PURPLE Objavljeno Januar 9, 2011 Deli Objavljeno Januar 9, 2011 Kam gremo letos??? Zgleda, da bo zadnji čas, da začnemo debatirat na to temo, da jo uspemo do pametnega termina realizirat :naughty: , malo heca more bit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 9, 2011 Deli Objavljeno Januar 9, 2011 Evo nekaj, da ne bo dolgčas tistim s K mašinami kopiram iz druge teme Vpoklic za nekatere modele K, letniki 2003-2010 Vpoklic modelov K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dore61 Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Pozdrav, pa samo toliko, da se vam pocedijo sline, v Prekmurju sta v soboto in nedeljo padli kratki furci, temperature ugodne, veter pa za jadralce, smo se kar malo postrani držali kot, da bi zavijali ! Lep iz Prekmurja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Januar 18, 2011 Deli Objavljeno Januar 18, 2011 Letos bo pa dolga moto sezona, sem jo odprl v nedeljo na relaciji Lj-Kočevje-Lj. Temperatura med 7 in 12, v senčnih legah vlažna cesta, pesek le v naseljih. Varno in uživaško v 2011! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Februar 3, 2011 Deli Objavljeno Februar 3, 2011 Ta konec tedna je napoved super. :notworthy: :notworthy: Cerada je že sneta, olje premešano. akumulator preživel, gume na pravem pritisku. A, ja pa prah sem tud mal pobrisu z auspuha dol. Tako da, letošnji prvi km se obetajo. Poročam v ponedeljek. :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 BMWjaši, kje v sloveniji lahko vidim bmwjev software? cunje. goretex in usnje. boych 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 BMWjaši, kje v sloveniji lahko vidim bmwjev software? cunje. goretex in usnje. Mislim, da ti bo najbližje tole Moja povezava V SLO boš bolj težko našel nekaj na zalogi. Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damci66 Objavljeno Februar 11, 2011 Deli Objavljeno Februar 11, 2011 BMWjaši, kje v sloveniji lahko vidim bmwjev software? cunje. goretex in usnje. v slo nikjer. ce gres v nemčijo, dobiš vse v vseh številkah. preverjeno Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Februar 12, 2011 Deli Objavljeno Februar 12, 2011 BMW-jaši, a pozna kdo ta motor: http://www.motosvet.com/ads/motocikli/izpis.php?cid=1043 ? Mogoče ve kdo zakaj se že tako dolgo prodaja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Februar 13, 2011 Deli Objavljeno Februar 13, 2011 BMW-jaši, a pozna kdo ta motor: http://www.motosvet.com/ads/motocikli/izpis.php?cid=1043 ? Mogoče ve kdo zakaj se že tako dolgo prodaja? boš bmwjaš postal :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Februar 15, 2011 Deli Objavljeno Februar 15, 2011 B)Lp vsem rdeci_vragec, Bremzer, Zoki461 in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Februar 15, 2011 Deli Objavljeno Februar 15, 2011 ataIBA, basbas, njofra in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Februar 15, 2011 Deli Objavljeno Februar 15, 2011 Je možno, da sem te videl kakšna 2 tedna nazaj v petek okol 13h v Mb na Fontani v križišču v spremstvu predvidevam, da Hondo cbf motorjem? Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Februar 15, 2011 Deli Objavljeno Februar 15, 2011 prav razmišljaš!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Februar 15, 2011 Deli Objavljeno Februar 15, 2011 :yes: Je možno, da sem te videl kakšna 2 tedna nazaj v petek okol 13h v Mb na Fontani v križišču v spremstvu predvidevam, da Hondo cbf motorjem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Februar 16, 2011 Deli Objavljeno Februar 16, 2011 Gabry18 nam je že pomlad pripeljala, sam še zberemo se, pa se bomo imeli ponovno fajn! ...lepo je biti BMW-jevc... Gabry18, boych in Bremzer 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Februar 16, 2011 Deli Objavljeno Februar 16, 2011 Kot rečeno, prvi km so padli, v Izoli je super "sedla". Asfalt je res še malo hladen , ampak če je duša vroča :naughty: , ni panike. Tole konec Marca zna biti zanimivo. Še posebej če bo ing. Miran Trontelj - zrihtal kaj sončka in + temperature. Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 16, 2011 Deli Objavljeno Februar 16, 2011 (popravljeno) Še posebej če bo ing. Miran Trontelj - zrihtal kaj sončka in + temperature. Jaz bi rajš mel Katjo :naughty: P.S. Pa tudi če je mal slabše vreme :evilgrin: Popravljeno Februar 16, 2011. Popravil bmwslo trebor in rdeci_vragec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Februar 16, 2011 Deli Objavljeno Februar 16, 2011 (popravljeno) Napaka briši... Popravljeno Februar 16, 2011. Popravil TBoxer Bremzer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Februar 16, 2011 Deli Objavljeno Februar 16, 2011 Jaz bi rajš mel Katjo :naughty: P.S. Pa tudi če je mal slabše vreme :evilgrin: Vsi smo isti, nezahtevni. Samo da je blond in velika ziza... :naughty: bmwslo, trebor in rdeci_vragec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rajkocotic Objavljeno Februar 16, 2011 Deli Objavljeno Februar 16, 2011 Jaz bi rajš mel Katjo :naughty: P.S. Pa tudi če je mal slabše vreme :evilgrin: predvidevam ,da nebi rabil motorja lpp 03 in ostali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Februar 16, 2011 Deli Objavljeno Februar 16, 2011 predvidevam ,da nebi rabil motorja lpp 03 in ostali stari hropci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 16, 2011 Deli Objavljeno Februar 16, 2011 stari hropci Saj greš počasi za nami. Nič se sekirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Februar 17, 2011 Deli Objavljeno Februar 17, 2011 Tole stvarco sem zadnjič slučajno vidu v eni "kleti". Cena je mal , ampak je pa zanimiva stvar. Sem našeka šefa MK mal namoču. Eno tako met, v MK za razno razne transporte - ne bi bilo slabo! Microsoft Word - 9 11 18 Rolli 1 str PROSPEKT slo1.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Februar 17, 2011 Deli Objavljeno Februar 17, 2011 Jaz bi rajš mel Katjo :naughty: P.S. Pa tudi če je mal slabše vreme :evilgrin: A za vremensko napoved :naughty: , al za prtljago na zadnjem sedežu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se