Nagaya Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 kdo pa plača vivisekscijo? ;) ← edin en problem je tu....premisljujem da bi zacela izdajat racune za "vodenje gospodinjstva"..... :hmm: pa kasneje tudi za "vzgojo in varovanje otrok" :bounce: sam to bi blo mal predrago... :grim
Nagaya Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 Ti kr ... jaz pa za vrtnarjenje :) ← "vrtnarjenje" al vrtnarjenje...ker rezanja t vojih prstov s koso na nitko nisem jest narocila...je bla tvoja ideja...zaenkrat .... :closedeyes: ceprav "vrtnarjenje" bi lahko tud jest racunala :hmm:
Lobo Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 edin en problem je tu....premisljujem da bi zacela izdajat racune za "vodenje gospodinjstva"..... :hmm: pa kasneje tudi za "vzgojo in varovanje otrok" :bounce: sam to bi blo mal predrago... :grim ← Še sreča, da ne zahtevaš še Audija. Pol bi pa res prišla ceneje rentapunca. Moje mnenje je, da prostitutka nikakor ne more zamenjat lastne punce. Vsak pa si dobi takšno kot si jo zasluži. Če si izbral model z veliko potrošnjo, dragimi rezervnimi deli, s slabo protihrupno zaščito, hitro pokvarljiv, ... ; menjaj model za zanesljivejši in cenejši. Ali pa hodi peš. Taxi je sicer komot, je pa drag.
SiR Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 menjaj model za zanesljivejši in cenejši. Ali pa hodi peš. Taxi je sicer komot, je pa drag. ← odvisno, kolk vožnje sploh rabiš in a maš sploh plac za garažiranje ...
Kontraband Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 Ma ne stane te samo 0 tolarjev. Če verjamemo Kontrabantu, si moraš za to, da dobiš dobro bejbo, kupiti A8, kar pomeni, da te stane N tolarjev. Če nimaš A8, imaš pač toliko slabšo bejbo. Jebiga, to je naravna selekcija. :) ← WTF, kje si ti to pobral da sem napisal da moraš za dobro bejbo met A8? Napisal sem da tiste "ta fine" iz velikih mest padajo na tipe z Audiji. Kot si opazu (morda ne) sta besedi ta fine pod narekovaji. Ne pomeni da so vse lepe babe "ta fine" in ne padajo vse lepe babe na audije a8.
Nagaya Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 (popravljeno) WTF, kje si ti to pobral da sem napisal da moraš za dobro bejbo met A8? Napisal sem da tiste "ta fine" iz velikih mest padajo na tipe z Audiji. Kot si opazu (morda ne) sta besedi ta fine pod narekovaji. Ne pomeni da so vse lepe babe "ta fine" in ne padajo vse lepe babe na audije a8. ← mislim da "ta fine" iz povsod padajo na velike avtomobile...ne samo tiste iz velikih mest...poleg tega Slovenija nima velikih mest :)..ma samo zaselke z eno ali desetimi bajtami .) Popravljeno Avgust 25, 2005. Popravil Nagaya
Lobo Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 odvisno, kolk vožnje sploh rabiš in a maš sploh plac za garažiranje ... ← Eeee, to pa je druga plat medalje. WTF, kje si ti to pobral da sem napisal da moraš za dobro bejbo met A8? Napisal sem da tiste "ta fine" iz velikih mest padajo na tipe z Audiji. Kot si opazu (morda ne) sta besedi ta fine pod narekovaji. Ne pomeni da so vse lepe babe "ta fine" in ne padajo vse lepe babe na audije a8. ← Pa tudi "ta fine" iz manjših zaselkov se rade kažejo v velikih avtih. Mislim, da celo raje kot mestne.
urbi Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 Zdaj pa jaz vas vprašam: Sam nisem ravno urejen človek, saj ne spravljam računov niti za dohodnino. Zato me zanima: A je kdo slučajno že naredil preračun, koliko ga mesečno stane (tukaj govorimo samo o finančni plati, emocionalna je hudič) lastna žena, punca, ljubica... in koliko bi mesečno potrošil, če bi se namesto tega raje posluževal storitev profesionalk? V teh časih, ko naj bi vsi stremeli k maksimiranju dobička, zaradi česar je blazno v modi t.i. outsourcing, je to vprašanje pomoje zelo na mestu. ← Mislim, de je ključno vprašanje, kako jemlješ punco. Le kot provajderko spolnih uslug ali širše - kot "partnerja". V biologiji bi se temu reklo "senso stricto" in "senso lato". Jaz naum povedu, kam se nagibam... :P Urbi
Insallah Objavljeno Avgust 25, 2005 Avtor Objavljeno Avgust 25, 2005 WTF, kje si ti to pobral da sem napisal da moraš za dobro bejbo met A8? Napisal sem da tiste "ta fine" iz velikih mest padajo na tipe z Audiji. Kot si opazu (morda ne) sta besedi ta fine pod narekovaji. Ne pomeni da so vse lepe babe "ta fine" in ne padajo vse lepe babe na audije a8. ← Pismo, šele zdaj mi je potegnilo zakaj so ti qrčevi audiji tako dragi. Sem zdaj pred kratkim kupoval drug avto in mi ni bilo jasno, kako je lahko rabljen A4 dražji od BMW serije 3. Seveda, urbaniziran moški "metroseksualec", če se lahko tako izrazim, išče "ta fino" babo. Navlekel pa jo bo na audija. Bedak jaz :slap: Pa še kondoma ne potrebuješ, ker lahko uporabiš vrečo za smuči. :)
SiR Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 Kot donorko primerne zemljice za sejanje mojega semena?
Insallah Objavljeno Avgust 25, 2005 Avtor Objavljeno Avgust 25, 2005 Kot donorko primerne zemljice za sejanje mojega semena? ← Onan :)
TAURUS Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 o madona kera tema... ja jebat ga...takle mamo pa čist nč drgač pa fantje...pa mislm...ei kako vam sploh...mislm sej me je kr sram rečt...ei...pa sej mate motorje...usaka pička se je že z avtom pelala..a kolk se jih je pa z motorjem????(mogoče s kkšnim skutrjem)..djte djte nea ga srat. mal premislte kaj sm vm napisu pa kakšn audi a8...jiojoj
SiR Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 mal premislte kaj sm vm napisu pa kakšn audi a8...jiojoj gruntam, pa gruntam ...
urbi Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 gruntam, pa gruntam ... ← Hoče rečt, mate motorje, da hvatate(mo) pičke. Sicer bi bli na suhem. Urbi
GhostRR Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 (popravljeno) :doze: kam gre ta svet :? v glavnem ... predračune lahko pošljete na moj pm :glare: ... holivud je skoz bl močn :wacko: ! :lol: Popravljeno Avgust 25, 2005. Popravil GhostRR
Draksler Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 Ženska - lepša je držje je vzdrževanje! Tako, kot avto dražji je dražje je vzdrževanje. Poceni pa ni nič. Najdražji hobi -motor!
Alla Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 Bemti, a sem pol jaz nora, ker si vedno vse sama plačujem? :blink: :doze: Al pa enkrat jaz enkrat on? :glare: Aja, mogoče pa samo nisem dovolj lepa, da bi si lahko privoščila bit draga?! :hmm: Alla :?
SiR Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 Bemti, a sem pol jaz nora, ker si vedno vse sama plačujem? :blink: :doze: Al pa enkrat jaz enkrat on? :glare: Aja, mogoče pa samo nisem dovolj lepa, da bi si lahko privoščila bit draga?! :hmm: Alla :? ← sj maš visoko ceno ... ;)
Lobo Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 Bemti, a sem pol jaz nora, ker si vedno vse sama plačujem? :blink: :doze: Al pa enkrat jaz enkrat on? :glare: Aja, mogoče pa samo nisem dovolj lepa, da bi si lahko privoščila bit draga?! :hmm: Alla :? ← To ti je cena emancipacije. Sama hočeš biti enakopravna, poštena, neizkoriščevalska, ..., skratka normalna ženska. Ne pa moderna kurba. Še več takih.
Insallah Objavljeno Avgust 25, 2005 Avtor Objavljeno Avgust 25, 2005 (popravljeno) Empirično sem preveril, da A8 mogoče pomaga pri hvatanju. Ampak za kako resnejšo akcijo je precej neuporaben. Z jugotom recimo se ne more kosati. Tam si imel sprednji zic podrt z eno potezo. Ne pa tole nemško sranje, vse na elektriko bzzzzz pa čakaš bzzzz pa čakaš bzzzz... Popravljeno Avgust 25, 2005. Popravil Polž
lederman Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 (popravljeno) V CE so neki časa nazaj odprli Bowling v Planetu Tuš in to je to, taprava stvar. Vse "keš pičke" mesta in širše okolice na enem kupu :OK: :yea2: (če ma kdo na tem forumu kašn avto za pokazat). Kako je lepo, da niso raztresene po celem mestu... :yea2: Popravljeno Avgust 25, 2005. Popravil lederman
Alla Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 sj maš visoko ceno ... ;) ← :blink: :? Alla B)
Lobo Objavljeno Avgust 25, 2005 Objavljeno Avgust 25, 2005 V CE so neki časa nazaj odprli Bowling v Planetu Tuš in to je to, taprava stvar. Vse "keš pičke" mesta in širše okolice na enem kupu :OK: :yea2: (če ma kdo na tem forumu kašn avto za pokazat). Kako je lepo, da niso raztresene po celem mestu... :yea2: ← Naredimo akcijo. Jaz privlečem tja svojo rjo, pustim tam stati tri dni, okužim vse frajerske avteje, da razpadejo, pol pa navalimo osvajat z jugoti in ladami. Ker ne bo boljše izbire, bomo glavni.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se