Skoči na vsebino

BMW-jaši

Zdrawc

Priporočene objave

Mene Nejc vabi, vendar vidim, da imate BMW-jevci zborovanje, pol ni placa za rižotarje :headbang:

Jaz tak razmišljam, če bom morda ga mahnila za vikend proti novi gorici:whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene Nejc vabi, vendar vidim, da imate BMW-jevci zborovanje, pol ni placa za rižotarje :headbang:

Jaz tak razmišljam, če bom morda ga mahnila za vikend proti novi gorici:whistle:

Mislim da se brezveze sekiraš, še nikoli nismo nikogar naganjali nikamor. Če ne drugega, ti bomo značno BMW naredli, vprašaj EURO-ta kako to gre :)

No v glavnem tako je to, ti kar pogumno

Mene pa na žalost ne bo, gradnja in družinske obveznosti

Lep pozdrav

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti kr pridi, ženske so zmeraj dobrodošle :OK: . Najbrž bo šel tudi kak Pankrt zraven, tako, da nebo samo "švabi"

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prav z veseljem bi se vam prdružu vendar vrme trenutno ne obeta nič dobrega :BUA:

http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/SIXX0002?par=Google&site=earth.google.com&promo=0&cm_ven=bd_select&cm_cat=Google&cm_pla=earth.google.com&cm_ite=map

Če bo pa vreme se pa prdružim skupinci na Trojanah,ker iz Kranjskega konca

Popravljeno . Popravil Misek
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

čao,

če bmw-jaš vabi potem se lahko pridružiš. Kar pogumno :-)

Čez vikend greš v NG? jaz grem v petek - ampak tokrat pa ne moreš zraven :-))

lepo se imej

lp.n.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene Nejc vabi, vendar vidim, da imate BMW-jevci zborovanje, pol ni placa za rižotarje headbang.gif

Ja, BMW-jaši smo sami fejst dedi in če smo EURO-tu "predelal" rižotarja, ga lahko tudi tebi :lol1:

Mislim da se brezveze sekiraš, še nikoli nismo nikogar naganjali nikamor. Če ne drugega, ti bomo značno BMW naredli, vprašaj EURO-ta kako to gre smile.gif

No v glavnem tako je to, ti kar pogumno

Mene pa na žalost ne bo, gradnja in družinske obveznosti

Lep pozdrav

D.

Škoda. No za gradnjo se ti ravno nebi ponujal, kakšno "družinsko obveznost" trance_25_naughty.gif bi pa opravil namesto tebe da lahko greš na furo :lol1:

P.S.

Vreme pa ravno ne obeta, ampak ne obupajmo ph34r.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In zakaj misliš, da se jaz že štirinajst dni ne prijavljam na vožnjo?

Zaradi vremena.

In ker motor še ni čisto sestavljen, tudi :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Škoda. No za gradnjo se ti ravno nebi ponujal, kakšno "družinsko obveznost" trance_25_naughty.gif bi pa opravil namesto tebe da lahko greš na furo :lol1:

a mu boš otroke čuval :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

me daje občutek, da zna v nedeljo ob 8h na trojanah zmanjkat krofov :OK: Se bom potrudu, da bom ob 8h že na trojanah...če mi ne pustite še kakega krofa, nič zato...mam raje kremšnite :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:blush: kaj če nimaš bmw-jčka ne pride noben v poštev za vožnjo :yea1:

Preberi par postov nazaj, ženske zmeraj zaželjene in tisto o značkah, vse je že napisano :whistle: :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja glede na to, kako kaže vreme, ne bom rinla na Kras, torej je veeeelika možnost da se vam pridružim, in me tud ful mika, da vas tud mal osebno spoznam !!! Pa da se še osebno kaj pohecamo :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pogledal malo nazaj po straneh in zasledil, da smo lani imeli furo skoraj isti termin (27. septembra), letos bo 20. septembra trance_25_naughty.gif

Konec septembra je idealen termin, sam upam da bo letos 20. sep. dez. worship.gif

Ker bi potem lahko bil 27. z vami. rolleyes.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dajte malo ažurirat seznam prijavljenih, če niste sigurni, da pridete, dopišite. Toliko, da okvirno vem koliko nas lahko pričakujem.

Bica, živim se vse zgodi, samo vprašanje časa je ponavadi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Konec septembra je idealen termin, sam upam da bo letos 20. sep. dez. worship.gif

Kot kaže, se ti želje uresničujejo trance_21_laughing1.gif

No, jaz mam pa 27. nekaj drugega v planu , ampak še ne vem kaj bom zbral

Popravljeno . Popravil bmwslo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poklič, da daš za ene osem pirov whistle.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!