Skoči na vsebino

BMW-jaši

Zdrawc

Priporočene objave

Že nekaj časa iščem po netu..ne najdem...ima mogoče kdo link, do service manuala za R1200RT mod. 2007, v angl. jeziku?? :worship: , doma imam samo italjanskega..in si z njim ne morem nič pomagat :krneki: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Že nekaj časa iščem po netu..ne najdem...ima mogoče kdo link, do service manuala za R1200RT mod. 2007, v angl. jeziku?? worship.gif , doma imam samo italjanskega..in si z njim ne morem nič pomagat ph34r.gif .

Vprašaj Tetec-a . Motor že ima tak, ker ga pa sam šraufa ma verjetno tudi kaj od navodil

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Že nekaj časa iščem po netu..ne najdem...ima mogoče kdo link, do service manuala za R1200RT mod. 2007, v angl. jeziku?? :worship: , doma imam samo italjanskega..in si z njim ne morem nič pomagat :krneki: .

predlagam ti, da pokličeš na BMW zastopstvo tel. 01 586 73 11, prosiš možakarja, ki skrbi za motorrad. je zelo prijazen in ti bo zagotovo zapekel na CD in poslal po pošti. vsaj meni je...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

predlagam ti, da pokličeš na BMW zastopstvo tel. 01 586 73 11, prosiš možakarja, ki skrbi za motorrad. je zelo prijazen in ti bo zagotovo zapekel na CD in poslal po pošti. vsaj meni je...

Hvala za info., malo sem se zatipkal napak zapisal :fredy: , owners manual, sem mislil, to osnovno knjižico, no tudi service bi bilo fajn prebrat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vprašaj Tetec-a . Motor že ima tak, ker ga pa sam šraufa ma verjetno tudi kaj od navodil

Hvala za info. bmw, malo zimskega branja ne škodi. :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala za info., malo sem se zatipkal napak zapisal :fredy: , owners manual, sem mislil, to osnovno knjižico, no tudi service bi bilo fajn prebrat.

meni je takrat poslal vse..

če je slučajno na našem forumu, se mu še tu lepo zahvaljujem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tule so se sosedje skoraj "klali" zaradi te knjižice. Preberi mogoče najdeš kak namig kako do nje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tule so se sosedje skoraj "klali" zaradi te knjižice. Preberi mogoče najdeš kak namig kako do nje.

Adijo pamet.imaš prav..teli naši južni frajeri so pa čist odbiti. :lol: ..so se skor potolkli..zarad ene owners manual knjižice...to ni res, tole je za prebrat..tudi, če ne iščeš knjižice :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Če je kdo od BMW-jašev zainteresiran za obisk IMOT-a Munchen naš MK Nm organizira izlet z avtobusom odhod izpred Špara v Žabji vasi Nm sobota 20.02.010 ob 3.00. V Ljubljani- Petrol Barje poberebo Ljubljančane ob 4.00 in naprej v Munchen, vrnitev v večernih urah, cena prevoza 30€ več info. na GSM: 031/320 877 Joško !!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če je kdo od BMW-jašev zainteresiran za obisk IMOT-a Munchen naš MK Nm organizira izlet z avtobusom odhod izpred Špara v Žabji vasi Nm sobota 20.02.010 ob 3.00. V Ljubljani- Petrol Barje poberebo Ljubljančane ob 4.00 in naprej v Munchen, vrnitev v večernih urah, cena prevoza 30€ več info. na GSM: 031/320 877 Joško !!

a v Kranju bi me pobral?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Jaz tudi furam bavarca in sicer F650 GS. Motorček ma trenutno 74.000 km prevoženih in dela brez problema.

Zanima me glede izpuha. Kater izpuh imate tisti ki vozite podoben motor in ali imate homologiranega. Lahko tudi na PM.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz tudi furam bavarca in sicer F650 GS. Motorček ma trenutno 74.000 km prevoženih in dela brez problema.

Zanima me glede izpuha. Kater izpuh imate tisti ki vozite podoben motor in ali imate homologiranega. Lahko tudi na PM.

O, pozdravljen novi BMW-jaš trance_07_beerchug.gif

Tja, ko si ti po enem celindru vozil trance_43_wavetowel2.gif

.... jaz bi tudi trance_13_cry.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dj mal povej.nekatere tudi tvoje poti zanimajo.

saj sam veš trance_25_naughty.gif Tabriz-Teheran-Yazd-Shiraz-Yasuj-Esfahan-Arak-Hamedan-Bijar-Mahabad-Orumiyeh-pa čez Capadokijo domov worship.gif se pa lahko še kaj spremeni, če se mi zadopade trance_41_w00t2.gif

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

saj sam veš trance_25_naughty.gif Tabriz-Teheran-Yazd-Shiraz-Yasuj-Esfahan-Arak-Hamedan-Bijar-Mahabad-Orumiyeh-pa čez Capadokijo domov worship.gif se pa lahko še kaj spremeni, če se mi zadopade trance_41_w00t2.gif

Ups, kako pot si si umislil ??????????? To pa je tura worship.gif

• Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!