga je tudi vozu sicer verjamem da mu en gre nikamor ker je navajen njene NSRjke in sicer meni tudi malo je gnil občutek da ne gre kot njegov ampak jebiga je 4T mašina in prišparam na benzu in na vzdrževanju kar tudi sam plačujem ....... mam jebene starše :BUA: Motor je dokaj velik za 125tko........160 kil z polnim tankom 150 samo motor. Če pa imaš keša itaq si kupi 2T mašino :D sicer je takole glede nadgrandje husqavarne na 250cc na papirju ti bo pisalo pač 125cc in konec ampak to ti bo koštalo za nadgradit pa še nevme kako bo kaj z okvarami na motorju.......nevem no jst ti priporočam da si kupiš novega..... hja glej vse 2T mašine razen hyosota kar sem vidu staneju čez miljon........a pazi to 650S in Comet 650 ccc hyosung ti stane kot aprilia 125cc :worship: Popravljeno Avgust 21, 2005. Popravil AiroH
jetman Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 (popravljeno) ...ne pije skoraj nič 57 km od kopra do ilirske bistrice števec za benz se ni premaknu za niti 1 mm ........lahko potrdi burek :P ... Ja juhu! To ti pa je merilo! A potem imaš porabo 0,5l/100km :lol1: Če se ti števec ne premakne po skoraj 60km, to pomeni, da števec ni kaj preveč natančen. :doze: Popravljeno Avgust 22, 2005. Popravil jetman
Unikat Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Dej slikce prosim od izpuha Husqvarne. Drugače bom mel pa KTMja lc2 in Husqvarno bom obdržal če se bo dalo gor dat 250, če ne bom prodal.
AiroH Objavljeno Avgust 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 (popravljeno) Ja juhu! To ti pa je merilo! A potem imaš porabo 0,5l/100km :lol1: Če se ti števec ne premakne po skoraj 60km, to pomeni, da števec ni kaj preveč natančen. :doze: ← :yes: Če mi ne verjameš praši Burka naj ti potrdi ko sme prišu do njega sem pokazal števec in je bil čisto do gor kot je ostal na začetku začne padat pri enih 160 km narjenih ali več...drugače je natačen........če pa mi ne verjameš jebat ga Dej slikce prosim od izpuha Husqvarne. Drugače bom mel pa KTMja lc2 in Husqvarno bom obdržal če se bo dalo gor dat 250, če ne bom prodal. Tip ima motor pri mehaniku ker mu popravlja mašino zaradi zaribanja......... Popravljeno Avgust 22, 2005. Popravil AiroH
jetman Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 :yes: Če mi ne verjameš praši Burka naj ti potrdi ko sme prišu do njega sem pokazal števec in je bil čisto do gor kot je ostal na začetku začne padat pri enih 160 km narjenih ali več...drugače je natačen........če pa mi ne verjameš jebat ga Ja potem grem pa še jaz tak motor kupit, ki ti v prvih 60km ne porabi nič goriva, pa bom vedno odpeljal le 60km, šel na črpalko, dotočil (verjetno le okrog 1dl) in spet odpeljal 60km praktično brez porabe goriva. :lol1: Ali pa morda števec res ni najbolj natančen :hmm: :? :grim
AiroH Objavljeno Avgust 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Ja potem grem pa še jaz tak motor kupit, ki ti v prvih 60km ne porabi nič goriva, pa bom vedno odpeljal le 60km, šel na črpalko, dotočil (verjetno le okrog 1dl) in spet odpeljal 60km praktično brez porabe goriva. :lol1: Ali pa morda števec res ni najbolj natančen :hmm: :? :grim ← Ti kr zajebavaj vseno jst porabim manj $ za benz kot ti pa naredim več km!
Stric Burek Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Zraven pa ne napišeš da imaš slabe pospeške a? :grrr Vsakmu svoje pravm jest! Zdej ko mam NSRo nebi mogu met 4T 125ccm, nevem no...
Priporočene objave