nejcgs Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Lahko se zmeniva ob 8:00 v Trojanah, pa jo skupaj mahneva naprej ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 (popravljeno) Za lažjo predstavo poti: Popravljeno September 15, 2009. Popravil PURPLE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Mene nazalost ne bo na vasi furi...Se mi obeta ribiski vikend na Korculi... Fajn se mejte in se vidmo na furi drugo leto.. P.S. vreme bo odlicno (vsaj tako kaze danes) http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|SI|SI000|RADLJE&metric=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Mene Nejc vabi, vendar vidim, da imate BMW-jevci zborovanje, pol ni placa za rižotarje Jaz tak razmišljam, če bom morda ga mahnila za vikend proti novi gorici:whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Mene Nejc vabi, vendar vidim, da imate BMW-jevci zborovanje, pol ni placa za rižotarje Jaz tak razmišljam, če bom morda ga mahnila za vikend proti novi gorici:whistle: Mislim da se brezveze sekiraš, še nikoli nismo nikogar naganjali nikamor. Če ne drugega, ti bomo značno BMW naredli, vprašaj EURO-ta kako to gre No v glavnem tako je to, ti kar pogumno Mene pa na žalost ne bo, gradnja in družinske obveznosti Lep pozdrav D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NikolaTesla Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Morda se pridružim že ob 8h na Trojanah. Sporočim zadnji hip! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Mene Nejc vabi, vendar vidim, da imate BMW-jevci zborovanje, pol ni placa za rižotarje Jaz tak razmišljam, če bom morda ga mahnila za vikend proti novi gorici:whistle: Ti kr pridi, ženske so zmeraj dobrodošle . Najbrž bo šel tudi kak Pankrt zraven, tako, da nebo samo "švabi" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Misek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 (popravljeno) Prav z veseljem bi se vam prdružu vendar vrme trenutno ne obeta nič dobrega http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/SIXX0002?par=Google&site=earth.google.com&promo=0&cm_ven=bd_select&cm_cat=Google&cm_pla=earth.google.com&cm_ite=map Če bo pa vreme se pa prdružim skupinci na Trojanah,ker iz Kranjskega konca Popravljeno September 16, 2009. Popravil Misek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Mene Nejc vabi, vendar vidim, da imate BMW-jevci zborovanje, pol ni placa za rižotarje Jaz tak razmišljam, če bom morda ga mahnila za vikend proti novi gorici:whistle: čao, če bmw-jaš vabi potem se lahko pridružiš. Kar pogumno :-) Čez vikend greš v NG? jaz grem v petek - ampak tokrat pa ne moreš zraven :-)) lepo se imej lp.n. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Mene Nejc vabi, vendar vidim, da imate BMW-jevci zborovanje, pol ni placa za rižotarje Jaz tak razmišljam, če bom morda ga mahnila za vikend proti novi gorici:whistle: Ja, BMW-jaši smo sami fejst dedi in če smo EURO-tu "predelal" rižotarja, ga lahko tudi tebi Mislim da se brezveze sekiraš, še nikoli nismo nikogar naganjali nikamor. Če ne drugega, ti bomo značno BMW naredli, vprašaj EURO-ta kako to gre No v glavnem tako je to, ti kar pogumno Mene pa na žalost ne bo, gradnja in družinske obveznosti Lep pozdrav D. Škoda. No za gradnjo se ti ravno nebi ponujal, kakšno "družinsko obveznost" bi pa opravil namesto tebe da lahko greš na furo P.S. Vreme pa ravno ne obeta, ampak ne obupajmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 In zakaj misliš, da se jaz že štirinajst dni ne prijavljam na vožnjo? Zaradi vremena. In ker motor še ni čisto sestavljen, tudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Do nedelje se bo vreme že moglo izboljšat, če je med tednom tako slabo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Škoda. No za gradnjo se ti ravno nebi ponujal, kakšno "družinsko obveznost" bi pa opravil namesto tebe da lahko greš na furo a mu boš otroke čuval Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 me daje občutek, da zna v nedeljo ob 8h na trojanah zmanjkat krofov Se bom potrudu, da bom ob 8h že na trojanah...če mi ne pustite še kakega krofa, nič zato...mam raje kremšnite :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Ćato, sedaj je pa že čas za spisek udeležencev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 kaj če nimaš bmw-jčka ne pride noben v poštev za vožnjo Nagaya 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 kaj če nimaš bmw-jčka ne pride noben v poštev za vožnjo Preberi par postov nazaj, ženske zmeraj zaželjene in tisto o značkah, vse je že napisano :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bass Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Pismo, ne vem, če bom utegnil... biker77 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Ja glede na to, kako kaže vreme, ne bom rinla na Kras, torej je veeeelika možnost da se vam pridružim, in me tud ful mika, da vas tud mal osebno spoznam !!! Pa da se še osebno kaj pohecamo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Pogledal malo nazaj po straneh in zasledil, da smo lani imeli furo skoraj isti termin (27. septembra), letos bo 20. septembra :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Pogledal malo nazaj po straneh in zasledil, da smo lani imeli furo skoraj isti termin (27. septembra), letos bo 20. septembra Konec septembra je idealen termin, sam upam da bo letos 20. sep. dez. Ker bi potem lahko bil 27. z vami. bmwslo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Dajte malo ažurirat seznam prijavljenih, če niste sigurni, da pridete, dopišite. Toliko, da okvirno vem koliko nas lahko pričakujem. Bica, živim se vse zgodi, samo vprašanje časa je ponavadi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 (popravljeno) Konec septembra je idealen termin, sam upam da bo letos 20. sep. dez. Ker bi potem lahko bil 27. z vami. Kot kaže, se ti želje uresničujejo No, jaz mam pa 27. nekaj drugega v planu , ampak še ne vem kaj bom zbral Popravljeno September 17, 2009. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Konec septembra je idealen termin, sam upam da bo letos 20. sep. dez. Ker bi potem lahko bil 27. z vami. Poklič, da daš za ene osem pirov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Poklič, da daš za ene osem pirov Kako si pa prišel do številke 8, da nisi koga ven spustu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se