kaca1 Objavljeno November 18, 2009 Opozori Objavljeno November 18, 2009 ...Kaca1, ko te pot zanese mimo se oglasi. Jp, bom
Pips Objavljeno November 18, 2009 Opozori Objavljeno November 18, 2009 Zadnji vlak sem ujel za Dinkota v petek Mislim,da to soboto pelje izredni vlak do Dinkota. :naughty:
NikolaTesla Objavljeno November 22, 2009 Opozori Objavljeno November 22, 2009 Nedelja, 22. november 2009 Danes sva z ženo šla na izlet na Bloke. VEČ LP Nikola Tesla
ZD€N€ Objavljeno November 22, 2009 Opozori Objavljeno November 22, 2009 Nedelja, 22. november 2009 Danes sva z ženo šla na izlet na Bloke. VEČ LP Nikola Tesla Vsaka čast za prispevek in vožnjo
NikolaTesla Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 tok, tok... Je kdo doma? ... :yawn: ... :zzz:
bmw Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 tok, tok... Je kdo doma? ... :yawn: ... :zzz: seveda je....gripozni do amena.....filamo se s čajčki in vitamini anja37 1
Guest Brumer Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 seveda je....gripozni do amena.....filamo se s čajčki in vitamini Kakšna GRIPOZA -- Držse pipe neboj se gripe-star rcept!! anja37, dzekNiklson, dore in 1 other 2 2
bmwslo Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Kakšna GRIPOZA -- Držse pipe neboj se gripe-star rcept!! A pipe od pira misliš anja37 1
Guest Brumer Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 A pipe od pira misliš Ne od pira od SNOPSA! ravno zdejle je štamperle pred mano, pravi antigripin ga čutiš skoz do želodca!!!Moram bit zdrav, jutri domač kmečki praznik KOLINEEEE!!! dore, dzekNiklson, anja37 in 1 other 2 2
bmwslo Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Ne od pira od SNOPSA! ravno zdejle je štamperle pred mano, pravi antigripin ga čutiš skoz do želodca!!!Moram bit zdrav, jutri domač kmečki praznik KOLINEEEE!!! Oj, pol ti ne bo treba tazga kufra z orodjem sabo jemat domina in anja37 1 1
bmw Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Oj, pol ti ne bo treba tazga kufra z orodjem sabo jemat u jebenti....potovalni komplet....to bi pa nabavil za dodatek k prvi pomoči... anja37 1
ZD€N€ Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Oj, pol ti ne bo treba tazga kufra z orodjem sabo jemat zanimivo kje se nabavi ? anja37 1
njofra Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 zanimivo kje se nabavi ? TULE
bmwslo Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Možak z enga drugega foruma ponuja 10 % popust na vse pri Selmar Celje če koga zanima (ma nekaj za skompenzirat) anja37 1
MiNa Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 zanimivo kje se nabavi ? ZD€N€ kovček imaš :hmm:doma. Orodje nabaviš pa pri tehle na sliki. Vesele praznike in čim več "orodja"!
MariborBMW Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 Ej, vsaka čast XXX klubu za web stran. Tako domiselne pa še ne. Super LP / Bojan anja37 1
NikolaTesla Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 Pozdrav zaspanci Kaj, a samo papcate in spančkate? Kaj delate? Kakšne projekte ta hip izvajate v privat režiji? Imam namen izdelati prtljažnik za motor pa ne vem kakšne cevi uporabiti in kje bi se jih dalo nabaviti. Malo sem se učil varit. Nameravam nabaviti še kakšno pripravo za krivljenje cevi in se lotit zadeve kar sam. Prtljažnik bom dal kromirat. Morda kakšen nasvet? LP Nikola Tesla
Motorist76 Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 Pozdrav zaspanci Kaj, a samo papcate in spančkate? Kaj delate? Kakšne projekte ta hip izvajate v privat režiji? Imam namen izdelati prtljažnik za motor pa ne vem kakšne cevi uporabiti in kje bi se jih dalo nabaviti. Malo sem se učil varit. Nameravam nabaviti še kakšno pripravo za krivljenje cevi in se lotit zadeve kar sam. Prtljažnik bom dal kromirat. Morda kakšen nasvet? LP Nikola Tesla Lep pozdrav jaz sem kar naredil iz polnega materiala iz neerjavečega železa - rostfrei-a fi 12, nisem pa dal kromirat, ker če boš dal kromirat moraš imeti tudi luknjice, zaradi vročine Dušan
bmwslo Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 Dobra varianta so tudi cevi za hidravliko. Ne vem točno naziva, dobiš jih pa povsod, kjer se s hidravliko ukvarjajo. Se ne lomijo pri krivljenju . Sam sem nekaj poskušal z njimi, samo mi krivljenje ni ravno uspelo, pa sem opustil zadevo. anja37 1
NikolaTesla Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 (popravljeno) No to je bila pa zares dobra informacija. Še nisem slišal za to varianto. Se bom pa vsekakor malo bolj pozanimal in nato povedal, kaj sem ugotovil in kako sem se odločil. BMWslo zelo si želim v 2010 po tvoji poti v Dolomite. Upam, da to tudi uresničim. LP Nikola Tesla Popravljeno December 24, 2009. Popravil NikolaTesla
bmwslo Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 No to je bila pa zares dobra informacija. Še nisem slišal za to varianto. Se bom pa vsekakor malo bolj pozanimal in nato povedal, kaj sem ugotovil in kako sem se odločil. BMWslo zelo si želim v 2010 po tvoji poti v Dolomite. Upam, da to tudi uresničim. LP Nikola Tesla Kjer je volja, tam je pot (Jaka Čop) anja37 in dore 1 1
MariborBMW Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 Pozdrav zaspanci Kaj, a samo papcate in spančkate? Kaj delate? Kakšne projekte ta hip izvajate v privat režiji? Imam namen izdelati prtljažnik za motor pa ne vem kakšne cevi uporabiti in kje bi se jih dalo nabaviti. Malo sem se učil varit. Nameravam nabaviti še kakšno pripravo za krivljenje cevi in se lotit zadeve kar sam. Prtljažnik bom dal kromirat. Morda kakšen nasvet? LP Nikola Tesla Zakaj ne bi uporabil aluminija. Lepo se krivi, lahko uporabiš cevi ali polno, namesto kromanja pa lahko eloksiraš. Lahko in uporabno. anja37 in dore 1 1
MiNa Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 Ne komplicirat! Kot je predlagal bmwslo cevi za hidravliko so zelo pripravne in tudi najcenejše, je pa res, da rabijo zaključno obdelavo barvanje ali kromiranje. Jaz sem material za svoje nosilce nabavil v Joštovem mlinu pri Levcu Vsaka druga "eksotika" Alu, nerjaveči profili so problem, če se zgodi na poti, da kaj popusti (krhkost) sploh na zvarih, padec ali manjši trk. Težko najdeš mostra, da ti to zavari. S cevmi za hidravliko pa ni problem. Vsak kovač v še tako oddaljeni vasi to poštima. Najboljše orodje za krivljenje cevi sta dva koleščka kot škripec z utorom enakim kot je "fi" cevi na posebnem držalu. Krivojo se pa hladno. Cevi za hidravliko pa zato ker so brez šiva, debele stene in ne pokajo. Nekaj smo o tem pisali v temi Alu kovčki, če se ne motim.... Ajd, vesele in srečne praznike vsem.
Guest Brumer Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 No to je bila pa zares dobra informacija. Še nisem slišal za to varianto. Se bom pa vsekakor malo bolj pozanimal in nato povedal, kaj sem ugotovil in kako sem se odločil. BMWslo zelo si želim v 2010 po tvoji poti v Dolomite. Upam, da to tudi uresničim. LP Nikola Tesla Če se boš lotil sam krivljena cevi brez pripomočkov za krivljenje moraš cev-i predno jo segreješ in začneš kriviti napolni z suhim kremenčevim peskom ali suho mivko nakoncih zamašiš (zavariš) in se da zelo lepo kriviti.Če so cevi tenkostenske lahko segrevaš kar z plinskim gorilcem. Pips, dore in anja37 2 1
bmwslo Objavljeno December 25, 2009 Opozori Objavljeno December 25, 2009 Brumer, tule govorimo o debelostenskih ceveh, ki se pigajo na hladno , brez peska Pips 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se