BelaStrela Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 Fantje moji, kje kupite Exide for BMW akumulator?
bmwr1200gs Objavljeno Oktober 5, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2013 Fantje moji, kje kupite Exide for BMW akumulator? Euroton
Pips Objavljeno Oktober 5, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2013 Fantje moji, kje kupite Exide for BMW akumulator? V Louis, Avst.
BelaStrela Objavljeno Oktober 5, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2013 Pri Louisu in Eurotonu vidim samo Exide Bike. Js pa bi unga z znakcom... pa ne zato k ma znakec gor ampak zato k mam mal slabih izkušenj z aftermarket akumulatorji. Sedanji (prva vgradnja) je zdržal 7 sezon, zato bi še enega takega kupila rada. Hvala
MARJA Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Pri Louisu in Eurotonu vidim samo Exide Bike. Js pa bi unga z znakcom... pa ne zato k ma znakec gor ampak zato k mam mal slabih izkušenj z aftermarket akumulatorji. Sedanji (prva vgradnja) je zdržal 7 sezon, zato bi še enega takega kupila rada. Hvala Mislim da take z znakom ni v prosti prodaji in je samo za prvo vgradnjo. Ali se motim ?
MiNa Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Tako je, Ko dobi "znak" in napis (genuine BMW parts) ter seveda tudi nekaj pri ceni je lahko prodan samo pri pooblaščencih. Jaz osebno z rezervnimi deli brez teh dodatkov še nisem imel slabih izkušenj. ps, Tourance gumo so mi na "orginal" servisu ponujal za 150€ pa vsi vemo kakšna je cena za 150/80-17....
BelaStrela Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Ja, kar se tiče gum, vem, da so zlatarji. Zato grem pa raj na korošk. Hm, ne vem zakaj ne bi smeli rezervnih delov z znakom prodajat "aftermarket", konkretno Euroton mirno prodaja Opel in BMW original olje za avte ... Uh, če bo treba na uradni servis po akumulator ... ... lahko že jutr malco skenslam Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Ja, kar se tiče gum, vem, da so zlatarji. Zato grem pa raj na korošk. Hm, ne vem zakaj ne bi smeli rezervnih delov z znakom prodajat "aftermarket", konkretno Euroton mirno prodaja Opel in BMW original olje za avte ... Uh, če bo treba na uradni servis po akumulator ... ... lahko že jutr malco skenslam Kar začni dones pri večerji
BelaStrela Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Po današnjem kosilu rade volje spustim večerjo ehehhehe. Drgač pa kmet, ti nimaš prava glasanja tlele k maš premlade motorje, da bi se z akku ukvarju
Kmet2 Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Ravno v pravih letih je da kardan odpove :grim ..........preveč garaže tud škodi ^_^
BelaStrela Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Uh, res, garaža škodje akumulatorju ... če ga nimaš pr pojstl No, štromar, ti maš zihr insajderske info kje se dobijo BMW akumulatorji? Lahko tut spletna trgovina...
Kmet2 Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Uh, res, garaža škodje akumulatorju ... če ga nimaš pr pojstl No, štromar, ti maš zihr insajderske info kje se dobijo BMW akumulatorji? Lahko tut spletna trgovina... Pr Kiriču :lol:
Snečer Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Ja, kar se tiče gum, vem, da so zlatarji. Zato grem pa raj na korošk. Hm, ne vem zakaj ne bi smeli rezervnih delov z znakom prodajat "aftermarket", konkretno Euroton mirno prodaja Opel in BMW original olje za avte ... Uh, če bo treba na uradni servis po akumulator ... ... lahko že jutr malco skenslam http://www.akumulator.si/katalog/309/gel-akumulator-exide-za-motorno-kolo-bmw
Kmet2 Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 http://www.akumulator.si/katalog/309/gel-akumulator-exide-za-motorno-kolo-bmw Nima znaka BMW.........se pravi ni dober :glare: :lol:
krucymucy Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Pa itak je prevelik. BelaStrela 1
BelaStrela Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Točno tko, sem bla v petek tam. Je ceu cegu!
Snečer Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Isci se LiFePo4 baterije, majo visok zagonski tok, ultra lahke, bmw cena
nofla Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Pri Louisu in Eurotonu vidim samo Exide Bike. Js pa bi unga z znakcom... pa ne zato k ma znakec gor ampak zato k mam mal slabih izkušenj z aftermarket akumulatorji. Sedanji (prva vgradnja) je zdržal 7 sezon, zato bi še enega takega kupila rada. Hvala Pa saj akumulator ni računalniški čip, tam je od števila kontrol odvisna kvaliteta in seveda tudi cena. Menim, da pri akumulatorjih istega tipa in proizvajalca ni razlik (razen v "nalepki" in posledično ceni, seveda) v kvaliteti (elektr(oni)čarji popravite me če se motim), predvsem je pomembno vzdrževanje
Robson Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Kot ti je rekel Kmet. Kirič bo nekam poklical in čez dve ure bo pri njemu. A kind of magic... Kmet2 1
Whiskey Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 No, štromar, ti maš zihr insajderske info kje se dobijo BMW akumulatorji? Lahko tut spletna trgovina... Jest sem zabil kar nekaj časa z iskanjem accuja po spletu. Če je odgovarjala dimenzija, niso bli prav postavljeni kontakti, Mrfi. Kot ti je Kmet napisu, nabolš obisk dr. Kirota. Drgač pa ti lahk jest enga posodm, če ga rabiš. Sam je za GSA (ta višji).
BelaStrela Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Mam že od GSA akumulator zdej B) Zdej bom dr. Kiriča obiskala - to je tak dohtar, k nrdi da se slabo počutiš pol :lol: ... pol bomo pa vidl. Ja, res, js mam čist mičken akumulator pa + menda na desni... in je kr veselje....
papez47 Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 (popravljeno) Jest sem za mojega RT-ja - štrom kišto kupu ............. tm zraven TC-ja. A je grajzer al kaj. Skratka gel, vse paše kt ata na mamo, zdej ga mam 3 let - ni problema spljoh. A ja - oriđinal bi bil cca 250€, ta pa je bil 70€. Pa sej tm not u jetrih se en qrac vid, kere znamke je baterija. Važen da kresne - k je treba. je pa - seveda priklopljen na "pametni" polnilec, po nasvetu kolega Matjaža iz KMC-ja. Popravljeno Oktober 8, 2013. Popravil papez47 pik1 in MihaGS 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 9, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 Mam že od GSA akumulator zdej B) Zdej bom dr. Kiriča obiskala - to je tak dohtar, k nrdi da se slabo počutiš pol :lol: ... pol bomo pa vidl. Ja, res, js mam čist mičken akumulator pa + menda na desni... in je kr veselje.... Bogvedi kaj si mu v štrudl dala
BelaStrela Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 For your info: Stanje zaloge na BMW pooblaščenih servisih, dne 11. 10. 2013: - original BMW olje 15W-50: A-cosmos: 0 L (ne prodajajo) Avtoval: 2 L -zračni filter: A- cosmos: 0 kos Avtoval: 1 kos (danes po 14h: 0 kos) -oljni filter: A-cosmos: 1 kos Avtoval: 0 kos Premium.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se