ZD€N€ Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 Mene pa zanima se v kratekem organizira kaka vožnja, se vas malce spoznam ni organizatorja lahko kr ti za spoznavanje poskrbiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 (popravljeno) ni organizatorja lahko kr ti za spoznavanje poskrbiš MK Nm med nami je kar precej BMW-ejašev gremo v sredo zjutraj v Beograd za 6 dni v Bregani se nam pridruži še 11 Gorenjcev tako nas bo ca 35 motorjev in ca 10 sovoznikov.V sredo zvečer prva fešta na skeli. :beer2: Ps: na skeli pijača 2,5 € na uro + večerja 6 € , 2 X spanje v BG in 4-dni relyja hrana + 3 X prenočišče cena po motoristu 70 € za sovoznika + 50 € Popravljeno Junij 5, 2009. Popravil Brumer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 A gre še keri BMWjaš na BMW Motorrad days v Garmisch-Partenkirchen? Tule je link... No, škoda da nimajo tudi v angleškem jeziku?!? Nisem še bil, sodeč po tem kar sem od drugih slišal (in po slikcah prejšnjih let), je noro dobro Prava BMWlandija. Okoli 30.000 bmwjev na kupu Zna kso povedat še kaj več? Ne dvomim da ste že bli tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 (popravljeno) Dobra zadeva, sam je recesija!!! Popravljeno Junij 9, 2009. Popravil ZD€N€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 ni organizatorja lahko kr ti za spoznavanje poskrbiš od kar ni motoristka , v tej temi ni več reda :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 od kar ni motoristka , v tej temi ni več reda Maš prav. Se strinjam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 od kar ni motoristka , v tej temi ni več reda :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 Kje pa hodi Motoristek, dolgo ga že ni spregled? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 Kje pa hodi Motoristek, dolgo ga že ni spregled? Ti, ti, . . . Motoristek. :naughty: Škoda, da prevzgojni dom na "Skali" v zalivu San Francisca, ne deluje več ! ! ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 Ti, ti, . . . Motoristek. :naughty: Škoda, da prevzgojni dom na "Skali" v zalivu San Francisca, ne deluje več ! ! ? Res je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 Skupinska vožnja do Korčule! V petek ob 15:00 na Petrolovi črpalki na Polulah pri Celju. Heh hecam se zaenkrat sem sam . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 (popravljeno) Skupinska vožnja do Korčule! V petek ob 15:00 na Petrolovi črpalki na Polulah pri Celju. Heh hecam se zaenkrat sem sam . Jebiga. Skupina je lahko, čeprav je majhna No, mene ne bo. Sobota in nedelja dopoldne delam popoldne oba dneva feštam Moped ostaja v garaži . Aja, v petek popoldne mam pa še moto obisk (kurimo samo blajfraj) P.S. Seveda je moto obisk na BMW-ju Popravljeno Junij 10, 2009. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 Skupinska vožnja do Korčule! V petek ob 15:00 na Petrolovi črpalki na Polulah pri Celju. Heh hecam se zaenkrat sem sam . Mogoče... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Junca naložu jutr pa gaz! U3. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Junca naložu jutr pa gaz! U3. Srečno pot in fajn se imej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Jaz samo do Dinkota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 bmwslo Hvala! alkatraz kdaj kreneš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Misek Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 No evo ravno učerej dobil sedež nazaj, popravljen tako da ga bo treba ta vikend stestirat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Kje pa hodi Motoristek, dolgo ga že ni spregled? Ima podaaaaaaaaaaaljšan dopust! Bi pa vseen lohk reskiral kakšno minutko, pa mal porihtal tolestran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Ima podaaaaaaaaaaaljšan dopust! :krneki: na Dobu ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Da ga ne boste preveč pogrešal, predlagam da vsak kako lepo njegovo slikco zalima pa bo Evo prva (tale je iz enga albuma Sardinija ali nekaj tazga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Našel sem ga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Motoristkovi začetki! Najde kdo statrejšo sliko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 bmwslo Hvala! alkatraz kdaj kreneš? Mislim, da ob tvoji uri :naughty: lahko greva skupaj do NM, pol pa jaz krenem proti Kočevju... Motoristkovi začetki! Najde kdo statrejšo sliko. Mater sem lep Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se