Ilovar Dejan Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 pozdravljeni sem nov med vami pa se še ne znajdem najbolje...imam pa eno vprašanje za voznike r 1200 gs-a letnik 2011 če je imel kdo kakšnje težave z njem mogoče? hvala lp
Kmet2 Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 pozdravljeni sem nov med vami pa se še ne znajdem najbolje...imam pa eno vprašanje za voznike r 1200 gs-a letnik 2011 če je imel kdo kakšnje težave z njem mogoče? hvala lp Moj je letnik 2012 ni težav.....
Ilovar Dejan Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 Moj je letnik 2012 ni težav..... meni je na začetku sezone spustil montizer...prek kratkim mi je pa trokiral in so mi zamenjal potencjometer potem ko sem jim najedal dva meseca ker računalnik ni pokazal napake in mi niso vrjeli...pa me zanima če je imel še kdo podobne težave..
Kmet2 Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 meni je na začetku sezone spustil montizer...prek kratkim mi je pa trokiral in so mi zamenjal potencjometer potem ko sem jim najedal dva meseca ker računalnik ni pokazal napake in mi niso vrjeli...pa me zanima če je imel še kdo podobne težave.. Obrni se na člana po nicku Snecer,on ti bo znal kaj več o napakah povedat krucymucy, Whiskey, igorkr in 4 others 7
igorkr Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 Obrni se na člana po nicku Snecer,on ti bo znal kaj več o napakah povedat do solz ... krucymucy, TakeALookAround in Kmet2 3
MihaGS Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 Obrni se na člana po nicku Snecer,on ti bo znal kaj več o napakah povedat Si pa prjazn za crknt .... :hooray: BelaStrela in Kmet2 2
Snečer Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 Obrni se na člana po nicku Snecer,on ti bo znal kaj več o napakah povedat Lahko pa pogleda malo po temi, ki si jo sam odprl in sicer z naslovom "zakaj ne bi imel bmwja"
TakeALookAround Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 Al pa ce bi vedu, da ga ma K2 parkiranga v garazi in pac ni problemov...vemo kam pes taco moli....na japonsko.
Kmet2 Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 Al pa ce bi vedu, da ga ma K2 parkiranga v garazi in pac ni problemov...vemo kam pes taco moli....na japonsko. Aha Versysa ogledujem :grim MihaGS in TakeALookAround 2
krucymucy Objavljeno November 8, 2013 Opozori Objavljeno November 8, 2013 Lahko pa pogleda malo po temi, ki si jo sam odprl in sicer z naslovom "zakaj ne bi imel bmwja" Tam si sam ti limal en in isti kardan. meni je na začetku sezone spustil montizer...prek kratkim mi je pa trokiral in so mi zamenjal potencjometer potem ko sem jim najedal dva meseca ker računalnik ni pokazal napake in mi niso vrjeli...pa me zanima če je imel še kdo podobne težave.. In kaj si potem s tistim "montizerjem"? Whiskey 1
Kmet2 Objavljeno December 7, 2013 Opozori Objavljeno December 7, 2013 A je MotoHit Krško postal novi BMW diler,model prodaja nove BMW-je
PAJO Objavljeno Januar 2, 2014 Opozori Objavljeno Januar 2, 2014 vsem bmwjašem ter seveda ostalim motoristom želim sreče ,zdravja ter čim več lepih in predvsem pa varnih kilometrov v letu 2014!!!!! jami65, ZD€N€, BMWflar in 1 other 4
ZD€N€ Objavljeno Januar 22, 2014 Opozori Objavljeno Januar 22, 2014 vsem bmwjašem ter seveda ostalim motoristom želim sreče ,zdravja ter čim več lepih in predvsem pa varnih kilometrov v letu 2014!!!!! Kontra !!!
ataIBA Objavljeno Februar 14, 2014 Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 Kaj zaj? Bo treba počasi cote preluftat in olje zmešat. jami65, PURPLE, Pips in 1 other 4
PURPLE Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Malo bo še treba "počakat", ko bojo cestarji začeli čistit pesek bo pa že kar dobro kazalo :yes:
ataIBA Objavljeno Februar 19, 2014 Opozori Objavljeno Februar 19, 2014 Te pa vžgeš v južne kraje kjer ni peska. Do tam pa previiidno in po pameti . PURPLE in Bambi61 2
PURPLE Objavljeno Februar 21, 2014 Opozori Objavljeno Februar 21, 2014 ataIBA, ker si me malo "zrajcal" s tem jugom sem ti moral dat malo kontra in jo mahnit na sever Gabry18, Kmet2 in jami65 3
polž Objavljeno April 22, 2014 Opozori Objavljeno April 22, 2014 oj včasih zelo živahna tema zdaj pa kakor,da vas je sram BMWja met
krucymucy Objavljeno April 22, 2014 Opozori Objavljeno April 22, 2014 (popravljeno) Al nas ni, sam imamo v eni drugi temi vec dela. Ta naj ostane pa kolikor toliko resna. Pa tudi, jaz se imam bolj za ljubitelja italjanskih vozil, dasiravno si motorja se nisem lastil. Popravljeno April 22, 2014. Popravil krucymucy
BMWflar Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 Res bi se lahk en dan zmenl pa se nekje skupaj dobili na drinku, ali kaki vožnji, kaj mislite?
bravolt Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 Sem za, določi datum in mesto srečanja. Lp pozdrav Trivo
krucymucy Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 Lahko bi sli po Mariboru se vozit, kao da enga iscemo. skalaprava, BelaStrela in Kmet2 3
PURPLE Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 oj včasih zelo živahna tema zdaj pa kakor,da vas je sram BMWja met Polž, dolgo te že nisem videl, pravzaprav kar precej vas - tistih, ki smo se pred leti vsaj enkrat letno srečali na vožnji. Bo treba nekaj naredit v tej smeri. Kmet2 1
BMWflar Objavljeno April 24, 2014 Opozori Objavljeno April 24, 2014 Polž, dolgo te že nisem videl, pravzaprav kar precej vas - tistih, ki smo se pred leti vsaj enkrat letno srečali na vožnji. Bo treba nekaj naredit v tej smeri. Pol pa naredmo nekaj na tem,dejmo predloge in datum, pa da vidimo ce se lahk uskladimo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se