Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

@Dami: A ti dobiš samo po en dan frej, pa še takrat moraš bit do CikCaka nazaj?

ne,js rabm 2 dni . en da dol, pol en dan hjem in pijem.
Objavljeno (popravljeno)

Sej bo kmal, sneg se poslavlja, da ne bi mel usrnga BMWja bi se šel pelat, za BMW pa se res ne spodobi da bi bil umazan, najprej pejte ven riževci pa špagetarji, pol pa mi pridemo-tavelki.

Popravljeno . Popravil BMWflar
Objavljeno

Sej bo kmal, sneg se poslavlja, da ne bi mel usrnga BMWja bi se šel pelat, za BMW pa se res ne spodobi da bi bil umazan, najprej pejte ven riževci pa špagetarji, pol pa mi pridemo-tavelki.

Mi tavelki smo skoz zunaj  :grim

Objavljeno

Študenti smo pa itak brez doma in v glavnem na cesti :P

Objavljeno

V garaži mi laufa, ni hudič da ne bi tud zunaj, vidm da kr dobr rajcate, ne bom zdržu do aprila.

Vi se kr zajebavite, sem bom vsedu pa šu. :yea1:

Objavljeno

Kaj dogaja? Je kaj novega na forumu? Po dolgem sem malo pokukal na forum.

Prav te dni je še en prijatelj nabavil R1150R tako, da bodo v letošnjem letu spet kakšni izleti in potopisi. Z nekaj člani s katerimi sem se spoznal preko BMW srečanj smo postali zares pravi prijatelji in z nekaterimi celo preživljamo dopuste skupaj. 

Vsem želim lepe in varne ture v 2015. Uživajmo, imejmo se lepo in se ne sekirajmo preveč zaradi vsega kar se dogaja v naši državici.

LP NT

Objavljeno

I. lepo, da si se oglasil. Tudi tebi veliko motorističnih km in jadralskih milj.

Objavljeno

V garaži mi laufa, ni hudič da ne bi tud zunaj, vidm da kr dobr rajcate, ne bom zdržu do aprila.

Vi se kr zajebavite, sem bom vsedu pa šu. :yea1:

Pa, jest bi tut kr ............ šu.   :smoke:  Pa ne morem!  :blush:  Sem dal zic pretapcirat. :OK:

Objavljeno

Kaj dogaja? Je kaj novega na forumu? Po dolgem sem malo pokukal na forum.

Prav te dni je še en prijatelj nabavil R1150R tako, da bodo v letošnjem letu spet kakšni izleti in potopisi. Z nekaj člani s katerimi sem se spoznal preko BMW srečanj smo postali zares pravi prijatelji in z nekaterimi celo preživljamo dopuste skupaj. 

Vsem želim lepe in varne ture v 2015. Uživajmo, imejmo se lepo in se ne sekirajmo preveč zaradi vsega kar se dogaja v naši državici.

LP NT

Zdej ko ze mas izkusnje z Bmw srecanji bi lahk podobno tule nadaljeval, mi rabmo enga tazga.Men v več letih tule ni ratalo da bi se vsaj enkrat dobili in zapeljali skupaj, upam da bo tebi.Srecno in veliko prevozenih varnih kilometrov.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Tudi jaz se pridružum BMW srečanju, vožnji, pirčku....  :beer2:

(ampak po koncu zime...)

Objavljeno

Kaj pa če nimaš več bmfla ampak si po srcu še vedno bmflar,a pol lohk tud jaz se z vami družim  :kva1:

Objavljeno

Kaj pa če nimaš več bmfla ampak si po srcu še vedno bmflar,a pol lohk tud jaz se z vami družim  :kva1:

Vsaj nalepko od BMW če si daš na KTM-a pol mogoce bi se slo  :grim

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Vsaj nalepko od BMW če si daš na KTM-a pol mogoce bi se slo  :grim

če da pa na Ducea, pol pa lahk 100% pride :grim

Objavljeno

če da pa na Ducea, pol pa lahk 100% pride :grim

...a ne :grrr ...pol pa lahko ženo pošlje, povsod piše da je njen in ne njegov 

Objavljeno

No prov ,še želeli si boste da bi pršu jaz ne ona,pri njej boste vsi v ravni vrsti stali in če bo hotel kdo kaj povedat bo moral prvo roko dvignit :grim

• Všeč mi je 2
Objavljeno

No prov ,še želeli si boste da bi pršu jaz ne ona,pri njej boste vsi v ravni vrsti stali in če bo hotel kdo kaj povedat bo moral prvo roko dvignit :grim

:slap: si ne predstavljam pol ko sta oba skupi...a je treba listke vzet za kaj povedat tako kot na upravni enoti  :eek:

Objavljeno

če upoštevamo Kmetovo2 mnenje, on že ve, kak ma doma :grim , bolš, da potem pride sam :kva2:

Objavljeno

Tisti brez BMWjev se lahk udeležujejo srečanjev ampak dajo za rundo!

Objavljeno

Tudi jaz se pridružum BMW srečanju, vožnji, pirčku....  :beer2:

(ampak po koncu zime...)

Za pirčka, klepet, kaj za pod zob ni treba čakat konca zime, lahk že prej!

Objavljeno

Ne, ti si RENEGADE!!

Tisti brez BMWjev se lahk udeležujejo srečanjev ampak dajo za rundo!

sj tega smo že navajeni :P

Objavljeno

... jah jest glih nimam takšnih izkušenj ... :(

... če se pripeljem z bimerjem al pa s Kateemčkom ... morm zmer dat za rundo ... :)

• Všeč mi je 3
Objavljeno

... jah jest glih nimam takšnih izkušenj ... :(

... če se pripeljem z bimerjem al pa s Kateemčkom ... morm zmer dat za rundo ... :)

ja, sam ti si nekaj posebnega :D

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ja, sam ti si nekaj posebnega :D

Nepremičn...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!