Špilferderber Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 visim na 12 forumih hkrati ;) ← a ti bi rad matematičnega genija naredil iz mene al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Emm sam nekaj. Nekaj vas tu očitno misli da sem odprlo to temo zaradi tega da se bi vam smilu? Nikakor, morda se vas nekaj spomne mojega prvega posta, kjer sem vas spraševal za nasvet, ne za to da bi tukaj z mano sočustvovali. Upam da smo na jasnem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 sej so ti povedal..če ji bos dovolj všeč potem bosta zvezo lahko nadaljevala in se videvala tolkokrat kot bo priložnost dopustila... če je bo v lj kdo očaral, se pa pac ne bosta :) recepta za uspešno zvezo ki vama ni usojena ne bos dobil....pusti času čas in se mej lepo dokler gre..... potem si boš nasel drugo :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Emm sam nekaj. Nekaj vas tu očitno misli da sem odprlo to temo zaradi tega da se bi vam smilu? Nikakor, morda se vas nekaj spomne mojega prvega posta, kjer sem vas spraševal za nasvet, ne za to da bi tukaj z mano sočustvovali. Upam da smo na jasnem. ← evo, to je odrasla beseda :OK: sam zakaj si pol nekaj o trplenju govoril pa to potem? :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 evo, to je odrasla beseda :OK: sam zakaj si pol nekaj o trplenju govoril pa to potem? :slap: ← Zato ker pač sem in še zmeraj. Sam verjemite mi da nisem tega napisal za to da bi se vem smilu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 pri odraščanju koristijo tudi razni tamagočiji in roboti ... ;) Japan robots uradni Tamagotchi Channel ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 da o tistih sex lutkah ne govorim :SS PS: ne mislim ančke ampak tiste ki so baje podobne pravi ženski. OMG tele japonco so fuknjeni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 trpim nimam denarja da bi si lahko privoščila vikend na gorenjskem kjer bi lahko v miru in tišini duhovno rastla...resnično trpim :cry: ne slišim nekega sočustvoanja... slišim pa, da je lahko nekdo ki ima za seboj ljubezensko zveze zgolj srečen da je sploh imel priliko do nje....da je lahko zadovoljen da je ljubil in bil ljubljen...če temu ni bilo tako, pa je lahko samo srečen da se je končala.... ja nagaya... imaš popolnoma prav - z Avatarjem stojita na istem bregu in govorita o isti stvari. Razlika je samo v tem, da ti to govoriš danes, s to glavo ki jo imaš in s to pametjo, ki jo premoreš (temu lahko rečemo tudi modrost), avatar pa se je postavil v vlogo Kontrabanda in pozabil na vso to modrost in samo ve, kaj se Kontrabadu dogaja in ga razume, da trpi. Je pa tudi res, da če se "velika ljubezen" konča, porabiš veliko časa, da prideš do tega, da si lahko vesel, da si sploh spoznal nekoga takega, da si bil ljubljen in da si ljubil......... na začetku pa vsak egoistično pomisli, kako trpi, ker te ljubezni ni več (to seveda velja za primer, ko si bil ti dan na čevelj in ne, ko si dal na čevelj). Se pa tudi popolnoma strinjam z Brrrrrm-om....... who are we to judge? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 ja nagaya... imaš popolnoma prav - z Avatarjem stojita na istem bregu in govorita o isti stvari. Razlika je samo v tem, da ti to govoriš danes, s to glavo ki jo imaš in s to pametjo, ki jo premoreš (temu lahko rečemo tudi modrost), avatar pa se je postavil v vlogo Kontrabanda in pozabil na vso to modrost in samo ve, kaj se Kontrabadu dogaja in ga razume, da trpi. Je pa tudi res, da če se "velika ljubezen" konča, porabiš veliko časa, da prideš do tega, da si lahko vesel, da si sploh spoznal nekoga takega, da si bil ljubljen in da si ljubil......... na začetku pa vsak egoistično pomisli, kako trpi, ker te ljubezni ni več (to seveda velja za primer, ko si bil ti dan na čevelj in ne, ko si dal na čevelj). Se pa tudi popolnoma strinjam z Brrrrrm-om....... who are we to judge? ← o pupa :) tud jest se strinjam z brrrrrmom.... :) ...da je pupo spoznal dva tedna nazaj in da cez dva meseca ne bo vec vedel kako ji je ime .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 o pupa :) tud jest se strinjam z brrrrrmom.... :) ...da je pupo spoznal dva tedna nazaj in da cez dva meseca ne bo vec vedel kako ji je ime .) ← verjetno res...... isn't life funn?? če se pa zraven še malo sami sebi smilimo in malo trpimo (torej več, kot bi sicer lahko) pa tudi ne bo konec sveta .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 verjetno res...... isn't life funn?? če se pa zraven še malo sami sebi smilimo in malo trpimo (torej več, kot bi sicer lahko) pa tudi ne bo konec sveta .) ← absolutno...vsi smo lahko mati tereza :) slovenci mamo to radi :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Je pa tudi res, da če se "velika ljubezen" konča, porabiš veliko časa, da prideš do tega, da si lahko vesel, da si sploh spoznal nekoga takega, da si bil ljubljen in da si ljubil......... na začetku pa vsak egoistično pomisli, kako trpi, ker te ljubezni ni več (to seveda velja za primer, ko si bil ti dan na čevelj in ne, ko si dal na čevelj). ← 17 let velika ljubezen :grrr En mesec-resna zveza :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Pri sedemnajstih vedno. Pa tudi, če je vsak teden nova. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 cez dva meseca ne bo vec vedel kako ji je ime .) ← ime ji je Prasica Hinavska ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Pri sedemnajstih vedno. Pa tudi, če je vsak teden nova. :grim ← samo, da je usklajena z vodilnimi modnimi smernicami ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Pa kaj vam je? Ste vsi že 179 let stari Metuzalemi, da ste pozabili, kako je bilo. Vsakokrat ko je ljubav pri 13 - 18 letih zadela v glavo, je bila največja, najlepša in najbolj za vedno. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Metuljčki.....metuljčki.....metuljčki :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Pobit hudiča, ko je še mali, ker pol sam štalo dela! :evilgrin: Alla :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Pa kaj vam je? Ste vsi že 179 let stari Metuzalemi, da ste pozabili, kako je bilo. Vsakokrat ko je ljubav pri 13 - 18 letih zadela v glavo, je bila največja, najlepša in najbolj za vedno. :) ← nope.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 17 let velika ljubezen :grrr En mesec-resna zveza :grrr ← en mesec = velika ljubezen :grim 17 let = resna zveza :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist1987 Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 17 let velika ljubezen :grrr En mesec-resna zveza :grrr ← Tukj se pa nebi čist strinjal s tabo :nono: Jaz imam sedaj punco že skoraj eno leto. Tudi meni so na začetku govorili, da naj ne pričakujem ne vem kako dolge zveze ker je v teh letih še nemogoče in nespameto :). Ampak za zdaj nama gre dobro, tko da je pri 18 (dobr tukaj je tema pri 17) resna zveza čisto mogoča :love1: Me prav zanima kakšne kritike bodo letele na ta post :hmm: <-----JOKE :OK: LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Tukj se pa nebi čist strinjal s tabo :nono: Jaz imam sedaj punco že skoraj eno leto. Tudi meni so na začetku govorili, da naj ne pričakujem ne vem kako dolge zveze ker je v teh letih še nemogoče in nespameto :). Ampak za zdaj nama gre dobro, tko da je pri 18 (dobr tukaj je tema pri 17) resna zveza čisto mogoča :love1: Me prav zanima kakšne kritike bodo letele na ta post :hmm: <-----JOKE :OK: LP! ← Ja nč, srečnež si. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Pobit hudiča, ko je še mali, ker pol sam štalo dela! :evilgrin: Alla :alien1: ← Al pa mu dovolit, da ves čas sedi na tvoji rami in ti ne pusti, da bi ga sploh pomislil preslišat... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 Tukj se pa nebi čist strinjal s tabo :nono: Jaz imam sedaj punco že skoraj eno leto. Tudi meni so na začetku govorili, da naj ne pričakujem ne vem kako dolge zveze ker je v teh letih še nemogoče in nespameto :). Ampak za zdaj nama gre dobro, tko da je pri 18 (dobr tukaj je tema pri 17) resna zveza čisto mogoča :love1: Me prav zanima kakšne kritike bodo letele na ta post :hmm: <-----JOKE :OK: LP! ← Veliko "nesmrtnih" ljubezni, kot so opisane v raznih leposlovnih delih, se je spletlo med mladimi ljudmi (recimo okrog 18 let). Glej, moraš razumeti, da se večina ljudi neprestano prepričuje, kako to ni mogoče. A si misliš kaj bi bilo, če bi si priznali, da so zajebali v mladosti in da so mogoče takrat najbolj ljubili. Ahh...na srečo poznamo še termin zaljubljenost...potem ti rečejo, da takrat niso ljubili, pač pa bili zaljubljeni. Vglavnem, rečem ti sledeče. Namesto da visiš na forumu raje skoči do svoje dekline .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 ime ji je Prasica Hinavska ;) ← :kva2: , sej ni hudič da ti ne bi med unimi 120-imi izjavami v dveh dneh, ne ratala ena vrhunska :kva2: :lol1: :lol: :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se