Avatar Objavljeno December 3, 2005 Deli Objavljeno December 3, 2005 Hehe loool Točno to ja :D Al pa vidiš 4-joške kar tud ni tako slabo :D Kar štiri joške? A potem si bil na afterpartyu v Črnobilu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno December 3, 2005 Deli Objavljeno December 3, 2005 Kar štiri joške? A potem si bil na afterpartyu v Črnobilu? Ne, po določeni količini zaužitega alkohola pride do tega dogajanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno December 3, 2005 Deli Objavljeno December 3, 2005 Te joške so pol verjetn v dveh vrstah in mal zamaknjene :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno December 3, 2005 Deli Objavljeno December 3, 2005 Ne, po določeni količini zaužitega alkohola pride do tega dogajanja. To z dvojnim vidom mi res ni čisto jasno. Sicer redko pijem, ampak zavoljo empiričnih dognanj sem se ga enkrat napokal do nezavesti. Preden me je objela tema sem še vedno videl "enojno". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno December 4, 2005 Deli Objavljeno December 4, 2005 To z dvojnim vidom mi res ni čisto jasno. Sicer redko pijem, ampak zavoljo empiričnih dognanj sem se ga enkrat napokal do nezavesti. Preden me je objela tema sem še vedno videl "enojno". To je čist od človeka odvisno. Jaz recimo dolgo časa dvojno vidim, če nadaljujem s pitjem, pol sm šele koma. A veš kako je zajebano, da če dvojno vidiš gledat tipkovcno od pc-ja. Nič jasno lol. Čez cel vidni spekter same tipke :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 4, 2005 Deli Objavljeno December 4, 2005 ... sem se ga enkrat napokal do nezavesti. Preden me je objela tema sem še vedno videl "enojno". Ne trudiš se dovolj. Zgleduj se po Kontrabandu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno December 4, 2005 Deli Objavljeno December 4, 2005 Ne trudiš se dovolj. Zgleduj se po Kontrabandu! Ne na tem področju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno December 4, 2005 Deli Objavljeno December 4, 2005 Detektiv brihta. Trezno stanje je eno, koma je drugo. Ko sm trezen mislim preveč na babe. Ko sm koma (ali pa ko se gre na HUD žur) pa temu pač ni tako (pizda ko si koma paziš da se ne pokozlaš, ni cajta za babe). Pa nisem kronik, ampak včasih lih tak nanese (rojstnodnevne žurke in tako dalje). Mani se alkohola :angry2: , s tem si zelo poslabšaš možnosti za karkoli, ne samo šanse pri ženskah. Zgolj dobronamerni nasvet. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2005 men se zdi da tole . Jaz recimo dolgo časa dvojno vidim, če nadaljujem s pitjem, pol sm šele koma.... in tole ....ko si koma paziš da se ne pokozlaš.... . nekak ne gre skupi s temle :) Pa nisem kronik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno December 4, 2005 Deli Objavljeno December 4, 2005 Tudi jaz tako razmišljam. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2005 Tudi jaz tako razmišljam. :blink: mogoče se pa motiva .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno December 4, 2005 Deli Objavljeno December 4, 2005 Jaz se ne motim ti pa? No ja saj si samo ženska. :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno December 4, 2005 Deli Objavljeno December 4, 2005 (popravljeno) Lejte malo. A vete kaj pomeni bit kronik (vsaj jaz si tako predstavljam)? 1.To pomeni da si vtrgan vsak dan od nedelje do nedelje (oziroma da piješ vsak dan). To ko si na feštah preveč popijem še ne pomeni da sem kronik (razen če ste pristaši Dr.Ruglja in razmišljate kot on). Take fešte so ponavadi 2 krat na leto (morda 3x). Tako da ne me primerjat s kronikom, ko bom za zajtrk spil 1,5l alkota pa potem še za desert 1l pol se bom proglasu za kronika in poiskal strokovno pomoč. Popravljeno December 4, 2005. Popravil Kontraband Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno December 4, 2005 Deli Objavljeno December 4, 2005 Dobro, popravljam se, torej si alkoholik; alkoholik ni sposoben kontrolirati količine popite pijače - "Ko sm koma (ali pa ko se gre na HUD žur) pa temu pač ni tako (pizda ko si koma paziš da se ne pokozlaš, ni cajta za babe). Pa nisem kronik, ampak včasih lih tak nanese (rojstnodnevne žurke in tako dalje)." pa brez zamere. Če sebi želiš dobro in če nočeš nikoli zvedeti, kako je ko nekaj pijan hudo hudo zajebeš in potem celo življenje poskušaš ta nekaj popraviti in za to še plačuješ, je moj nasvet napisan par postov višje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno December 4, 2005 Deli Objavljeno December 4, 2005 Sicer pa se ne oziraj na to kar drugi pravijo, ampak tisto kar hočeš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2005 Jaz se ne motim ti pa? No ja saj si samo ženska. :oops: ne bo šlo skoz... bad one Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno December 4, 2005 Deli Objavljeno December 4, 2005 Puste reveža če občasno pogleda pregloboko v kozarec. Ko v sod padeš, pol je šele kriza :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno December 5, 2005 Deli Objavljeno December 5, 2005 Dobro, popravljam se, torej si alkoholik; alkoholik ni sposoben kontrolirati količine popite pijače - "Ko sm koma (ali pa ko se gre na HUD žur) pa temu pač ni tako (pizda ko si koma paziš da se ne pokozlaš, ni cajta za babe). Pa nisem kronik, ampak včasih lih tak nanese (rojstnodnevne žurke in tako dalje)." pa brez zamere. Če sebi želiš dobro in če nočeš nikoli zvedeti, kako je ko nekaj pijan hudo hudo zajebeš in potem celo življenje poskušaš ta nekaj popraviti in za to še plačuješ, je moj nasvet napisan par postov višje. No ja, ne mi reku da sm alkoholik, sm žurer ki rad popije. Glede napake ki me pa lahko tepe celo življenje pa takole: 1. Sem že bile ene parkat z motorm na žurki, pa sem pil pa nisem vozu domov ker pač vem posledice in se zavedam kaj se dogaja v moji glavi. Prespal sem v zidanci in drugo jutro šel domov. Tako da glede tega mi noben nič ne more. 2. Če imaš morda v misliš da keri nardim otorka in sem prerani starš? Ti moram povedat da ko sem na žurki žuram in ne jebem kot zajc. 3. Še nikoli se nisem tako napil da bi kako pizdarijo začel delat pa tam folku težit pa se mlatit. Priznam pa de če je ker zatežil meni pa frendom, sem se postavu zase in za frende in nekak probal rešit situacijo (s pogovorom najprej, če je treba sem pa tud uporabu silo). Tako da tolk mam v glavi da vem kaj lahko in kaj ne. Še nikoli nisem vozu pijan, težil drugim in tako dalje v "odsotnem stanju". PS: dolenc, hvala, cenim to :yea1: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2005 weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno December 5, 2005 Deli Objavljeno December 5, 2005 Ql, le tako naprej... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno December 5, 2005 Deli Objavljeno December 5, 2005 ne bo šlo skoz... bad one Kako si predvidljiva...dolgčas. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2005 slabo ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno December 5, 2005 Deli Objavljeno December 5, 2005 Upam da me zdej vidite v drugačni luči, ker se mi je zazdelo da prvi moj vtis ni bil najboljši :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2005 Upam da me zdej vidite v drugačni luči,.... niti ne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 No ja, ne mi reku da sm alkoholik, sm žurer ki rad popije. Glede napake ki me pa lahko tepe celo življenje pa takole: 1. Sem že bile ene parkat z motorm na žurki, pa sem pil pa nisem vozu domov ker pač vem posledice in se zavedam kaj se dogaja v moji glavi. Prespal sem v zidanci in drugo jutro šel domov. Tako da glede tega mi noben nič ne more. 2. Če imaš morda v misliš da keri nardim otorka in sem prerani starš? Ti moram povedat da ko sem na žurki žuram in ne jebem kot zajc. 3. Še nikoli se nisem tako napil da bi kako pizdarijo začel delat pa tam folku težit pa se mlatit. Pozabil si na četrto možnost: Zaradi nezadostnega nadzora rečeš kakšno res pikro v obraz osebi, ki ti sicer veliko pomeni. Z nekaterimi se da kasneje pobotati, ne pa z vsemi. Drugače pa ne skrbi, nisi kronik...le zmerni pivec (sicer si pa skoraj noben kronik ne prizna, da bi bil to, za kar ga drugi ožigosajo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se