stankolovski Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Ima kdo za prodat spodnji bug spoiler, za fz1s, 2009.. Sem ga dobil poleg, ampak ni v dobrem stanju.. popraskan in popokan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivnorc Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 ... če te morda zanima držalo tablice skupaj z lučko? Jeklen, zaščita katohereza, mat črn prašno barvan.... z nastavki za žmigavce... ...močan (3mm jeklena pločevina), stabilen ... ne razpade od vibracij. Nov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stankolovski Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 pred 7 urami, Zivnorc pravi: ... če te morda zanima držalo tablice skupaj z lučko? Jeklen, zaščita katohereza, mat črn prašno barvan.... z nastavki za žmigavce... ...močan (3mm jeklena pločevina), stabilen ... ne razpade od vibracij. Nov. Me zanima.. imas zs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadi Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 rabi kdo original auspuh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetman Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Zanima me od katerega letnika naprej imajo FZ1 ABS? Ali je bil opcijski ali serijski? Zanima me tudi kako deluje, ker na TDM 2005 deluje slabo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoBobi Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Pojdi na stran 122, ko sem malo pisal o mojem abs-u, če se ti da. V SLO je bil opcijski leta 2008 sigurno. Moped je bil 11.000 eur, z abs pa 11.500 (tole je napisano po spominu). Posledično jih je bilo pri nas malo oz. skoraj nič z abs-om. DAMI34 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivnorc Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 To je zelo primitiven ABS prvih generacij. Dela zelo grobo... ko ga sprobaš, vleče črtice po cesti skoraj kot jih rišejo cestarski malarji po sredini ceste ... o.k... malo pretiravam... ampak je res zelo grob. Če ti kaj ta ABS blokira, odstraniš plastičen pokrov od modula...in pritisneš na tisti "tipki" spodaj, da premigaš ventilčka ...pa spet dela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetman Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Ob 20. 6. 2022 ob 10:08, Zivnorc pravi: To je zelo primitiven ABS prvih generacij. Dela zelo grobo... ko ga sprobaš, vleče črtice po cesti skoraj kot jih rišejo cestarski malarji po sredini ceste ... o.k... malo pretiravam... ampak je res zelo grob. Če ti kaj ta ABS blokira, odstraniš plastičen pokrov od modula...in pritisneš na tisti "tipki" spodaj, da premigaš ventilčka ...pa spet dela... Se pravi enako kot na moji TDMki. Tale FZ1 S mi je zelo zanimiv motor. Sproščena pozicija, močan štirivaljni motor. Vozim se zadnja leta res malo, ampak malo spremembe glede na dvovaljno TDM bi mi pasalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivnorc Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 ..verjetno ima podobno, če ne enako mehaniko ABSa... ..drugače je pa fz 1 lušten motor.... ...malce lena mašina v spodnjih obratih....drugače pa brutalna. Pozicija sedenja tudi o.k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ankh Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Ob 17. 6. 2022 ob 15:38, jetman pravi: Zanima me od katerega letnika naprej imajo FZ1 ABS? Ali je bil opcijski ali serijski? Zanima me tudi kako deluje, ker na TDM 2005 deluje slabo. ABS kot opcija je bil od letnika 2007 naprej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matee Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 On 6/22/2022 at 7:21 PM, Zivnorc said: ..verjetno ima podobno, če ne enako mehaniko ABSa... ..drugače je pa fz 1 lušten motor.... ...malce lena mašina v spodnjih obratih....drugače pa brutalna. Pozicija sedenja tudi o.k. Tudi jaz tako razmišljam po dobrem letu vožnje s Fz1. Po eni strani mi je to odlično, ker se ne navija tako hitro in lahko mirno kruzaš, ko imaš polne čevlje ultra skoncentrirane vožnje. Po drugi strani bi pa bila sprememba na nekaj, kar da od sebe že pri nizkih vrtljajih dobrodošla, da ni treba zadevo navijati. 😃 Ima pa občutno več navora proti bivši Fazer 600 v nižjih obratih. Zivnorc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valerossi1000 Posted January 20 Share Posted January 20 (edited) Pozdravljeni, da se tu vprasam preden jih spet totalno razdrem in pogledam kaj je krivo za tole pokanje v videu.. Zadnjic jih razdru zgoraj, olje ven fedr ven vse nasravil in spet isto.. edin še un kovinski semering , ki je v utoru kromiranih vilc tak mal bl širok obroček, da bi tist delal tole..semeringi so novi, olje novo, fedr tut v pravih merah..Res ne vem kaj bi lahk blo? IMG_6107.MOV Edited January 20 by valerossi1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smasher Posted January 22 Share Posted January 22 to so drsne puše, če niso očitno zdrsane jih pusti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valerossi1000 Posted January 23 Share Posted January 23 Ja ma kaj drugega mi ne pade več na pamet kaj bi lahk blo oz bi proizvajalo to tolčenje.. Nimam pojma kaj bi blo.. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts