Skoči na vsebino

Je ceneje lastna punca ali prostitutka na lizing?

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
odvisn, al gre za dobre kritike, al za pijance pod krinko naziva

dobri kritiki so izjeme ki potrjujejo pravilo

in the mean time pa....tole

malo poklikajte je ful zanimivo :)

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno
za začetek se ne strinjam recimo s tisto postavitvijo začetka emancipacije..

zgodovinski čas začetka emancipacije je dokazljiv z učbeniki in čtivi o sociologiji spola....

in sploh se mi ne zdi da je danes zenska emancipirana

nihče ne govori o tem da je ženska na vseh področjih emancipirana oz. presega moškega v dojemanju...govorimo o seksu....in predvsem o evropski družbi in ameriški...druge mi niso toliko poznane....

a prav razumem tvoje mnenje, da je ženska na istem/slabšem kot je bila pred par sto leti, na področju spolnosti in reprodukcije?

Objavljeno
zgodovinski čas začetka emancipacije je dokazljiv z učbeniki in čtivi o sociologiji spola....

Aha, tudi, da je ženska nastala iz Adama je dokazljivo iz krščanskih zapisov in bukvic :grim

Objavljeno

a prav razumem tvoje mnenje, da je ženska na istem/slabšem kot je bila pred par sto leti, na področju spolnosti in reprodukcije?

:wacko: :slap: :lol1: :lol1: :ninja: :xx:

Objavljeno
dobri kritiki so izjeme ki potrjujejo pravilo

in the mean time pa....tole

Nagaya,izjeme rušijo pravila.....

Objavljeno

A KDO PRODA AUDIJA A8???????

(KAJ MORA BIT VSA OPREMA NOTER, AL JE LOHKU TA "OSNOVN" MODEL??)

Objavljeno

V tej debati so važna mnenja in razmišljanja. Razne objave, ki vsebujejo 3 smeške bom brisal! Ne nabijajte povsod. Za to imate druge teme.

Objavljeno
moškega v dojemanju...govorimo o seksu....in predvsem o evropski družbi in ameriški...druge mi niso toliko poznane....

govoriš o afnastem delu zda/eu družbe ali o trailer trash variantah?

Objavljeno (popravljeno)

hehe :grim

jest sem vecino casa ful vesela da nisem sla na FDV al filofaks :)

tc zacetek emancipacije kje? v evropi? v kerem obdobju? v vladavini KC ali prej? a prej ni bilo žensk?

a veš recimo da so kelti živeli v matriarhatu?

in ženska danes se morda ukvarja z drugacnimi problemi kot se je pred 200 leti - na področju sexa seveda....a o neki emancipaciji pač ne moremo govorit...sori...bi razumel ce bi bil zenska.... :)

Objavljeno

a zdaj pa so kar učbeniki naenkrat "dokaz"? A si ti z Lune padu? to je, kot da bi rekel, da je članek v Delu dokaz o nečem ... halo?

Objavljeno (popravljeno)
A KDO PRODA  AUDIJA A8???????

(KAJ MORA BIT VSA OPREMA NOTER, AL JE LOHKU TA "OSNOVN" MODEL??)

pol brisi tud zgornji post...

pa mal neobjektiven si TC...ce bi se komu drugemu smejali bi ne bilo nobenega brisanja :D.

Objavljeno
a zdaj pa so kar učbeniki naenkrat "dokaz"? A si ti z Lune padu? to je, kot da bi rekel, da je članek v Delu dokaz o nečem ... halo?

govorim o resnih raziskavah znanstvenikov, ki se ukvarjajo s tem....Kako lahko Delo primerjaš z učbeniki oz. raziskavami?

Objavljeno
govorim o resnih raziskavah znanstvenikov, ki se ukvarjajo s tem....Kako lahko Delo primerjaš z učbeniki oz. raziskavami?

z lahkoto. Delo ustvarja kakih 200-300 novinarjev... od tega neka jcelo z diplomami, morda še kdo z magisterijem ... in nekaj je res genialnih mislecev in raziskovalcev ...

Al se ti zdi, da lahko Delo laže, in to morda še bolj, kot neki raziskovalci na nekih institutih nekih fakultet, ki jih lahko le malokdo toži zaradi laži, obrekovanja, ... ?

Objavljeno

no ...govorimo o emancipaciji kje in kdaj? :hmm:

Objavljeno

Včasih imam občutek, da so se nekateri maskirani člani RKCja ...

Objavljeno

ah, tko je, če si mal nerazgledan :SS

Objavljeno

kvecem bivši...sej veš..kar je preveč je prevec tud za radikalce :)

Objavljeno

jao symru...dej kaj poveličuješ novinarje dela...si mogoče tam zaposlen?

dej teh 200-300 novinarjev zaposli s tem, da raziskujejo Črne luknje in naj se potem to njihovo delo pojavi v literaturi za Študente Fizike....

Delo dela svoje stvari...z iskanjem dokazov, izvajanjem študij pa kot sem zadnjič pogledal tega ni počel....

Objavljeno
ah, tko je, če si mal nerazgledan :SS

:grim ozkoglednost :grim

Sicer :topic: ampak na zadnji obravnavi lokacijskega načrta v Olmu:

A: Prosim, da naredite ulico enosmerno!

B: Pa saj je že!

A: Pol pa naj bo slepa!

B: Ja ampak potem ne more biti enosmerna!

A: Kako ne, slepa ulica je vendar enosmerna!

Pa še enkrat :oops: :topic:

Objavljeno

dej teh 200-300 novinarjev zaposli s tem, da raziskujejo Črne luknje in naj se potem to njihovo delo pojavi v literaturi za Študente Fizike....

Delo dela svoje stvari...z iskanjem dokazov, izvajanjem študij pa kot sem zadnjič pogledal tega ni počel....

:rolleyes: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :krneki: :xx:

Objavljeno

OK, je blo smešno. Pa ni več. Zdaj je za :SS ratalo.

Samo še misel: kar prosiš, to dobiš. In prekleto prav ti je! :angry:

Alla :angry:

Objavljeno
Al se ti zdi, da lahko Delo laže, in to morda še bolj, kot neki raziskovalci na nekih institutih nekih fakultet, ki jih lahko le malokdo toži zaradi laži, obrekovanja, ... ?

ja, lahko!

Objavljeno

Lej, jaz sem ti sam odal misliti s tem, ko neke raziskave navajaš kot dokaze ... Raziskava običajno vsebuje tezo, hipotezo, trditev, mnenje, rezultate raziskave, morda še hipotenuzo... Le redko pa lahko z nekim učebenikom ali raziskavo, sploh na področju sociologije, dokažeš nekaj, kar trdiš, da se je dogajalo stoletja/tisočletja pred današnjim dnem ... saj ti je jasno, da ne morš vsega verjet, kar nekje piše, a ne?

Veš, s temi stvarmi je tko, kot s kregarijami o cerkvi, pa o jezusu ,pa o mariji magdaleni in mariji materi ... itd ... pa o tem, a so bli grki pedri, al ne ... pa o tem, a je biu julij cezar pesjan al mačkon ... pa tko naprej ...

Objavljeno

no glede na to da je TC nasel novo tarco, na moje dvakrat postavljeno vprašanje ki se je DELNo nanašalo na topic pa ignoriral grem....dragi moji preljubi...domov....vsem enga :004

Objavljeno
pa o tem, a so bli grki pedri, al ne
pedri so pa vsi ..bli in bojo :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!