polž Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Jutri pridem v Šenčur in če sta še doma me lahko častita s pirom kam kdaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 (popravljeno) kam kdaj Popoldan po službi tukaj blizu Pajerja... ps: pa Nini grem na žurko Popravljeno Junij 25, 2009. Popravil alkatraz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Popoldan po službi tukaj blizu Pajerja... ps: pa Nini grem na žurko nujno pokliči kera Nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 kera Nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 kera Nina ti sam poklič boš jutr povedal da ne bojo vsi vedel Te pokličem, hec... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 kaj je novga , vse pod kontrolo novi čato Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 26, 2009 Deli Objavljeno Junij 26, 2009 A ste že vsi na dopustu ??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
du-le Objavljeno Junij 27, 2009 Deli Objavljeno Junij 27, 2009 (popravljeno) Garmisch Partenkirchen 2009 http://www.avto.info/news.php?id=66031 Gremo? Popravljeno Junij 27, 2009. Popravil du-le Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 27, 2009 Deli Objavljeno Junij 27, 2009 (popravljeno) Dopustu!? Tole na sliki je "oralo" včeraj dopoldan JV od Lumbarde na Korčuli. Od sedmih dni šet dni dežja . Popravljeno Junij 27, 2009. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Dopust!? Od sedmih dni šet dni dežja . to pa je sranje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 to pa je sranje AtaIBA bi rekel "vaterpolo" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 AtaIBA bi rekel "vaterpolo" in šli bi na Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 in šli bi na Točno tak .) ! V dobri družbi taaaak paše ! Si bo treba nekaj zmislit . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Samo čvekate, ko stare mame :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Samo čvekate, ko stare mame :krneki: Misliš kot stari dedi? saj tud smo! al pa tud ne ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Samo čvekate, ko stare mame :krneki: halo, kdo pa si ti, da sodiš če bi bil Motoristek sedaj tu, bi ti dal vetra :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Polž pozdravlja BMW-jaše in pravi: sva 150km od meje z Litvo. Vreme imata v redo oblaki malo grozijo a pada samo ponoči. S spanjem imata do sedaj tudi srečo. Lp Polž Uživajta in srečno še naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 oj . lepo pozdravljeni iz latvije. kilometri nama gredo dobro s pod koles.pol poti sva ze prevozila in ker je se dovolj casa in (ni evrov na tipkovnici) se bova vracala bolj na izi. vi pa tud dol s foruma pa na motor . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Julij 5, 2009 Deli Objavljeno Julij 5, 2009 res spite, sem vec na netu na polskem k vsi drugi to pomen da se mate dobr kr tko naprej,se tipkamo po dopustih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 5, 2009 Deli Objavljeno Julij 5, 2009 res spite, sem vec na netu na polskem k vsi drugi to pomen da se mate dobr kr tko naprej,se tipkamo po dopustih Uživajta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 res spite, sem vec na netu na polskem k vsi drugi to pomen da se mate dobr kr tko naprej,se tipkamo po dopustih srečno pot še naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buel Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 No ta vikend pa sem se malo navozil po naši prelepi SLO naredil sem 750km. Amm a je mogoče forumaš BMW GS 1200R po moje da model 2007 rdeče barve koperskih registerskih. Še ena slikca s Pohorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 In vse tiho je bilo , dokler ni ... Se tolko vozite, da ne utegnete tipkat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
du-le Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 (popravljeno) Se tolko vozite, da ne utegnete tipkat Popravljeno Julij 22, 2009. Popravil du-le Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 (popravljeno) 1x ta teden, se mi zdi da v ponedeljek, zjutraj se mi je zazdelo, da sem motoristeka srečal na cesti iz Belvederja proti Strunjanu...bil je možakar na sivem bmwju (1200GS najbrž), z odprto preklopno čelado, od tod sem sklepal da bi bil lahko motoristek, ker je imel identično (unikatno) bradico , pa ene črne bolj kratke rokavice...sicer je težko verjetno, da mi bo sporočil ali je bil res on, glede na to, da ga ni več srečat tule gor... Anyway, srečno vožnjo bmwjaši! Popravljeno Julij 25, 2009. Popravil rdeci_vragec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se