tommb Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 ja, članov po moje ravno veliko ne bo, saj vidiš da je tudi tukaj zelo zelo malo aktivnih. Poste piše od tistih 100 + samo mogoče 5-8 , tja jih boš pa potem dobil 1/2 od tega. no potem pa si bomo seveda prihranili pisarijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Poste piše od tistih 100 + samo mogoče 5-8 , tja jih boš pa potem dobil 1/2 od tega. Bmwslo ne bit tako skromen pri številkah, vedno se pač ne da pisat - saj samo nabijamo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Bmwslo ne bit tako skromen pri številkah, vedno se pač ne da pisat - saj samo nabijamo ... Ja v moji mladosti ni blo neta, pa smo zato malo več nabijali kot zdaj in to ne virtualno :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Bom še jaz odprl na FB-ju skupino... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tommb Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Bom še jaz odprl na FB-ju skupino... sploh ni slaba ideja. Morda celo boljša od Google skupine! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Čato (bivši) nima več besede. Jebiga Če se ne javlja, ko ga šmirgla (Si prebrel čato ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Čato (bivši) nima več besede. Jebiga Če se ne javlja, ko ga šmirgla (Si prebrel čato ) Zdej, ko je v "penziji", bi lohk mal prek študenta delal Mene je sicer stari čato pooblastil, da opravlajm v njegovi odsotnosti tele pisarniške zadeve, sam mi očitno ne gre najbolje od rok. Se mi pa zdi, da bi znal bit mister alkatraz kar tapravi za te stvari. Dajmo na glasovanje, kdo je za. Če zbere več kot 2 glasa, ga kar ustoličimo. :naughty: Naj mal dela, da ne bo samo nabijal Moj glas je že prvi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 se bom kar hiter pridružu in dal drugi glas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 se bom kar hiter pridružu in dal drugi glas Evo pa mamo novga čatota alkatraz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Evo pa mamo novga čatota alkatraz Adi pravi, "ne ga srat" jaz ne prenesem BMWjašev samo motorji me zanimajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Adi pravi, "ne ga srat" jaz ne prenesem BMWjašev samo motorji me zanimajo ena pa poje da si ne boš kaj naredu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 ena pa poje da si ne boš kaj naredu Ne bit jezen sej tvojo mam rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 ena pa poje da si ne boš kaj naredu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 dragi BMWjaši in alkatraz v soboto odrinem na ZASLUŽEN dopust če me vreme ne bo zaj.... mam namen prevozit poljsko,litvo ,latvijo in estonijo dva dni pa sem še aktiven na ms. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 dragi BMWjaši in alkatraz v soboto odrinem na ZASLUŽEN dopust če me vreme ne bo zaj.... mam namen prevozit poljsko,litvo ,latvijo in estonijo dva dni pa sem še aktiven na ms. Vama želim lepo potovanje, vreme in vse kar zraven spada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 dragi BMWjaši in alkatraz v soboto odrinem na ZASLUŽEN dopust če me vreme ne bo zaj.... mam namen prevozit poljsko,litvo ,latvijo in estonijo dva dni pa sem še aktiven na ms. Srečno prijatelj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 dragi BMWjaši in alkatraz v soboto odrinem na ZASLUŽEN dopust če me vreme ne bo zaj.... mam namen prevozit poljsko,litvo ,latvijo in estonijo dva dni pa sem še aktiven na ms. Glej, da bomo tud mi kaj od tega mel!!!! :grim (mal poročaj po povratku, pa fotke,.............) PA SREČNO!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Glej, da bomo tud mi kaj od tega mel!!!! :grim (mal poročaj po povratku, pa fotke,.............) PA SREČNO!!! ok bom pa še fotkiča vzel sabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 (popravljeno) pozdravljen polžek,daj povej malo kako bo zgledalo to potovanje,n.p.greš s šotorom,koliko dni ,predvideni stroški itd Popravljeno Junij 25, 2009. Popravil Pips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 greva v soboto plan je bolj približen in odvisen od vremena šotor je bolj za vsak slučaj o stroških smo mulci včasih rekli--dokler mošnja pokonci stala bo mi domov šli bomo ne zdaj pa se mi zdi ,da je omejitev dopust več o stroških pa ko se vrneva če ma kdo nasvet ,kaj si je treba ogledat naj napiše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 aja deset do štirinajst dni dosti več ne to pot sem mel v planu pred osmimi leti pa me je dež pral tri dni in sem že na poljskem obrnil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 hvala za odgovor, srečno pot in predvsem lepo vreme vama želim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 greva v soboto plan je bolj približen in odvisen od vremena šotor je bolj za vsak slučaj o stroških smo mulci včasih rekli--dokler mošnja pokonci stala bo mi domov šli bomo ne zdaj pa se mi zdi ,da je omejitev dopust več o stroških pa ko se vrneva če ma kdo nasvet ,kaj si je treba ogledat naj napiše Tega konca sploh ne poznam, se mi pa vedno zdi, da bi si tam šel ogledat tisto znamenito cerkev kostnice kutna hora , ki je polna kosti. Mogoče malo morbidno ampak ne vem zakaj bi jo sam rad videl. Je pa precej z vajine poti, saj je blizu Prage. Obiskala sta jo tudi Charly in Ewan (Long way round) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Tega konca sploh ne poznam, se mi pa vedno zdi, da bi si tam šel ogledat tisto znamenito cerkev kostnice kutna hora , ki je polna kosti. Mogoče malo morbidno ampak ne vem zakaj bi jo sam rad videl. Je pa precej z vajine poti, saj je blizu Prage. Obiskala sta jo tudi Charly in Ewan (Long way round) . kostnico kutno horo sem si že ogledal tudi rudnik velićka in aušvic pri krakovu zanimivo in pretresljivo vsekakor vredno ogleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 kostnico kutno horo sem si že ogledal tudi rudnik velićka in aušvic pri krakovu zanimivo in pretresljivo vsekakor vredno ogleda Jutri pridem v Šenčur in če sta še doma me lahko častita s pirom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se