Stafuc Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Mi lahko kdo priporoča kiri mobitel na touch display (če ma vgrajen GPS in WLAN pa še tolko boljše)... Hvala HTC Touch Diamond :worship:
svarun13 Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Mi lahko kdo priporoča kiri mobitel na touch display (če ma vgrajen GPS in WLAN pa še tolko boljše)... Hvala samsung omnia ali pa nokia n95
stuhec Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Pa nisi menda plačal? Gremo se kregat :P vem da sem zajebal, ker sem
Frips Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 vem da sem zajebal, ker sem Sedaj jim pa priporočeno pošlješ dopis, kjer zahtevaš povračilo. semsovražnonastrojendanespress :D
Gixxer Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 kje se pa da dobim kake vredu programčke za Windows mobile (predvsem kake igre, teme itd. - free varianta seveda), ker to kaj na zacetku google ven vrze, je vse bolj ali majn neki podn :)
_LuX_ Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 evo to je pa že prva slabost windovs mobile :)
stuhec Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Sedaj jim pa priporočeno pošlješ dopis, kjer zahtevaš povračilo. semsovražnonastrojendanespress :D misliš da bo palilo ? glih prej so me klical z mobitele da je tel prišel
cheff Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Mi lahko kdo priporoča kiri mobitel na touch display (če ma vgrajen GPS in WLAN pa še tolko boljše)... Hvala Iphone, ne bo ti žal niti centa :worship:
_LuX_ Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Kaj pa je tako dobrega na Iphone, pomoje je N95 velik bolš @Gixxer : teme in podobne stvari http://www.mobile9.com/
cheff Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Kaj pa je tako dobrega na Iphone, pomoje je N95 velik bolš @Gixxer : teme in podobne stvari http://www.mobile9.com/ Iz komentarja sem razbral, da še iphona nisi držal v roki in ga preizkusil tako, da ne na pamet govorit. N95 nima šans proti iphonu sploh ko ga pwnaš, ima najbolj enostaven uporabniški vmesnik, igre so boljše in še in še...
_LuX_ Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Sem imel Iphone pa sem se potem za N95 odločil.
cheff Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Zanimivo, no ni moj namen tebe prepričevat da je iphone boljši od n95, pač kak komu... meni je npr. iphone boljši oz. najboljši telefon od vseh kaj sem jih imel tebi pa pač n95, rad bi le gixxer-ju pomagal pri izbiri.
cheff Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 sem že nabavil :D Kaj pa, če ni skrivnost? :krneki:
condor Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Iphone, ne bo ti žal niti centa :worship: Meni bi bilo žal vsakega centa za Iphone, se mi sploh ne dopade. čez moje roke je šel že marsiakteri telefon, trenutn sm super zadovoljen z HP 614c, tud samsung s8300 ultra touch je super, M8800, innov8, čakam še Omnio HD.
k0ci Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Iz komentarja sem razbral, da še iphona nisi držal v roki in ga preizkusil tako, da ne na pamet govorit.N95 nima šans proti iphonu sploh ko ga pwnaš, ima najbolj enostaven uporabniški vmesnik, igre so boljše in še in še... aha igre so boljše, za to imamo telefon, namesto igračke :slap: da tistega o iphonu ko ne moreš drugim telefonom pošiljat slik in mp3-jev prek BT sploh ne omenjam :lol1: to sploh ni telefon ampak je en zalooooo drag gameboy z možnostjo klicanja in pošiljanja SMS
Frips Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 misliš da bo palilo ?glih prej so me klical z mobitele da je tel prišel Hja če je popravilo v garanciji, ti nimajo kaj računat, ne zamenjanih delov ne samega dela !!!
stuhec Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Hja če je popravilo v garanciji, ti nimajo kaj računat, ne zamenjanih delov ne samega dela !!! ja da naj bi prah uničil to stvar je pa takoj za. ko sem dobil prvič s popravila
Frips Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 ja da naj bi prah uničil to stvarje pa takoj za. ko sem dobil prvič s popravila Osebno bi jim napisal en tak lep dolg dopis z omenjanjem zveze potrošnikov in poslal priporočeno, z zahtevo po odgovoru. Prah nima kaj uničit mobitel...zakaj so ti potem priznali zamenjan del, delo pa ne (že tukaj so se sami zaj)?! To so jim standard odgovori s katerimi nategujejo kupce. Sedaj je samo...koliko imaš živcev, da se ti jih da je...
stuhec Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Osebno bi jim napisal en tak lep dolg dopis z omenjanjem zveze potrošnikov in poslal priporočeno, z zahtevo po odgovoru. Prah nima kaj uničit mobitel...zakaj so ti potem priznali zamenjan del, delo pa ne (že tukaj so se sami zaj)?! To so jim standard odgovori s katerimi nategujejo kupce. Sedaj je samo...koliko imaš živcev, da se ti jih da je... saj so mi del tut zaracunali, sam del stane manj kot 70 centov bomo vidli
gizmOkak Objavljeno April 1, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2009 čez moje roke je šel že marsiakteri telefon, trenutn sm super zadovoljen z HP 614c Točno tega čakam... upam, da dobim jutri :)
cheff Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 aha igre so boljše, za to imamo telefon, namesto igračke :slap: da tistega o iphonu ko ne moreš drugim telefonom pošiljat slik in mp3-jev prek BT sploh ne omenjam :lol1: to sploh ni telefon ampak je en zalooooo drag gameboy z možnostjo klicanja in pošiljanja SMS Že en čas nazaj je izšla aplikacija, ki omogoča pošiljanje datotek preko BT.
NejcZ Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 Že en čas nazaj je izšla aplikacija, ki omogoča pošiljanje datotek preko BT. Sej moraš za čiston vsako sranje na totem hameboyu naložit program da lahko delaš..
Roky Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 HTC Touch Diamond Foter ima Diamonda, pa pri pisanju kakšnih mailov ali dolgih sms sporočil močnoooo pogrešam tipkovnico, zato sem z Touch Pro več kot zadovoljen kje se pa da dobim kake vredu programčke za Windows mobile (predvsem kake igre, teme itd. - free varianta seveda), ker to kaj na zacetku google ven vrze, je vse bolj ali majn neki podn ppcwarez.org - ta je trenutno down, upam, da bo kmalu back... Je pa na tem forumu toliko programov, da neboš nikoli pregledal vseh www.wm6software.net www.htcfreeware.com www.ppcgeeks.com evo to je pa že prva slabost windovs mobile Spet streljaš nekaj na pamet. Za WM6 je programov malo morje.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se