tommb Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Če je verjeti cenam, ki jih imam tule not cca 67 € kje ti najdeš vse te cene in številke artiklov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Jest tut! Problem je tazadnjih 230km Sploh če ga radi cuknete po furci... O:-) Pripelji zraven šotor za v sili. Lahko se dogovorimo tud za prespat, motorista ni težko pod streho vzet .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Pripelji zraven šotor za v sili. Lahko se dogovorimo tud za prespat, motorista ni težko pod streho vzet .) PURPLE! maš prav bolj težko ga je odžejat . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 kje ti najdeš vse te cene in številke artiklov? več na PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 PURPLE! maš prav bolj težko ga je odžejat . Z naše hiše še ni šel kdo žejn, prej po štirih kot po dveh, če že o pijači :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Jest tut! Problem je tazadnjih 230km Sploh če ga radi cuknete po furci... O:-) mi po furci samo fukamo :yes: Z naše hiše še ni šel kdo žejn, prej po štirih kot po dveh, če že o pijači :naughty: pankrti so od hudiča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 (popravljeno) mi po furci samo fukamo :yes: zdej me pa že malo skrbi... Pripelji zraven šotor za v sili. Lahko se dogovorimo tud za prespat, motorista ni težko pod streho vzet .) Lepa hvala za pomoč in idejo, bom se že kako znajdu, morda bo pa kje kak motozbor pa grem še kam zažurat...pa seveda kej počastit s Popravljeno Avgust 23, 2009. Popravil rdeci_vragec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Kdaj že gremo ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NikolaTesla Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 V četrtek in petek sva bila z ženo na Grossgloknerju. Z vremenom sva imela neizmerno srečo tako, da je bilo to eno najlepših (mojih) popotovanj z motorjem. Na današnji furi (Lj-Pavličevo sedlo-Železna kapla-Ljubelj-Lj) pa smo se slučajno srečali z bmwjaši z foruma v Železni Kapli ob kavici. Naj mi ne zameri, ker si nisem zapomnil imena. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Kdaj že gremo ?? upam da še ta mesec pol je šola , pa se bom učil :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alesh Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 V četrtek in petek sva bila z ženo na Grossgloknerju. Z vremenom sva imela neizmerno srečo tako, da je bilo to eno najlepših (mojih) popotovanj z motorjem. Na današnji furi (Lj-Pavličevo sedlo-Železna kapla-Ljubelj-Lj) pa smo se slučajno srečali z bmwjaši z foruma v Železni Kapli ob kavici. Naj mi ne zameri, ker si nisem zapomnil imena. LP Haj, sem bil jaz in moja polovica, fino je bilo malo poklepetati, ba bi z veseljem še več, pa naju je mladina doma čakala, da jo pokontroliramo :-). Upam, da bo kmalu spet prišla priložnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NikolaTesla Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Alesh upam da se kmalu kaj vidimo. Objavil sem album poti na Grossglockner, EdelweissSpitze in Mangrt Prvi dan sva naskočila Grossglockner in obiskala Bikers Point na EdelweissSpitze. Prenočila sva v Mestecu Dollach ob vznožju hribov v krasnem penzionu Marx, kjer imajo tudi zelo dobro hrano in zelo ugodne cene. Sem sva prišla tako rekoč pomotoma saj sva poslala v Penzion Kahn rezervacijo ampak sva ostala brez sobe, tako sva šla v Penzion Marx le nekaj metrov stran in izkazalo se je, da sva zares imela srečo saj meniva, da je tukaj veliko bolje vsaj kar se tiče kvalitete. Zelo priporočam. Naslednji dan sva si najprej po zares obilnem zajtrku ogledala vasico in se nato odpravila na pot. V GPS sem vnesel Tolmezzo (Italija) in izbral najkrajšo pot z izogibanjem avtocest. Pot naju je vodila Mimo Lienza po dolini Drave. Zavila sva na prelaz Plockenpass in nato mimo Timaua prišspela v Tolmezzo. Od tam dalje pa proti Rabeljskemu jezeru na Predel in nato vzpon na Mangrt. Izlet je bil zares čudovit saj sva imela izredno srečo z vremenom. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 Jas imam zaenkrat čas v septembru 20.9 nedelja in 26. - 27. Predvidena trasa po kateri se bi lahko peljali: Radlje ob Dravi, Radlpas, Weimebene (1666 m.n.v. okoli 20 km vzpona in 20 km spusta),Twimberg, Pack - Packsattel, Koflach (1551 m.n.v.) Weisskirchen, Wolfsberg, Lavamund, Golica, Radlje od Dravi. Tura dolga okoli 290km, okoli 4,5h vožnje, na sliki je štart iz Raven na Koroškem, da nebi koga zavedlo. Meni odgovarja varjanta 26. - 27., ce bo fura takrat ali pozneje pridem...Ni pa me 18., 19., 20. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Grem v soboto za Paklenico, ker zgleda, da bo lepšo vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Kaj pa je za Paklenico? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Kaj pa je za Paklenico? Riba i more Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 pri Dinku! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rajkocotic Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Riba i more jutri v Puli lpp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 pri Dinku! jutri v Puli lpp Itaq Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 ... nič novega, samo da nas spravim na prvo stran :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 (popravljeno) Riba i more Burja Popravljeno September 2, 2009. Popravil nemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 ... nič novega, samo da nas spravim na prvo stran :-) '??????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Burja mene je bolj skrbela Bevanda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Ribe, bevande in burje je verjetno zadosti.... Dejmo se rajsi zment za uno furo, kaj bomo tam jedli in pili... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Dejmo se rajsi zment za uno furo, kaj bomo tam jedli in pili... No, kaj zdej. Kdaj gremo. kateri je fiksni datum . Jaz mam pogojno 27.09. že eno fešto. Torej napište datum pa gremo. Jedli bomo pa grumpe PURPLE 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se