alkatraz Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Res je tudi motoristek mi je rekel, da ste se fajn imeli in lepo zaključili z papico
ZD€N€ Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Super fotke , tudi jaz zamudnik sem gor. Kolk sem bil zraven, je bilo SUPER-ca , sam mal prehitri ste letos zame; LP
ivanck Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Srečno prispel domov.Hvala organizatorju in pa super družbi.
polž Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Super fotke , tudi jaz zamudnik sem gor. Kolk sem bil zraven, je bilo SUPER-ca , sam mal prehitri ste letos zame; LP a pri hrani al pri pijači
rdeci_vragec Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Purple, tudi z moje strani lepa hvala za čudovit dogodek. Zlo fajn si organiziral. Vse je štimalo. Prav tako hvala vsem udeležencem za prijetno družbo in lep izlet. :grim Še moj prispevek slik...
ZD€N€ Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 a pri hrani al pri pijači pri pijači, se ve
PURPLE Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Purple, tudi z moje strani lepa hvala za čudovit dogodek. Zlo fajn si organiziral. Vse je štimalo. Prav tako hvala vsem udeležencem za prijetno družbo in lep izlet. :grim Še moj prispevek slik... Pardon, da si se vozil za nami, ter nas iskal. Važno je, da smo se na cilju srečali in skupaj razšli. Lp
ZD€N€ Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Purple, bilo je super, pa čeprav kratko lepo organizirano
rdeci_vragec Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Pardon, da si se vozil za nami, ter nas iskal. Važno je, da smo se na cilju srečali in skupaj razšli. Lp Sam sem si kriv, ko pa nisem bil dovolj pozoren :wacko: Sem si pa lahko bolj privoščil golico :evilgrin: (bo keri mislu, da sem se namenoma zgubu... ) Super je blo.
alkatraz Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 (popravljeno) Slike: ne morem iz facebooka poslat link na MS Popravljeno September 21, 2009. Popravil alkatraz
bmwslo Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Slike: Jebeš ti to, če ti link ne radi
du-le Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 1. PURPLE2. BMWSLO3. rdeci_vragec4. nejcgs5. polž6. Alesg7. DU-LE8. ivanck9. alkatraz10. Motoristek 11. MiNa12. ZdravkoK13. quomme14. Borut15. JANUSKA lepo me mejte Januska, na tole tvojo prošnjo smo pa kar pozabili,ali pa si nam namenoma pobegnila Vse ostalo pa je bilo b.p. Se pa še enkrat zahvaljujem organizatorju za vložen trud , dobro izbrano turo in pa seveda vsem udeležencem za dobro družbo.
alkatraz Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Jebeš ti to, če ti link ne radi Če hočejo videt pol se naj presedlajo na facebook
bmwslo Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Če hočejo videt pol se naj presedlajo na facebook
nejcgs Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Jebeš ti to, če ti link ne radi dela link http://www.facebook.com/album.php?aid=2042471&id=1227547197&comments=#
kawa10 Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Hvala za lepo nedeljo pa da smo lahk šli zraven tud japonci in italjani:worship:
bmwslo Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 (popravljeno) Hvala za lepo nedeljo pa da smo lahk šli zraven tud japonci in italjani:worship: Vsi različni, vsi enakopravni (ste nam bli kot "bodigardi") ... ampak ... Popravljeno September 21, 2009. Popravil bmwslo
MiNa Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Takole pa zgleda včerajšnja "osmica" . Januska! A nismo bili prava družba, al smo te mel grdo, da si nam ušla že na polovici?
bmwslo Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 (popravljeno) Boga reva Januška se sploh noče več oglasit hordi hropcev Pa sej smo drgač čist fejst. Ne se bat . Škoda da si nam pobegnila Drugi del je bil šele fajn Popravljeno September 21, 2009. Popravil bmwslo
PURPLE Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 (popravljeno) BMWslo mogoče je bila razočarana, da nas skoraj ni bilo kaj pod 40, ampak iber 40 , no razen quommeta, rdečega vragca in mene :naughty: Popravljeno September 21, 2009. Popravil PURPLE
bmwslo Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 BMWslo mogoče je bila razočarana, da nas skoraj ni bilo kaj pod iber 40 , no razen naju s quommetom Lepa dekleta ljubijo barabe .... nato gredo z nekom, ki je star in pošten
JANUSKA Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Hej smrkavci No vas pa res muči moj odhod Veste jaz se sploh ne vozim rada v takem številu, sem mislila, da se bom potrudila in šla do konca, vendar sem bila vso vožnjo zelo napeta in nesproščena. Počutila sem se zelo neugodno, bila sem edina ženska šoferka in vsakemu na očesu, (ha ha glej kako vozi) tako, da mi vožnja sploh ni ležala. Že tako je bila to zame skoraj prezahtevna tura za zdaj, ker sem predolgo počilvala zaradi gipsa... Pa tudi vi ste imeli BMW srečanje, in nekako nisem pasala tam not Drugače pa tako in tako nisem nameravala ostati do konca... sem imela popoldan kar neki zmenkov Upam, da mi niste preveč zamerili, ker se nisem od vseh poslovila, ker vem, da bi me drugače zvlekli nazaj... Drugače sem bolj korajžna in zgovorna, včeraj pa mi je bilo kar težko Torej oprostite, če sem koga užalila O:-)
JANUSKA Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 BMWslo mogoče je bila razočarana, da nas skoraj ni bilo kaj pod 40, ampak iber 40 , no razen quommeta, rdečega vragca in mene :naughty: Oprostite nisem šla včeraj zato, da bi si moškega našla , ampak zaradi tega, da sem spoznala kakšnega motosvetovca in iskoristla nedeljo do popolnosti in sem tudi jo! Sploh pa PURPLE, ti si bil tk najbolj važen, morda zato ker si mel boljšo polovico s sabo in nisi upal kaj dost govorit z mano
Alesh Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Oprostite nisem šla včeraj zato, da bi si moškega našla , ampak zaradi tega, da sem spoznala kakšnega motosvetovca in iskoristla nedeljo do popolnosti in sem tudi jo! Sploh pa PURPLE, ti si bil tk najbolj važen, morda zato ker si mel boljšo polovico s sabo in nisi upal kaj dost govorit z mano Saj tisti, ki smo meli prikolice zraven, smo vedno najbolj fejst, pa ne smemo bit, a ne . Purple, hvala za organizacijo, vsem pa za prijetno družbo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se