motoristek Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 suhi Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla 80 BMWjaši kdo, vse na motosvetu fura Bavarce :yea1: :yea1: :yea1:
bmwslo Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 Kaj zdaj Motoristek. Mal si še zaspan .ne ga sekirat naslednji čato ne bo pol toliko ažuren verjetn že popravlja Saj imaš kar prav. Je kar dober tale naš čato. :worship: :worship:
motoristek Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 Saj imaš kar prav. Je kar dober tale naš čato. :worship: :worship: swaj veš :rolleyes: zdaj, ko imam nočno dežurstvo :naughty: me malo zjebe... :yea1:
motoristek Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Kaj je BMW-jaši :rolleyes: se jutri kje dobimo na furi? :whistle:
motoristek Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 (popravljeno) suhi Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE Purpla sem moral prvo testirat,če zna vozit :whistle: predno sem ga dal na seznam :lol1: 81 BMWjaši kdo, vse na motosvetu fura Bavarce :yea1: :yea1: :yea1: Popravljeno Februar 8, 2008. Popravil motoristek
ZD€N€ Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 suhiŠpilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE Purpla sem moral prvo testirat,če zna vozit :whistle: predno sem ga dal na seznam :lol1: 81 BMWjaši kdo, vse na motosvetu fura Bavarce :yea1: :yea1: :yea1: Zelo dobro :worship:
gogi5 Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 Pa nas je že kar nekaj-svaka čast fantje sem kar ponosen da sem z vami. :worship:
RHonda Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Nisem glih kakšen BMW al pa od Nemcev fan (niti od avtomobilov), samo ob temle mi grejo pa kocine pokonci ! Bi ga imel v konjušnici ! :worship:
ZD€N€ Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Nisem glih kakšen BMW al pa od Nemcev fan (niti od avtomobilov), samo ob temle mi grejo pa kocine pokonci ! Bi ga imel v konjušnici ! :worship: Kdo ga nebi ???? :naughty:
Barth Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 halo bmwejaši! a kdo ve, kje v SLO bi se dalo sprobat (ali najeti) GS Adventure 2008 ali 2007? Kako je sedaj z uradnim predstavništvom (avto aktiv je menda razprodajal zalogo, če sem prav slišal, včasih pa so vsaj oni imeli kakega GSa za test ali najem)? V zadnjem motosiju je bilo omenjeno, da je trenutno v slo banalna situacija, ko ni možno naročiti novega motorja. tnx fjraš
Pips Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Poskusi pri Avtoval Grosuplje lp
nemo Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 halo bmwejaši! a kdo ve, kje v SLO bi se dalo sprobat (ali najeti) GS Adventure 2008 ali 2007? Kako je sedaj z uradnim predstavništvom (avto aktiv je menda razprodajal zalogo, če sem prav slišal, včasih pa so vsaj oni imeli kakega GSa za test ali najem)? V zadnjem motosiju je bilo omenjeno, da je trenutno v slo banalna situacija, ko ni možno naročiti novega motorja. tnx fjraš Barth, elitni furmani te bodo izobčili, midva že veva, zakaj.
ftp Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Vedno so konec leta razprodali zalogo in čakali nove modele in ko jih dobijo so možne testne vožnje (vedno zadnji model).
bmwslo Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Testne vožnje in izposoja so bile vedno možne tudi v Celju - Selmar, ne vem pa, kako je z zalogo ta trenutek. Sem pa slišal, da je tudi pri njih z naročili problem
kymcoo Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Halo jst sem tud z vami,zdaj sem en teden lastnik GS-ja 650 :surrender: :yea1:
bmwslo Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Halo jst sem tud z vami,zdaj sem en teden lastnik GS-ja 650 :surrender: :yea1: Zelo lepo :worship: samo v profilu potem še tistega husota pobriš in pravo znamko vpiši :whistle:
Barth Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Poskusi pri Avtoval Grosuplje lp report: jih obiskal, naročit zaenkrat ne gre, cene 2008 modelov se ne vedo, cena 2007 gs adventurja iz salona pretirana (mizeren popust), cena aluminium kufrov mucho mucho mucho pretirana (2,4k eur). nemčija še vedno vabi z ugodnejšimi cenami GSA 07 polno opremljenih s kufri čez poletje testiram zadevo, pa grem raje naslednjo sezono v nakup.
Barth Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Barth, elitni furmani te bodo izobčili, midva že veva, zakaj. eh, life goes on....
motoristek Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 suhi Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo 82 ... BMWjaši kdo, vse na motosvetu fura Bavarce
Bambi61 Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 report: jih obiskal, naročit zaenkrat ne gre, cene 2008 modelov se ne vedo, cena 2007 gs adventurja iz salona pretirana (mizeren popust), cena aluminium kufrov mucho mucho mucho pretirana (2,4k eur). nemčija še vedno vabi z ugodnejšimi cenami GSA 07 polno opremljenih s kufri čez poletje testiram zadevo, pa grem raje naslednjo sezono v nakup. Čakaj zaj! Kufri ne stanejo 2.400 EUR kot pišeš , ker jih sam imam,se mi zdi okoli 400 EUR komad!Okej plus ključavnice, samo vzami take na drug ključ !Če boš čez poletje testiral.... hm ,pol ne vem če boš še kupil :whistle: :naughty: No resno: motor odlično gre, vzmetenje in zavore b.p., komfort tudi , če pa se pokvari...Šit hapenz !Ti bom letos povedal ko/če/ bom iz Mongolije nazaj prišel! Pozdrav, Bambi!
bmwslo Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Nove HEPCO BECKER alu kovčke (2+1) imajo v celju za 990 € pa še pogajat se da za ceno
Barth Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Čakaj zaj! Kufri ne stanejo 2.400 EUR kot pišeš , ker jih sam imam,se mi zdi okoli 400 EUR komad!Okej plus ključavnice, samo vzami take na drug ključ !Če boš čez poletje testiral.... hm ,pol ne vem če boš še kupil :whistle: :naughty: No resno: motor odlično gre, vzmetenje in zavore b.p., komfort tudi , če pa se pokvari...Šit hapenz !Ti bom letos povedal ko/če/ bom iz Mongolije nazaj prišel! Pozdrav, Bambi! ej častna titova, vsi nosilci (jih je treba dokupit), 6x ključavnice, 3 alu kufri, notranje torbe za v kufre = 2,4k eur, tolko so mi rekli, in še to je lanska cena, ker letošnje ne znajo še povedat zaradi sranja z uvoznikom. Drugače pa kupil bom ziher, vprašanje časa je kdaj, špaga ni problem, problem je čas in v tem, ali bi tak stroj izkoristil njegovemu namenu. Lani sem skorajda kupil navadnega GSa (potem sem pristal na novi FJR, ki je bla tud že dolgo želja), letos sem že bolj k Adventurju nagnjen, ker me dolgoročno zanimajo take ture, kot jih cepaš ti, pa kakšna Sahara za povrhu. Pa saj se mi še ne mudi, če prehitro pridem na top of the list most wanted, mi bo potem dolgčas v življenju. Letos bom FJR probal malo po evropi, alpah in najverjetneje do Nordkappa sprehodit, drugo leto pa si za 30 rojstni dan omislim malo bolj hard varianto. srečno v mongoliji, upam, da se kdaj srečamo kje na kamčatki al kaj podobnega :rolleyes:
ftp Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 report: jih obiskal, naročit zaenkrat ne gre, cene 2008 modelov se ne vedo, cena 2007 gs adventurja iz salona pretirana (mizeren popust), cena aluminium kufrov mucho mucho mucho pretirana (2,4k eur). nemčija še vedno vabi z ugodnejšimi cenami GSA 07 polno opremljenih s kufri čez poletje testiram zadevo, pa grem raje naslednjo sezono v nakup. Jaz sem se v Kopru pozanimal za Adv. pa so vsi naročeni že prodani (letnik2008) če pa se sedaj naroči se dobavi v maju Kufri levi in desni vsak po 267€, zgornji niso vedli, ma je tu nekje in nosilci 260€
Barth Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Kufri levi in desni vsak po 267€, zgornji niso vedli, ma je tu nekje in nosilci 260€ ziher plastični, ker pri tej ceni je že Givi. jaz govorim o taki zadevi:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se