MiNa Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 (popravljeno) U3 na pumpi na Palilulah? Popravljeno Junij 12, 2009. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 U3 na pumpi na Palilulah? jap Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Tule sva Motoristka srečala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Tule sva Motoristka srečala Mater, sta mela srečo da sta ga najdla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 (popravljeno) "skupinska" BMW fura do Korčule uspela! Prilagam sliko kampa Mindel. Popravljeno Junij 15, 2009. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buel Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 Danes opravil servis na 10.000km Pri Braidottiju v Trstu, zelo zadovoljen ful uredu servis, plačal pa sem 150€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 kje kaj zdajle Motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 vozi kdo K1300GT? zanimalo bi me par izkušenj ampak samo s točno tem modelom! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 Danes opravil servis na 10.000km Pri Braidottiju v Trstu, zelo zadovoljen ful uredu servis, plačal pa sem 150€ Ne dvomim v strokovnost pri Braidottiju, čeprav tam še nisem bil. Ampak dvomim, da bom kdaj tam peljal motor, ker je rahlo predrag. Jst sem na mojemu, pri 10kkm, naredu servis v avtovalu (tako kot večina najbrž) pa me je ves servis stal 90€. Delo je pa najbrž enako, kljub drugemu modelu. Res, da je grosuplje dlje od trsta, ampak glede na to, da mam motor za se furat, me to prav nič ne moti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buel Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 Ne dvomim v strokovnost pri Braidottiju, čeprav tam še nisem bil. Ampak dvomim, da bom kdaj tam peljal motor, ker je rahlo predrag. Jst sem na mojemu, pri 10kkm, naredu servis v avtovalu (tako kot večina najbrž) pa me je ves servis stal 90€. Delo je pa najbrž enako, kljub drugemu modelu. Res, da je grosuplje dlje od trsta, ampak glede na to, da mam motor za se furat, me to prav nič ne moti Verjetno gre v GS kakšen liter olja več po moje je samo c tem razlika, pa filter zna bit dražji, kot za F-a No sej sploh ni važno, važno je, da se fura Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 Verjetno gre v GS kakšen liter olja več po moje je samo c tem razlika, pa filter zna bit dražji, kot za F-a No sej sploh ni važno, važno je, da se fura ... in da lepo laufa :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buel Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 ... in da lepo laufa :evilgrin: Še res je :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 Ne dvomim v strokovnost pri Braidottiju, čeprav tam še nisem bil. Ampak dvomim, da bom kdaj tam peljal motor, ker je rahlo predrag. Jst sem na mojemu, pri 10kkm, naredu servis v avtovalu (tako kot večina najbrž) pa me je ves servis stal 90€. Delo je pa najbrž enako, kljub drugemu modelu. Res, da je grosuplje dlje od trsta, ampak glede na to, da mam motor za se furat, me to prav nič ne moti Za 100€ se jaz peljem v Bihać na čevape Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 Verjetno gre v GS kakšen liter olja več po moje je samo c tem razlika, pa filter zna bit dražji, kot za F-a No sej sploh ni važno, važno je, da se fura Pa namesto 1 so 4 svečke, pa potem olje v menjalniku in olje v zadnjem zobniškem prenosu pa sinhronizacija, pa je cena tukaj .... Samo material je skoraj 90 € D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 kje kaj zdajle Motoristek v Celju sem ga vidu, ampak on nosi očala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Pa namesto 1 so 4 svečke, pa potem olje v menjalniku in olje v zadnjem zobniškem prenosu pa sinhronizacija, pa je cena tukaj .... Samo material je skoraj 90 € D. Nisem vedu, da F800 z eno svečko vžiga 2 cilindra Drugače pa kolkr se meni zdi, se svečke menjajo na 40kkm, ne pa na 10kkm. Enako velja za olje v menjalniku. Na servisu za 10kkm, je dela kot materiala zelo malo. Zdi se mi, da smo že malo Sej zaupanje v servis, pa pot, pa občutek...to vse šteje. Nimam nič proti, niti nobenega ne mislim prepričevat, sem samo podal moje mnenje, da po mojem ni potrebno v tujino kjer je pač delovna sila dražja. Za 100€ na čevape v bihač? Pred dvema tednoma smo skoraj prišli do čevapov v bihaču...malček pred plitvičkimi jezeri je blo oblačno, pa začelo deževat, pa zahladilo...tako da smo se nazaj obrnli Ma za 100€ misliš za celo družino? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Nisem vedu, da F800 z eno svečko vžiga 2 cilindra Drugače pa kolkr se meni zdi, se svečke menjajo na 40kkm, ne pa na 10kkm. Enako velja za olje v menjalniku. Na servisu za 10kkm, je dela kot materiala zelo malo. Zdi se mi, da smo že malo Sej zaupanje v servis, pa pot, pa občutek...to vse šteje. Nimam nič proti, niti nobenega ne mislim prepričevat, sem samo podal moje mnenje, da po mojem ni potrebno v tujino kjer je pač delovna sila dražja. Za 100€ na čevape v bihač? Pred dvema tednoma smo skoraj prišli do čevapov v bihaču...malček pred plitvičkimi jezeri je blo oblačno, pa začelo deževat, pa zahladilo...tako da smo se nazaj obrnli Ma za 100€ misliš za celo družino? :naughty: Ne, vse BMW-jaše bi rad častil mr. alkatraz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Nisem vedu, da F800 z eno svečko vžiga 2 cilindra Drugače pa kolkr se meni zdi, se svečke menjajo na 40kkm, ne pa na 10kkm. Enako velja za olje v menjalniku. Na servisu za 10kkm, je dela kot materiala zelo malo. Zdi se mi, da smo že malo Sej zaupanje v servis, pa pot, pa občutek...to vse šteje. Nimam nič proti, niti nobenega ne mislim prepričevat, sem samo podal moje mnenje, da po mojem ni potrebno v tujino kjer je pač delovna sila dražja. Za 100€ na čevape v bihač? Pred dvema tednoma smo skoraj prišli do čevapov v bihaču...malček pred plitvičkimi jezeri je blo oblačno, pa začelo deževat, pa zahladilo...tako da smo se nazaj obrnli Ma za 100€ misliš za celo družino? :naughty: Ups včeraj se videlo da bil utrujen .... pa spregledal par stvari... nisem zasledil katerih 10 000 je blo v igri Ampak jaz zase menjavam olje komplet pri 10 000 svečke pa 20 000 Tako da .... Tak da se pardoniram... na 800 pa pozabo da ma ze 2 cilindercka prevec je blo od 7 do 20 dela Kar pa se servisa tiče pa je tako kako zaupaš in to je to... V končni fazi ni vedno denar merilo... Lep pozdrav D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Ne, vse BMW-jaše bi rad častil mr. alkatraz Itaq, drugi teden... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Itaq, drugi teden... Ali sem kaj zamudil, kaj bo drugi teden in kje ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Itaq, drugi teden... komaj čakam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 komaj čakam :naughty: Jaz tudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Ali sem kaj zamudil, kaj bo drugi teden in kje ?! Drug teden bi z motoriskom šla malo na jug :naughty: še moja se nekaj zraven štuli tak, da bi rada za pijačo dala petek se dopust vzame in se lahko gre že v sredo po službi Za vreme se moramo še zglihat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Drug teden bi z motoriskom šla malo na jug :naughty: še moja se nekaj zraven štuli tak, da bi rada za pijačo dala petek se dopust vzame in se lahko gre že v sredo po službi Za vreme se moramo še zglihat Vreme kaže dobro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Vreme kaže dobro Jebiga. Jaz grem pa na zahod, moja naj pa dela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se