Gianni Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Že nekaj časa iščem po netu..ne najdem...ima mogoče kdo link, do service manuala za R1200RT mod. 2007, v angl. jeziku?? , doma imam samo italjanskega..in si z njim ne morem nič pomagat :krneki: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Že nekaj časa iščem po netu..ne najdem...ima mogoče kdo link, do service manuala za R1200RT mod. 2007, v angl. jeziku?? , doma imam samo italjanskega..in si z njim ne morem nič pomagat . Vprašaj Tetec-a . Motor že ima tak, ker ga pa sam šraufa ma verjetno tudi kaj od navodil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MariborBMW Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Že nekaj časa iščem po netu..ne najdem...ima mogoče kdo link, do service manuala za R1200RT mod. 2007, v angl. jeziku?? , doma imam samo italjanskega..in si z njim ne morem nič pomagat :krneki: . predlagam ti, da pokličeš na BMW zastopstvo tel. 01 586 73 11, prosiš možakarja, ki skrbi za motorrad. je zelo prijazen in ti bo zagotovo zapekel na CD in poslal po pošti. vsaj meni je... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 predlagam ti, da pokličeš na BMW zastopstvo tel. 01 586 73 11, prosiš možakarja, ki skrbi za motorrad. je zelo prijazen in ti bo zagotovo zapekel na CD in poslal po pošti. vsaj meni je... Hvala za info., malo sem se zatipkal napak zapisal :fredy: , owners manual, sem mislil, to osnovno knjižico, no tudi service bi bilo fajn prebrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Vprašaj Tetec-a . Motor že ima tak, ker ga pa sam šraufa ma verjetno tudi kaj od navodil Hvala za info. bmw, malo zimskega branja ne škodi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MariborBMW Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Hvala za info., malo sem se zatipkal napak zapisal :fredy: , owners manual, sem mislil, to osnovno knjižico, no tudi service bi bilo fajn prebrat. meni je takrat poslal vse.. če je slučajno na našem forumu, se mu še tu lepo zahvaljujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 17, 2010 Deli Objavljeno Januar 17, 2010 Že nekaj časa iščem po netu..ne najdem...ima mogoče kdo link, do service manuala za R1200RT mod. 2007, v angl. jeziku?? , doma imam samo italjanskega..in si z njim ne morem nič pomagat :krneki: . Tule so se sosedje skoraj "klali" zaradi te knjižice. Preberi mogoče najdeš kak namig kako do nje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno Januar 18, 2010 Deli Objavljeno Januar 18, 2010 Tule so se sosedje skoraj "klali" zaradi te knjižice. Preberi mogoče najdeš kak namig kako do nje. Adijo pamet.imaš prav..teli naši južni frajeri so pa čist odbiti. :lol: ..so se skor potolkli..zarad ene owners manual knjižice...to ni res, tole je za prebrat..tudi, če ne iščeš knjižice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Februar 1, 2010 Deli Objavljeno Februar 1, 2010 a ste vsi na servisu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 1, 2010 Deli Objavljeno Februar 1, 2010 Če je kdo od BMW-jašev zainteresiran za obisk IMOT-a Munchen naš MK Nm organizira izlet z avtobusom odhod izpred Špara v Žabji vasi Nm sobota 20.02.010 ob 3.00. V Ljubljani- Petrol Barje poberebo Ljubljančane ob 4.00 in naprej v Munchen, vrnitev v večernih urah, cena prevoza 30€ več info. na GSM: 031/320 877 Joško !! SCORPIONS in dore 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 Če je kdo od BMW-jašev zainteresiran za obisk IMOT-a Munchen naš MK Nm organizira izlet z avtobusom odhod izpred Špara v Žabji vasi Nm sobota 20.02.010 ob 3.00. V Ljubljani- Petrol Barje poberebo Ljubljančane ob 4.00 in naprej v Munchen, vrnitev v večernih urah, cena prevoza 30€ več info. na GSM: 031/320 877 Joško !! a v Kranju bi me pobral? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 a v Kranju bi me pobral? Pokliči Joškota! verjetno bo šlo na AC Petrolovo postajališče Voklo ob ca 4,20 . SCORPIONS in dore 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 20, 2010 Deli Objavljeno Februar 20, 2010 Še pomnite tovariši Mmmmm je blo fajn A letos se bomo spravli kam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Februar 20, 2010 Deli Objavljeno Februar 20, 2010 Še pomnite tovariši Mmmmm je blo fajn A letos se bomo spravli kam Aleluja brother Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Februar 20, 2010 Deli Objavljeno Februar 20, 2010 A je spomladanska BMW fura že kej v planih? Kajti pomlad je takorekoč že pred vrati... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sikman Objavljeno Februar 23, 2010 Deli Objavljeno Februar 23, 2010 Jaz tudi furam bavarca in sicer F650 GS. Motorček ma trenutno 74.000 km prevoženih in dela brez problema. Zanima me glede izpuha. Kater izpuh imate tisti ki vozite podoben motor in ali imate homologiranega. Lahko tudi na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Februar 23, 2010 Deli Objavljeno Februar 23, 2010 Še pomnite tovariši Mmmmm je blo fajn A letos se bomo spravli kam itak kdaj gremo? :boobies: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 itak kdaj gremo? 24.4- motoristek in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 24.4- KAM? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 KAM? Tja, ko si ti po enem celindru vozil anja37 in motoristek 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 25, 2010 Deli Objavljeno Februar 25, 2010 Jaz tudi furam bavarca in sicer F650 GS. Motorček ma trenutno 74.000 km prevoženih in dela brez problema. Zanima me glede izpuha. Kater izpuh imate tisti ki vozite podoben motor in ali imate homologiranega. Lahko tudi na PM. O, pozdravljen novi BMW-jaš Tja, ko si ti po enem celindru vozil .... jaz bi tudi motoristek in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 Tja, ko si ti po enem celindru vozil dj mal povej.nekatere tudi tvoje poti zanimajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 dj mal povej.nekatere tudi tvoje poti zanimajo. saj sam veš Tabriz-Teheran-Yazd-Shiraz-Yasuj-Esfahan-Arak-Hamedan-Bijar-Mahabad-Orumiyeh-pa čez Capadokijo domov se pa lahko še kaj spremeni, če se mi zadopade njofra, anja37 in motoristek 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 saj sam veš Tabriz-Teheran-Yazd-Shiraz-Yasuj-Esfahan-Arak-Hamedan-Bijar-Mahabad-Orumiyeh-pa čez Capadokijo domov se pa lahko še kaj spremeni, če se mi zadopade Ups, kako pot si si umislil ??????????? To pa je tura njofra in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 Alkatraza za zunanjega ministra motoristek in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se