Skoči na vsebino

Kaj naj nardim

Priporočene objave

Objavljeno

Ok stvar je sledeča.

Pač spoznal sem eno punco in sva se vse ql ujela in se razumeva res 100%, sam problem je da gre zdej po počitncah (čez 8 dni) na šolo v lj. Sepravi da se bova vidla sam enkrat na teden.

A mam kaj možnosti da se zveza ohrani al nič. Oziroma kaj naj nardim če čem zvezo ohranit. Jaz bom šel v lj šele čez dve leti.

Prosim pomagajte mi ker sem res :( :( :(

Objavljeno

jah, obstaja telefon, če pa gre v dijaški dom je pa še cenejša varianta mirc al pa msn

če si res tolk v njo jo kliči, da ostaneta na vezi (sam ne je pa vsako uro klicat k se te bo navličala)

sam pomisli, če se ti splača, če bo pa v dijaškem ozr. študentskem domu (kot sem že omenil) pride v poštev tudi mirc, msn al pa tud e-mail, kar je v primerjavi s telefonskimi pogovori zastonj

p.s. čim več uspeha .)

Objavljeno

Ja hvala za nasvet k res mi je ful bad ej :(

Pa skrbi me še to da me bo gor pozabla k bo tolk drugih okol :cry: :cry:

Objavljeno
Ja hvala za nasvet k res mi je ful bad ej  :(

Pa skrbi me še to da me bo gor pozabla k bo tolk drugih okol  :cry:  :cry:

nima kj za drugimi gledat :angry: :angry:

zezam

uglavnem če te ma rada pa če bosta na vezi sigurno ne bo za drugimi gledala ozr. imela kakšnih bolj intimnih stikov z njimi

Objavljeno

a pa njej si povedal, da zate ta odsotnost nje zaradi šole, predstavlja problem ?

kaj če bi se ti z njo pogovoru ... kako "vidva" gledata na to ? in kako "vidva" želita, da ti ta odnos "bil" ?

če hočeš, da bo vsak dan mislila nate - boš že naredu tako ... :naughty:

Objavljeno

Vedno imaš možnosti, da se zveza ohrani. In težko ti tu pomagamo - vse je odvisno od tebe, tvoje punce in situacij, ki bodo nastale v naslednjih 2 letih. Mogoče boš pa celo ti nezvest in boš hotel razvezo?

Objavljeno
a pa njej si povedal, da zate ta odsotnost nje zaradi šole, predstavlja problem ?

kaj če bi se ti z njo pogovoru ... kako "vidva" gledata na to ? in kako "vidva" želita, da ti ta odnos "bil" ?

:kva2: :kva2: :kva2: še men kak nasvet...še men...dr.Nata :naughty:

:grrr :grim :grrr

:lol1:

sorry, se ne morem upret :004

Objavljeno

Zajebavaš ali pa podatki v tvojem profilu niso resnični.

Alla :alien1:

Objavljeno

Če bo slučajno šla vajna zveza k hudiču, imam jaz celo malho praktičnih nasvetov, kako čimprej pozabiti na ljubljeno deklino :)

Vidiš, v vsakem primeru si zmagal.

Objavljeno

you're fucked. :P

Objavljeno

Jaz imam stanovanje v LJ, tako da punci ni treba v dijaškega. Si lahko prepričan, da bo pri meni varna. Zakaj pa so prijatelji?

Objavljeno
Ja hvala za nasvet k res mi je ful bad ej  :(

Pa skrbi me še to da me bo gor pozabla k bo tolk drugih okol  :cry:  :cry:

Ja, teli ljubljančani so vsega zmožni :hmm: sloh na device so nori! :whistle:

Objavljeno

Alla  :alien1:

Ti njegov emšo ne gre v glavo??? :lol1:

Objavljeno

Zdele sem se spomnu kaj je enkrat en znanec razlagu :D

Najprej moraš babo nalomt k psa, da pač vid kdo je glavni :)

Pol si jo moraš uzet, da vid da lahko to počneš kadar se ti zljubi.

Pol si ga pa še zmečeš pred njo, da pač vid da je ubistvu sploh ne rabeš :D

Mogoče se je pa znanec samo hecov :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

Alla  :alien1:

Profil ni prav nasavljen, star sem 17, sem že popravu profil.

Hvala vsem za nasvete, počutim se mnogo boljše, hvala.

Če jo bo ker sam taknu ga bom pref00kal da ne bo vedu zakaj živi (vsaj probal bom) pa me boli johnson če je 40 star pa ma 160 kil. Pa magari z bejzbolko na njega.

Popravljeno . Popravil Kontraband
Objavljeno

Če jo bo ker sam taknu ga bom pref00kal da ne bo vedu zakaj živi (vsaj probal bom) pa me boli johnson če je 40 star pa ma 160 kil. Pa magari z bejzbolko na njega.

Jaz že zdaj ne vem zakaj živim, pa me na srečo še ni nihče pref00kal. Kaj boš pa naredil, če se bo tvoja deklina kerga "sam taknla"?

Objavljeno

Pomiri se! Verjetno se boš še ene 100x zaljubil, tako da ne bo nobene pretirane panike. .)

Alla B)

Objavljeno

Nisem mislu taknu kot ji podal roko itd.

Mislu sem da me bo prevarala z njim. Kaj čem punci naredit, modela bi malo k pameti spravil.

Objavljeno

Mislu sem da me bo prevarala z njim. Kaj čem punci naredit, modela bi  malo k pameti spravil.

Okej, ampak recimo, da se ona vmes zaljubi v koga drugega...in začne siliti vanj. A boš potem še vedno trdil, da je tip kriv? Lahko da mu bo zamolčala vajno zvezo...hmm?

Objavljeno

Mislu sem da me bo prevarala z njim. Kaj čem punci naredit, modela bi  malo k pameti spravil.

Vpraša sodnik obdolženega zakaj ni raje namesto žene, raje ustrelil njenega ljubimca. Obdolženi odgovori:"Potem bi moral vsak dan enega človeka ubiti."

Objavljeno
Jaz imam stanovanje v LJ, tako da punci ni treba v dijaškega. Si lahko prepričan, da bo pri meni varna. Zakaj pa so prijatelji?

:lol:

Če jo bo ker sam taknu ga bom pref00kal da ne bo vedu zakaj živi (vsaj probal bom) pa me boli johnson če je 40 star pa ma 160 kil. P

ja no symru je malo mlajši pa tudi tehta malo manj ..... :P

ne vem če bi ga nalomu :D

kakorkoli že...o tem se pogovori s punco ne Motosvetom.....šanse so....

Objavljeno

... poišči si drugo ...

Objavljeno

Kako je že rekel Bruce Willis v enem filmu: Spodrsnilo ti je in si po nesreči vtaknil svojega tiča v mojo ženo? BUUUUM.

Tudi v tvojem primeru bo nedvomno kriv tip. Saj bejba je takšna devica marija, da ji sami kakšen fuk niti na kraj pameti ne bi padel.

Objavljeno

A punca ni pa v tem primeru nič kriva. Stvar je taka. Če se ne bosta nič vidla bo šlo vse k vragu. On bo v se bo v dveh tednih zagledala v drugega, ti pa najbr po dveh dneh. Ni panike. Star si 17 let madona.

Objavljeno

zakaj njega :hmm: On ti je odprl oči da ni prava zate :yes: Če bi te imela rada ne bi šla z njim. Zapomni si, da vedno sodita dva k tej stvari, tako da on ni nič kriv. Kaj pa če bi bil ti v njegovi situaciji .)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!