polž Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Boga reva Januška se sploh noče več oglasit hordi hropcev Pa sej smo drgač čist fejst. Ne se bat . Škoda da si nam pobegnila Drugi del je bil šele fajn ti si reku da jo boš pazil bi jo jaz , pa me moja ni pustila JANUSKA 1
quomme Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 (popravljeno) pohvale za dobro organizacijo ....prav prijetno se je bilo družiti z vami...upam, da čimprej spet pade kaka skupna vožnja Popravljeno September 21, 2009. Popravil quomme
alkatraz Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Oprostite nisem šla včeraj zato, da bi si moškega našla , ampak zaradi tega, da sem spoznala kakšnega motosvetovca in iskoristla nedeljo do popolnosti in sem tudi jo! Sploh pa PURPLE, ti si bil tk najbolj važen, morda zato ker si mel boljšo polovico s sabo in nisi upal kaj dost govorit z mano Jaz sem se pa tako trudil si me pa še iz wc fuknila
alkatraz Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 (popravljeno) 0:- Popravljeno September 21, 2009. Popravil alkatraz
PURPLE Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 (popravljeno) Oprostite nisem šla včeraj zato, da bi si moškega našla , ampak zaradi tega, da sem spoznala kakšnega motosvetovca in iskoristla nedeljo do popolnosti in sem tudi jo! Sploh pa PURPLE, ti si bil tk najbolj važen, morda zato ker si mel boljšo polovico s sabo in nisi upal kaj dost govorit z mano Saj nisem na kaj namigoval, ampak malo heca pa more bit ane :naughty: .Bi lahko ti kot gostja šla od enga do drugega in nas malo ogovorila (mislim, tiste, ki nas nisi), kako bi bilo v nasprotnem primeru, da bi vsi nate navalili, potem bi bili res kot "hropci" Popravljeno September 21, 2009. Popravil PURPLE
MiNa Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Januska dej povej a ketno sva dober namazala? PS, veš jaz sem se vozu zadnji, da me niso ocenjeval .
bmwslo Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Oprostite nisem šla včeraj zato, da bi si moškega našla , ampak zaradi tega, da sem spoznala kakšnega motosvetovca in iskoristla nedeljo do popolnosti in sem tudi jo! Sploh pa PURPLE, ti si bil tk najbolj važen, morda zato ker si mel boljšo polovico s sabo in nisi upal kaj dost govorit z mano Nič bit užaljena. Nekateri pač radi mal preveč govorimo , pa nič slabega ne mislimo s tem. Prav prijetno te je blo spoznat in upam, da se bomo še kdaj skupaj peljali in kako rekli.
anja37 Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 JANUSKA A ne veš da moški ko so sami jih je velik na jeziku.... Ko pa majo žene z seboj,pa kot ovce,niti be be be si ne upajo rečt....
NikolaTesla Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Vidim, da ste se lepo imeli. Se vidimo naslednjič. Upam, da kmalu. LP
polž Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 JANUSKA A ne veš da moški ko so sami jih je velik na jeziku.... Ko pa majo žene z seboj,pa kot ovce,niti be be be si ne upajo rečt.... babe so žleht
alkatraz Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 babe so žleht Če so žleht je še ok...
polž Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Če so žleht je še ok... dj mal razloži se mi zdi da moja ni samo žleht ampak ??????? hvala za pomoč
PURPLE Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 JANUSKA A ne veš da moški ko so sami jih je velik na jeziku.... Ko pa majo žene z seboj,pa kot ovce,niti be be be si ne upajo rečt.... Nismo ovce, smo motoristi - bikerji, torej nismo neke ... , sicer pa vsak se ima kot si naredi in mi smo se imeli o.k. :naughty: JANUSKA 1
ZD€N€ Objavljeno September 23, 2009 Opozori Objavljeno September 23, 2009 Nismo ovce, smo motoristi - bikerji, torej nismo neke ... , sicer pa vsak se ima kot si naredi in mi smo se imeli o.k. res je
Guest Brumer Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 (popravljeno) JANUSKA A ne veš da moški ko so sami jih je velik na jeziku.... Ko pa majo žene z seboj,pa kot ovce,niti be be be si ne upajo rečt.... Za ta post bi ti dal klar par plusov ampak na žalost ti lahko dam SAMO enega!! Ps:3x be je prevečkrat napisano še 1X be si neupamo reč, pač tako je eni PRIZNAMO eni ne! pravijo,če priznaš ti je 1/2 odpuščeno!! Upam vsaj na par MINUSOV-na delo prijatelji- skriti hinavci! Popravljeno Oktober 15, 2009. Popravil Brumer bmwr1200gs, trebor, lasagna in 3 others 5 1
PURPLE Objavljeno Oktober 16, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2009 Se bomo še kaj peljali? Kam pa vleče ata smrka, v ketero smer?
bmwslo Objavljeno Oktober 16, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2009 Kam pa vleče ata smrka, v ketero smer?
alkatraz Objavljeno Oktober 16, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2009 (popravljeno) Kam pa vleče ata smrka, v ketero smer? Popravljeno Oktober 16, 2009. Popravil alkatraz
alkatraz Objavljeno Oktober 16, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-CVOs7ZwS8U
alkatraz Objavljeno Oktober 19, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2009 V soboto in nedeljo zgleda lepo vreme in me zanima, če bi vdarli eno furo do Dinkota ataIBA 1
bmwslo Objavljeno Oktober 19, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2009 V soboto in nedeljo zgleda lepo vreme in me zanima, če bi vdarli eno furo do Dinkota ...pridem...
MiNa Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Kdaj, kje? Kam vemo. ps, najbrž jo bom že jutr ubrisu do slane vode. Lani sva z Banzajem zaključla do Murtra za dvadni 26.10.
nemo Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 V soboto in nedeljo zgleda lepo vreme in me zanima, če bi vdarli eno furo do Dinkota Dinko je v drugem planu (opomba za nepoučene)
MiNa Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Kdaj, kje? Kam vemo. ps, najbrž jo bom že jutr ubrisu do slane vode. Lani sva z Banzajem zaključla do Murtra za dvadni 26.10. Ni blo glih do slane vode. Je blo v drugo smer. 300 in kusur km, ceste OK.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se