Frips Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Lahko kupiš samo nosilec za zadnji kufer ali samo nosilce za stranske kufre. Sam imam to zadnje. Lahko pa služi tudi za podporo stranskih platnenih torb. Samo v tem primeru bi raje sam naredil opore torb. Kupil pa v tcmotoshop-u in sicer givi-ja. Cena nosilca je bila cca 120€ mislim, brez popusta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Lahko kupiš samo nosilec za zadnji kufer ali samo nosilce za stranske kufre. Sam imam to zadnje. Lahko pa služi tudi za podporo stranskih platnenih torb. Samo v tem primeru bi raje sam naredil opore torb. Kupil pa v tcmotoshop-u in sicer givi-ja. Cena nosilca je bila cca 120€ mislim, brez popusta. a imajo u TC-ju še kaj na zalogi teh nosilcev ? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 a imajo u TC-ju še kaj na zalogi teh nosilcev ? :P Še nekaj.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Če koga zanima imam viška original nosilec za topcase. Lp, Z Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thunderace Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 (popravljeno) No pa je v garaži :010 Popravljeno Februar 5, 2009. Popravil thunderace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 No pa je v garaži :010 :worship: čestitam moj gre verjetno danes na preventivni pregled in montažo prikazovalnika prestav :whistle: još malo pa snega nestalo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hasky Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Zdravo jest moram pa zamenjat gume, pa me zanima kaj vi vozite na tem motorju? LP Aleš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Odvisn od stila vožnje in kaj hočeš od gume. Sam sem sprobal na FZ1 Michelin PP, in Metzeler M3. Z slednjo motor pade lepše v ovinek. Opcije Dunlop roadsmart, Continental Sport Attack, ........ Naslednjo bom poskusil PP 190/55 pa da to vidim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Zdravo jest moram pa zamenjat gume, pa me zanima kaj vi vozite na tem motorju? LP Aleš Metzeler M3...kot je pa ze Frips rekel,pa je odvisno od stila voznje;obnesejo se tudi kaksne Metzeler Z6 za bolj touring voznjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Core Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Moja izbira bi naj bila za letošnjo sezono Dunlop Roadsmart. Mogoče ve kdo, kje bi se dale dobit najcenej? Zanima me, če ma kdo kakšno sredstvo da bi namazal karbon (Akrapovič), ker je taki "zblajhan", bi pa želel da bi bil lepih barv, kot da bi ga opral s pervolom :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thunderace Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 (popravljeno) Če kdo rabi service manual (ENG) za FZ1S/N si lahko downloada tukaj: http://savefile.com/files/1594684 Popravljeno Februar 7, 2009. Popravil thunderace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jfk Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Zdravo jest moram pa zamenjat gume, pa me zanima kaj vi vozite na tem motorju? LP Aleš Dunlop Roadsmart. Zelo zadovoljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jfk Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Moja izbira bi naj bila za letošnjo sezono Dunlop Roadsmart. Mogoče ve kdo, kje bi se dale dobit najcenej? Zanima me, če ma kdo kakšno sredstvo da bi namazal karbon (Akrapovič), ker je taki "zblajhan", bi pa želel da bi bil lepih barv, kot da bi ga opral s pervolom :rolleyes: Vulkanizerstvo Vovk Boštjan, Trebnje - dobra cena, pa pokliči prej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Februar 8, 2009 Deli Objavljeno Februar 8, 2009 Zdravo jest moram pa zamenjat gume, pa me zanima kaj vi vozite na tem motorju? LP Aleš Jaz imam novega in sem tudi menjal Dunlop 221 za Metzeler M3. Za menjavo so me prepričali (po pogovorih)drugi lastniki teh motorjev, saj naj bi guma dajala slab občutek pri bolj dinamični vožnji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Februar 8, 2009 Deli Objavljeno Februar 8, 2009 Pri Širniku dal za komplet 245eur. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Februar 8, 2009 Deli Objavljeno Februar 8, 2009 Pri grafitni se vidi sigurno ampak mene ne moti,saj se to vidi le pod določenim kotom in če gledaš na blizu.Za ostale barve ne vem,ker mi je bila ta barva najbilj všeč in ostalih sploh nisem tako natančno gledal da bi lahko rekel da majo ali ne Tudi na mojem l.07 se vidi enako...ampak se pomaračasta površina opazi samo na zadnjem delu, na oklepu in tanku pa ne...barva rdeče/črna... lp Pecy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
albin Objavljeno Februar 8, 2009 Deli Objavljeno Februar 8, 2009 Moja izbira bi naj bila za letošnjo sezono Dunlop Roadsmart. Mogoče ve kdo, kje bi se dale dobit najcenej? Zanima me, če ma kdo kakšno sredstvo da bi namazal karbon (Akrapovič), ker je taki "zblajhan", bi pa želel da bi bil lepih barv, kot da bi ga opral s pervolom :rolleyes: lani nabavu roadsmart za cca 215€ z montažo v bistrci ob sotli - vulkanizerstvo F1. letos ne vem kakšne cene ma, je treba prej poklicat.. sam sm iz pirelli strada (gor so že ble sam to je podn) šel na roadsmart :worship: (tačke itak brusjo, crash pad je že kr fajn pobral..) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 8, 2009 Deli Objavljeno Februar 8, 2009 @albin: S tem, da imaš ti ozad 180 ne pa 190. kar nanese še kak ojro hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
classic Objavljeno Februar 9, 2009 Deli Objavljeno Februar 9, 2009 Conti SportAttack. Širnik cca 250€ z menjavo. BP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thunderace Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 Zanima me, tisti ki ste sami menjali zadnji nosilec tablice, kje se dajo najlažje odklopiti zadnji smerniki, eni konektorji sem videl da so pod zadnjem sedežem, samo potem je verjetno treba odstraniti tudi plastiko pod sedežem, pa še verjetno konektorji ne grejo skozi tisto luknjo? Se da kaj v samih smernikih, da potem samo žice potegneš pod sedež (skrajšaš)? Kako ste delali vi, da ne bom jaz brezveze preveč podiral? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 Zanima me, tisti ki ste sami menjali zadnji nosilec tablice, kje se dajo najlažje odklopiti zadnji smerniki, eni konektorji sem videl da so pod zadnjem sedežem, samo potem je verjetno treba odstraniti tudi plastiko pod sedežem, pa še verjetno konektorji ne grejo skozi tisto luknjo? Se da kaj v samih smernikih, da potem samo žice potegneš pod sedež (skrajšaš)? Kako ste delali vi, da ne bom jaz brezveze preveč podiral? :unsure: Smernike odklopi na konektorjih,ker na samih smernikih je žica prilotana.Odstraniš samo zadnji sedeš in slediš žici in jo izvlečeš skozi luknjo na nosilcu. Ko menjaš nosilec narediš enako samo v nasprotnem vrstnem redu. Malo zajebancije je edino pri razvrščanju žic pri samem vstopu pod sedeš,ampak z malo truda tudi to ni problem. Vse skupaj maš dela slabo uro. Pecy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Core Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 Nisem še enkrat prebiral celega foruma glede olja za FZ1. Zanima me, katero olje mi priporočate, sedaj je v motorju motul 5100 4T15W50 (tako piše na računu :unsure: ) . Prebiral sem service manual, pa take kombinacije ni zavedene za opcijo? Na servisu je bil pri MOTO Černe. Nasveti dobrodošli, zanima me tudi kakšno olje uporabljate vi sintetiko ali polsintetiko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 Yamalube, sintetiko ali polsintetiko. Če si hud dirkač potem sintetiko, drugače pa je polsintetika več kot dovolj. Pecy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Sam dajem noter polsintetiko od Yamaluba (Motul)....več kot dovolj :D Pecy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 (popravljeno) :hmm: No mi je bilo mau tečno čez vikend in mausem se igral s pokrovom zadnega zica. Mogoče pa dobr zgleda :P Popravljeno Februar 16, 2009. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se