Nagaya Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 Seveda. Saj je užitek pogledat bejbiko, ki hodi v visokih petkah. Ampak, če drobenclja za menoj.... Imam že raje ob meni. Se lahko vsaj kam naslonim :) ← to je bil samo krutorealni pogled na situacijo, ker te v zelo visokih petah najbrz ne bo dohajala z lahkoto :)
Insallah Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Objavljeno Avgust 26, 2005 jaz sem 175 velika (kar se že smatra za veliko punco) pa obožujem 10 cm petke...... in jih tudi kupim, če v tej bedni Ljubljani najdem čevlje sploh s tako peto..... .) :004 ← Uf pupa, tebe pa še nisem videl v 10 cm petkah... :photo:
pupa Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 Uf pupa, tebe pa še nisem videl v 10 cm petkah... :photo: ← jah ker jih za tromostovje pač nimam........ jih je pa tudi hudimano težko dobiti v slo...... ko sem bila v budvi, se mi je pa kar mešalo... štacune polne čevljev z visokimi petami....... .) pa če grem s tabo na popoldansko kavico jih tut nimam... nažalost....
Insallah Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Objavljeno Avgust 26, 2005 jah ker jih za tromostovje pač nimam........ jih je pa tudi hudimano težko dobiti v slo...... ko sem bila v budvi, se mi je pa kar mešalo... štacune polne čevljev z visokimi petami....... .) pa če grem s tabo na popoldansko kavico jih tut nimam... nažalost.... ← Skratka, pupa bi znala biti (finančno gledano) poceni bejba, če je ne pelješ v Budvo. :lol1: :grrr :grim
Vale Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 Skratka, pupa bi znala biti (finančno gledano) poceni bejba, če je ne pelješ v Budvo. :lol1: :grrr :grim ← Jep, sploh ker nima avta in ti še strošek za bencin odpade :P
pupa Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 Skratka, pupa bi znala biti (finančno gledano) poceni bejba, če je ne pelješ v Budvo. :lol1: :grrr :grim ← SČG še dolgo ne bo v moji domeni...... hvala lepa! torej... a so punce dražje al ne?..... zdej ne vem, kje smo....
Alla Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 sm hotu rečt, da veljaš za "privlačno" ;) ← Zakaj pa privlačno v narekovajih? :? Vsak dan mi je manj jasno :? :huh: Alla
pupa Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 Jep, sploh ker nima avta in ti še strošek za bencin odpade :P ← narobe... glih potem se poveča..... ker me more pride iskat in odpeljat in nazaj pripeljat... če bi pa imela avto, bi se pa sama vozila naokoli .)
SiR Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 Zakaj pa privlačno v narekovajih? :? Vsak dan mi je manj jasno :? :huh: jah, a je kdo reku ,da ti mora bit vse jasno? ;)
Vale Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 narobe... glih potem se poveča..... ker me more pride iskat in odpeljat in nazaj pripeljat... če bi pa imela avto, bi se pa sama vozila naokoli .) ← Ak qurc sem mislila, da živiš zdravo in lepo walkaš ... :doze:
pupa Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 Ak qurc sem mislila, da živiš zdravo in lepo walkaš ... :doze: ← ogromno prewalkam..... samo v visokih petah pa ne hodim veliko peš - čeprav mi hoja s takimi petami ne dela problemov .)
Alla Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 jah, a je kdo reku ,da ti mora bit vse jasno? ;) ← Sili mi :slap: ...pa sem mislila, da hočeš kaj povedat! Alla B)
Insallah Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Objavljeno Avgust 26, 2005 Priča čaršija, da kani pupa kmalu imeti motor, tako, da vsaj poleti strošek s prevozom odpade... :afro1:
Fire Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 Bejbe katere imajo ceno, so cenejse. Pa se ne tezijo ti, kje si bil. Imeti punco, je... Drago, Cene, Stane, Zlatko, Predrag......... .)
Nagaya Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 Sili mi :slap: ...pa sem mislila, da hočeš kaj povedat! Alla B) ← ma pusti ga :glare: .....neki filozofira spet :doze: ap nobenmu ni jasno kaj hoce povedat
SiR Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 Priča čaršija, da kani pupa kmalu imeti motor, tako, da vsaj poleti strošek s prevozom odpade... :afro1: ← stave že padajo ;)
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 kdo pa plača vivisekscijo? ;) ← Socjala.....če maš več k 35 let, pa da se ti ljubi na odobritev čakat 6 mescev.......pol, pa GASSSSSSSSSSSSSSSSSSSa
Insallah Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Objavljeno Avgust 26, 2005 Bejbe katere imajo ceno, so cenejse. Pa se ne tezijo ti, kje si bil. Imeti punco, je... Drago, Cene, Stane, Zlatko, Predrag......... .) ← Skratka, tisti, ki si to lahko privoščijo, si plačajo profesinalko, vsi ostali reveži, ki nimajo dovolj denarja, pa se poročijo. :whistle:
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 Mislmmmmm....kakšni problemi.......če si ŠKRT, pa če razmišljaš kok košta nekaj, kar se ti parkira v posteljo na sosednji vzglavni, nekaj kar ti stoji ob strani, ko imaš po prekrokani noči totalnega mačka, kozlaš k vidra, nekaj kar ti v tistih trenutkih polaga hladne obkladke na čelo....................nekaj, kar te nežno boža,ko gledaš naprimer Stare gate na TV, nekaj kar tako z užitkom pogladi tisto žvarovno,k jo nosiš med nogami...................... :SS :SS :SS :SS Edina rešitev je.....DRKAJ DO NEZAVESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 Skratka, tisti, ki si to lahko privoščijo, si plačajo profesinalko, vsi ostali reveži, ki nimajo dovolj denarja, pa se poročijo. :whistle: ← Nop .....profesionalko si privoščijo tisti,ki nimajo zadost jajc, da bi si omislili stalno spremljevalko......še najbolj negravžen klošar, ki se ni umil več mesecev pa ima pare, lahko kot......stranka je sveta......vedno zahteva, da mu ga profesionalka pofafa.....ne glede na to, da je na njegovem zmaličenem kemblnu že najmanj pol kile kajmaka..........
Insallah Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Objavljeno Avgust 26, 2005 Ok, Klimbra, zdaj pa smo spet na začetku. Kaj je boljše. Mislim, da so tvoji argumenti močni. Pa vendar... Ko sem se jaz poročil, je do mene na gradu pristopil neki drugi ženin, ki se imel poročiti 1/2 ure pred nama, in mi tako konspirativno šepnil na uho: "Danes bova pa v tabolš obleki v drek stopla!" :lol1:
Nagaya Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 Ok, Klimbra, zdaj pa smo spet na začetku. Kaj je boljše. Mislim, da so tvoji argumenti močni. Pa vendar... Ko sem se jaz poročil, je do mene na gradu pristopil neki drugi ženin, ki se imel poročiti 1/2 ure pred nama, in mi tako konspirativno šepnil na uho: "Danes bova pa v tabolš obleki v drek stopla!" :lol1: ← :hmm: meni v bistvu ni jasno v čem je problem... :hmm: ...večna dilema moških...v bistvu se nočejo poročit..ampak v resnici se morajo? :eek: čemu?
SiR Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 "Danes bova pa v tabolš obleki v drek stopla!" :lol1: ← A obleko še šparaš? ;)
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 :hmm: meni v bistvu ni jasno v čem je problem... :hmm: ...večna dilema moških...v bistvu se nočejo poročit..ampak v resnici se morajo? :eek: čemu? ← Zanimivo......................................je tole tvoje razmišljanje................. A ni blo ponavad, da so "dame" mele pomisleke..... Ah jaaaa......to je blo nekoč, davnoooooooooooooooooooooo
Nagaya Objavljeno Avgust 26, 2005 Objavljeno Avgust 26, 2005 Zanimivo......................................je tole tvoje razmišljanje................. A ni blo ponavad, da so "dame" mele pomisleke..... Ah jaaaa......to je blo nekoč, davnoooooooooooooooooooooo ← :blink: a so jih..jest sem pa vedno mislila da v med enakopravne stopiš šele ko se otreses samskega stanu....zakon je prestiž :) ..al neki tazga :doze:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se