dr.looney Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 a že mogče kdo ve kdaj bo v slo. prišel i-phone. ali pa ga že kdo ima? dr.looney :alien1:
dr.looney Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 mene je ful navdušil tale i-phone :wub: :wub: dr.looney :alien1:
KARAMBOLA Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Nekje sem prebral,da ima nokia 6110 neko možnost za navigacijo. Ali ve kdo kaj o tem,oziroma jo kdo ima?Hvala!! A ga kdo uporablja? Kako je z navigacijo?
bmwslo Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 mene je ful navdušil tale i-phone :wub: :wub: dr.looney :alien1: A ni to nekaj tušmolbil prodajal ??
dr.looney Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 A ni to nekaj tušmolbil prodajal ?? ni. ker če bi ga. bi bila jaz že tam. dr.looney :alien1:
k0ci Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 A ni to nekaj tušmolbil prodajal ?? pri tušmobilu imajo nokio N95, ki je sedaj prav tako zelo zaželen telefon
billy Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 I-phone je navadn šit,nekaj za tumasto rajo,ki misli da mora sledit modnim trendom :headbang: :headbang: .
bmwslo Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 I-phone je navadn šit,nekaj za tumasto rajo,ki misli da mora sledit modnim trendom :headbang: :headbang: . Itak :yea2: . Včasih smo rekli "Vsak tele ma svoje vesele, vsak bik pa svoj štrik" Pa naj imajo i ali pa p -phone če jim je všeč :whistle: :smoke:
dr.looney Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 I-phone je navadn šit,nekaj za tumasto rajo,ki misli da mora sledit modnim trendom :headbang: :headbang: . ja in.... kaj si hotel s tem povedati. sem pač tumasta in se čisto dobro počutim , veš to nič ne boli. pa sej veš to, a ne. :evilgrin: @bmwslo: v njihovi ponudbi ga jaz nisem našla. (tumastimpačnegrepress :blush: ) dr.looney :alien1:
cheff Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Mene zanima če bi lahko zrihtal kdo kopijo iphona, cect p168 čim bolj poceni. Slika telefona
billy Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 ja in.... kaj si hotel s tem povedati.sem pač tumasta in se čisto dobro počutim , veš to nič ne boli. pa sej veš to, a ne. :evilgrin: @bmwslo: v njihovi ponudbi ga jaz nisem našla. (tumastimpačnegrepress :blush: ) dr.looney :alien1: S tem sem hotu rečt,da obstaja cel kup drugih takih in podobnih aparatov,a za dost manjšo in dostopno ceno-pa še boljše in uporabne funkcije majo.Nekaj takega kot I-podi iste firme,ki so mimogrede dragi ko porka madona,za tretjino te cene pa dobiš napravo korejske al pa kitajske znamke,obenem pa ponujajo še mnogo več uporabnih(al pa tud ne )funkcij.Kapiš? :naughty: :ninja:
bmwslo Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 @bmwslo: v njihovi ponudbi ga jaz nisem našla. (tumastimpačnegrepress :blush: )dr.looney :alien1: Nič tumastimpačnegre ! Prebrala nisi dobro cele novice. Telefona ni bilo v javni ponudbi ampak so ga prodajali pač bolj na tiho. Torej greš v tušmobil in vprašač kako in kaj. Po temle fijasku, jih tako najbrž ne prodajajo več.
Ice Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 če hočeš simpl telefon sam za klicat pa nč več ti js tastaro reglo prodam....mere : 279x87x49mm :whistle: cigu vglavnem hvala, kolega, gradbenega materiala je tukaj dovolj. :krneki:
stuhec Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 uporablja kdo na nokia funkcijo pritisni -govori ?
_Misko_ Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 Kolk je tarifa sms-ov pa klicev iz slo v hr pa obratno?
Pervy Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 Kolk je tarifa sms-ov pa klicev iz slo v hr pa obratno? :slap: :blink: za katerega operaterja, kateri paket, čas dneva,..............????????? vsi imajo napisano na svojih straneh. PS: pa upam da ne boš za naslove strani še vprašal :lol1:
_Misko_ Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 :slap: :blink: za katerega operaterja, kateri paket, čas dneva,..............????????? vsi imajo napisano na svojih straneh. PS: pa upam da ne boš za naslove strani še vprašal :lol1: aha ok tnx ne nebom :lol:
bmwslo Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 (popravljeno) Na radio Fantasy reklama za Tušmobilov Iphone . Navali narode :devil: P.S. Zaloge so omejene :whistle: Popravljeno December 23, 2007. Popravil bmwslo
NejcZ Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Priporočam Nokio N95.. ne kupujte jajc od iphona.. res da ma 6 zvočnikov, na dotik občutljiv zaslon, ampak mal preglejte prej po netu kaj vse folk prav :) Mam nokio in je prov zakon :rolleyes:
Port Folio Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 Nokia N73 ali Nokia 6120, kaj mi predlagate?
Roky Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 Nokia N73 ali Nokia 6120, kaj mi predlagate? Gladko Nokia N73 :)
Port Folio Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 Gladko Nokia N73 :) Kaj mogoče veš, ali podpira Microsoft Office ?
Roky Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 Kaj mogoče veš, ali podpira Microsoft Office ? Če ima isti sistem kot N70 potem imaš Quickoffice gor,ja :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se