Kmet2 Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 So pa bogato založeni ja no sej kaj pa češ,tak stroj se ne kvari,ni potrebe po zalogi.Je pa tok trpežen,da lohk tud mal bučnega oljčka not naliješ pa bo vseen delal :grim
BelaStrela Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 Sej laufa tudi skoraj na suho. Si pa nisem predstavljala, da bo taka kalvarija dobit škatlico materiala za servis. Mimogrede, Cosmos prodaja samo še Castrol 15W-50, ker je menda original BMW predrag. Predlagam, da umaknejo še ostale original nadomestne dele, ki so malo dražji kot olje in ratajo Cos-euroton.
Kmet2 Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 Sej laufa tudi skoraj na suho. Si pa nisem predstavljala, da bo taka kalvarija dobit škatlico materiala za servis. Mimogrede, Cosmos prodaja samo še Castrol 15W-50, ker je menda original BMW predrag. Predlagam, da umaknejo še ostale original nadomestne dele, ki so malo dražji kot olje in ratajo Cos-euroton. Men še literček noče spit na 10kkm,tok da jaz samo original,če nima značke na kantici ja za v kanto.....
BelaStrela Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 Eheeej, značka more bit! A smo al nismo :P :P Odkar tankam 15W-50 se lahko tudi jaz pohvalim z zelo nizko porabo olja. Kmet2 1
nofla Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 Eheeej, značka more bit! A smo al nismo :P :P Odkar tankam 15W-50 se lahko tudi jaz pohvalim z zelo nizko porabo olja. ... a to pa zato, ker ga nimajo, in če ga nimajo (posledično ga nima tudi motor) ne more biti porabe??? :evilgrin:
BelaStrela Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 Ja prbližn tko :lol: :lol: :lol:
motolover Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 Mimogrede, Cosmos prodaja samo še Castrol 15W-50, ker je menda original BMW predrag. Predlagam, da umaknejo še ostale original nadomestne dele, ki so malo dražji kot olje in ratajo Cos-euroton. BMW je sklenil pogodbo s Castrolom in dajejo Castrol na vseh uradnih servisih na svetu.
Whiskey Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 A gre kdo jutr na zaključno furo (furco) z BMW klubom do Kopra?
Kmet2 Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 A gre kdo jutr na zaključno furo (furco) z BMW klubom do Kopra? Me je ravno Kavka poklical,sem spremenu naslov pa so dobili vrnjeno povabilo Bi šel pa mam neke težave,v nedeljo pa grem do obale,v ponedeljek pa po jadranki,če bo vse po sreči Če greš se lepo imej pa pozdrav bando gsxf750 1
nofla Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 A gre kdo jutr na zaključno furo (furco) z BMW klubom do Kopra? Mi2 imava sicer v planu (pa ne s klubom!), odvisno od vremena, po dežju mi ni ravno gušt, ...
cikadina Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 in potem nas "angleže" folk spašuje kako je z rezervnimi deli mi k nismo tolk fancy jih dobimo tudi v eurotonu
krucymucy Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 For your info: Stanje zaloge na BMW pooblaščenih servisih, dne 11. 10. 2013: - original BMW olje 15W-50: A-cosmos: 0 L (ne prodajajo) Avtoval: 2 L -zračni filter: A- cosmos: 0 kos Avtoval: 1 kos (danes po 14h: 0 kos) -oljni filter: A-cosmos: 1 kos Avtoval: 0 kos Premium. Prejsnji teden so imeli olja v avtovalu kolikor hoces.
Bremzer Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 Prejsnji teden so imeli olja v avtovalu kolikor hoces. Zmiraj so imeli dovolj olja in vseh potrebnih delov za servisiranje ! Mogoče pa imajo dva skladišča eega uradno za inšpektorje in naivneže, drugo skladišče pa za nemoteno obratovanje !
Whiskey Objavljeno Oktober 12, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2013 Me je ravno Kavka poklical,sem spremenu naslov pa so dobili vrnjeno povabilo Bi šel pa mam neke težave,v nedeljo pa grem do obale,v ponedeljek pa po jadranki,če bo vse po sreči Če greš se lepo imej pa pozdrav bando Spet ta dež. Pada vse od Italije do sem. Nč ne bo za dons. Mogoče jutri z našo narediva kak manjši krog. Sm že kr nervozn, ker se nisem pošteno usedu na mopija skor en mesec. V pondelk vas gre več? Skorej zihr bom šu tud jest do Paklenice. Kdaj odrinete in do kam? pik1 in gsxf750 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 12, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2013 Spet ta dež. Pada vse od Italije do sem. Nč ne bo za dons. Mogoče jutri z našo narediva kak manjši krog. Sm že kr nervozn, ker se nisem pošteno usedu na mopija skor en mesec. V pondelk vas gre več? Skorej zihr bom šu tud jest do Paklenice. Kdaj odrinete in do kam? Ni še fiksno,sam jaz bom definitivno odrinil tam okrog 8h iz pred paviljona Brezovca,prid ke na kavo!
Whiskey Objavljeno Oktober 12, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2013 Ni še fiksno,sam jaz bom definitivno odrinil tam okrog 8h iz pred paviljona Brezovca,prid ke na kavo! Ok. Če se mi vse poklapa, se dobimo v Paviljonu okol pol osme. Bom pa šofiral svoj tempo, tako da ne bi bilo potrebno pobirat rezervnih delov po cesti. Kmet2 1
BelaStrela Objavljeno Oktober 12, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2013 BMW je sklenil pogodbo s Castrolom in dajejo Castrol na vseh uradnih servisih na svetu. Čemu potem še prodaja BMW olja in zakaj še ni blo newslettra "BMW Motorrad reccomends Castrol"?
motolover Objavljeno Oktober 12, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2013 Čemu potem še prodaja BMW olja in zakaj še ni blo newslettra "BMW Motorrad reccomends Castrol"? To s Castrolom je dokaj nova zadeva, mogoče imajo še starega na zalogi.
Snečer Objavljeno Oktober 12, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2013 Mogoče so pač šli na "boljše", pri "nas" je tudi Castrol OEM.
solorider Objavljeno Oktober 24, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2013 (popravljeno) http://www.motosvet.com/tabla/topic/8747-sedež-sedeži-klop-zic/?p=2040354 Popravljeno Oktober 24, 2013. Popravil solorider
takanaka Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 Pozdravljeni, jest tud zraven, tud, mal pozno... Kmet2 1
Robson Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 Pozdravljeni, jest tud zraven, tud, mal pozno... Gorenjska Bmw sekcija na vidiku :-) Nikoli ni prepozno... Srečno na poti!!!
solorider Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 Še v tapravo temo! Robson 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se