alkatraz Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 1x ta teden, se mi zdi da v ponedeljek, zjutraj se mi je zazdelo, da sem motoristeka srečal na cesti iz Belvederja proti Strunjanu...bil je možakar na sivem bmwju (1200GS najbrž), z odprto preklopno čelado, od tod sem sklepal da bi bil lahko motoristek, ker je imel identično (unikatno) bradico , pa ene črne bolj kratke rokavice...sicer je težko verjetno, da mi bo sporočil ali je bil res on, glede na to, da ga ni več srečat tule gor... Anyway, srečno vožnjo bmwjaši! :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 Kaj zdej, a bo vsaj jeseni kaka furca Mal da poživim temo. Že včasih so se pupe leple na prave mašine :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buel Objavljeno Julij 28, 2009 Deli Objavljeno Julij 28, 2009 1x ta teden, se mi zdi da v ponedeljek, zjutraj se mi je zazdelo, da sem motoristeka srečal na cesti iz Belvederja proti Strunjanu...bil je možakar na sivem bmwju (1200GS najbrž), z odprto preklopno čelado, od tod sem sklepal da bi bil lahko motoristek, ker je imel identično (unikatno) bradico , pa ene črne bolj kratke rokavice...sicer je težko verjetno, da mi bo sporočil ali je bil res on, glede na to, da ga ni več srečat tule gor... Anyway, srečno vožnjo bmwjaši! Zna bit, da je bil moj oče.. Ma namreč sivo preklopno čelado pa brke... pa s sivim Gs-om 1200 se fura Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 a je kdo za ta konec tedna (nedelja) za na Maltatal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Julij 31, 2009 Deli Objavljeno Julij 31, 2009 Kaj zdej, a bo vsaj jeseni kaka furca Mal da poživim temo. Že včasih so se pupe leple na prave mašine :naughty: Še vedno je tako. :grim So ble pa že takrat fajn hude bejbe... Zna bit, da je bil moj oče.. Ma namreč sivo preklopno čelado pa brke... pa s sivim Gs-om 1200 se fura Zna bit, da sem brke zamenjal za bradico Moške namreč ne gledam tako zelo natančno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buel Objavljeno Avgust 1, 2009 Deli Objavljeno Avgust 1, 2009 Zna bit, da sem brke zamenjal za bradico Moške namreč ne gledam tako zelo natančno he he edino prav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 :yawn: Kaj zdej mladenič. Nič :yawn: Vrži se na organizacijo zgodno jesenska BMW fure. Tam nekje začetek septembra bi bil kar prav se mi zdi , ti pa pogruntaj kam se bi lahko peljali (the cesta, golica, šnicli :beer1: .... ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Kaj zdej mladenič. Nič :yawn: Vrži se na organizacijo zgodno jesenska BMW fure. Tam nekje začetek septembra bi bil kar prav se mi zdi , ti pa pogruntaj kam se bi lahko peljali (the cesta, golica, šnicli :beer1: .... ) Nekaj bo treba ukrenit, na mladih svet stoji .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Nekaj bo treba ukrenit, na mladih svet stoji .) men spet stoji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 men spet stoji Men že od zjutraj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 men spet stoji Men že od zjutraj :naughty: ...motor v garaži? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Vrži se na organizacijo zgodno jesenska BMW fure, ti pa pogruntaj kam se bi lahko peljali Če se vas nabere nekaj, ni problem in gremo k sosedom na krožnjo vožnjo, 3 krat preko 1000 m.n.v. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Če se vas nabere nekaj, ni problem in gremo k sosedom na krožnjo vožnjo, 3 krat preko 1000 m.n.v. to mi deli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Če se vas nabere nekaj, ni problem in gremo k sosedom na krožnjo vožnjo, 3 krat preko 1000 m.n.v. sam dan in uro povej sem pripravljen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Avgust 11, 2009 Deli Objavljeno Avgust 11, 2009 sam dan in uro povej sem pripravljen Jas imam zaenkrat čas v septembru 20.9 nedelja in 26. - 27. Predvidena trasa po kateri se bi lahko peljali: Radlje ob Dravi, Radlpas, Weimebene (1666 m.n.v. okoli 20 km vzpona in 20 km spusta),Twimberg, Pack - Packsattel, Koflach (1551 m.n.v.) Weisskirchen, Wolfsberg, Lavamund, Golica, Radlje od Dravi. Tura dolga okoli 290km, okoli 4,5h vožnje, na sliki je štart iz Raven na Koroškem, da nebi koga zavedlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Avgust 11, 2009 Deli Objavljeno Avgust 11, 2009 Kje je Ćato, da bo delal spisek prijav? Že za Munchen se je izkazal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 11, 2009 Deli Objavljeno Avgust 11, 2009 Kje je Ćato, da bo delal spisek prijav? Že za Munchen se je izkazal. Jebeš ćatota se moramo sami organizirat :naughty: 1. alkatraz 2. nemo 3. polž 4. PURPLE 5. 6. 7. 8. kwa je ta barva lepa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Avgust 11, 2009 Deli Objavljeno Avgust 11, 2009 Jebeš ćatota se moramo sami organizirat :naughty: 1. alkatraz 2. nemo 3. polž 4. PURPLE 5. 6. 7. 8. kwa je ta barva lepa a sedaj boš pa ti namesto njega nabiral objave? OK! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Avgust 11, 2009 Deli Objavljeno Avgust 11, 2009 Alkatraz, ta spisek ki si ga začel, bi naj bil za jesensko turo? Določit je treba datum in gremo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Jas imam zaenkrat čas v septembru 20.9 nedelja in 26. - 27. Predvidena trasa po kateri se bi lahko peljali: Radlje ob Dravi, Radlpas, Weimebene (1666 m.n.v. okoli 20 km vzpona in 20 km spusta),Twimberg, Pack - Packsattel, Koflach (1551 m.n.v.) Weisskirchen, Wolfsberg, Lavamund, Golica, Radlje od Dravi. Tura dolga okoli 290km, okoli 4,5h vožnje, na sliki je štart iz Raven na Koroškem, da nebi koga zavedlo. Jebeš ćatota se moramo sami organizirat :naughty: 1. alkatraz 2. nemo 3. polž 4. PURPLE 5. 6. 7. 8. kwa je ta barva lepa Itaq Alkatraz, ta spisek ki si ga začel, bi naj bil za jesensko turo? Določit je treba datum in gremo. Vse pod nadzoru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 1. alkatraz 2. nemo 3. polž 4. PURPLE 5. bmwslo 6. 7. 8. (vratia se čato iz amerike) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 1. alkatraz 2. nemo 3. polž 4. PURPLE 5. bmwslo 6. 7. 8. (vratia se čato iz amerike) še mene na spisek :yes: :yes: :yes: (pod št. 7 ) lp nejcgs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 ajde, štejte še mene.....mislim, da bom takrat v SLO.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
du-le Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Piši mene pod 8. , dokler je še prostor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se