Barth Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Točno taki (aluminij) ej hvala, od sedaj naprej bom res pozoren za cene teh zadev, ker ne morem verjet kaka razlika je. Mogoče res zgledam še mal zelen, al pa me kdo nateguje zato ker s kravato vkorakam v salon :hmm:
motoristek Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 ej hvala, od sedaj naprej bom res pozoren za cene teh zadev, ker ne morem verjet kaka razlika je. Mogoče res zgledam še mal zelen, al pa me kdo nateguje zato ker s kravato vkorakam v salon :hmm: Še nam namigni kdo te je hotel nategnit... :devil:
Barth Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Še nam namigni kdo te je hotel nategnit... :devil: očitno nekdo od vas bmwejašev, ker ko gledam sedaj cene v tujini takih kufrov, kot so gor na sliki, so cene HUDEEE, take kot sem jaz napisal (govorim o popolnemu alu kompletu z notranjim torbam). FTP tvojim cenam se givi plastik težko približa, kaj šele BMW das original aluminium :hmm: nisem ziher, da so ti pravo ceno povedal. Aftermarket variante so dražje. bmwslo: hepco becker (model gobi) je še lepši od original bmw kufrov, thx za info.
motoristek Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 očitno nekdo od vas bmwejašev, ker ko gledam sedaj cene v tujini takih kufrov, kot so gor na sliki, so cene HUDEEE, take kot sem jaz napisal (govorim o popolnemu alu kompletu z notranjim torbam). FTP tvojim cenam se givi plastik težko približa, kaj šele BMW das original aluminium :hmm: nisem ziher, da so ti pravo ceno povedal. Aftermarket variante so dražje. bmwslo: hepco becker (model gobi) je še lepši od original bmw kufrov, thx za info. Jaz sem mislil, da so ti v trgovini toliko rekli... :hmm:
Barth Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Jaz sem mislil, da so ti v trgovini toliko rekli... :hmm: ja, saj so.
gogi5 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Halo jst sem tud z vami,zdaj sem en teden lastnik GS-ja 650 :surrender: :yea1: :worship: :worship: :worship:
Bambi61 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 (popravljeno) očitno nekdo od vas bmwejašev, ker ko gledam sedaj cene v tujini takih kufrov, kot so gor na sliki, so cene HUDEEE, take kot sem jaz napisal (govorim o popolnemu alu kompletu z notranjim torbam). FTP tvojim cenam se givi plastik težko približa, kaj šele BMW das original aluminium :hmm: nisem ziher, da so ti pravo ceno povedal. Aftermarket variante so dražje. bmwslo: hepco becker (model gobi) je še lepši od original bmw kufrov, thx za info. Glej zdaj ti bom natančno razložil: Kufre imam točno take ALU kot na sliki! Ne kupuj notranjih torb! Kufri so popolnoma #Waserdiht#, proti umazanosti z aluminijom pa ti ali mama zašije vrečke iz Spikes-a ali pa jih znotraj prelepi z samolepilno PVC tapeto!! 100 % deluje!Pri ključavnicah pazi in NE kupi takšnih katerih ključ vžiga tudi motor! So namreč svinjsko dragi.Sam sem kupil original BMW ključ/ ki je isti kot za vžig / samo sive barve in NE vžiga motorja!Seveda govorim o stalno istih ključavnicah z dvema različnima vrstama ključev in ogromno razliko v ceni! Preveri!!! Stal pa je 3X manj! Nosilce za kufr pa je moj Adventure mel že gor, za topcase nosilec pa sem dal okoli 150 EVRONOV! Popravljeno Februar 14, 2008. Popravil bambi61
motoristek Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 suhi Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo :yea1:
hurikan Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Zdravo, se ne najdem ali pa sem se lani pozabil napisati. BMW že dve leti. Bi lahko že kakšen klub imeli. Hurikan
motoristek Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 suhi Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan Dobrodošel ponovno... :yea1:
ataIBA Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 kaj dogaja? Lahko bi se! Ampak po pameti, da ne bojo piz***rije :whistle: .
bmwslo Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Boljše 2 x info kot premalo ugoden nakup BMW Tourance jakne !!
bmw Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 očitno nekdo od vas bmwejašev, ker ko gledam sedaj cene v tujini takih kufrov, kot so gor na sliki, so cene HUDEEE, take kot sem jaz napisal (govorim o popolnemu alu kompletu z notranjim torbam). FTP tvojim cenam se givi plastik težko približa, kaj šele BMW das original aluminium :hmm: nisem ziher, da so ti pravo ceno povedal. Aftermarket variante so dražje. bmwslo: hepco becker (model gobi) je še lepši od original bmw kufrov, thx za info. cene takšnih kufrov so okoli 280 EUR+ DDV....preverjeno danes pri AVTO AKTIV-u v trzinu ......so pa original BMW kufri za ADVENTURE model.....ista cena velja tudi za plastične kufre za navadnega GS-a.....preverjeno 2X
bmw Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 ....kdo ureja spisek lastnikov BMW jev?......prosim za rahel popravek pri meni.....za ves uloženi trud se zahvalim s enim :beer1:
NikolaTesla Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 BMW :OK: Čestitam za novo pridobitev.
motoristek Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 ....kdo ureja spisek lastnikov BMW jev?......prosim za rahel popravek pri meni.....za ves uloženi trud se zahvalim s enim :beer1: :grupni: :beer1: :beer1: bravo!....
Draksler Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 (popravljeno) Za popestritev vašega preštevanja...... Kupil sem maketo BMW ja - Ali me boste dali na seznam..... :lol1: :lol1: :lol1: Pozdrav vsem ............ se že pobiram! Adios amigos - gas v FJR elito! :krneki: Popravljeno Marec 1, 2008. Popravil DrM - FJR
motoristek Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Za popestritev vašega preštevanja...... Kupil sem maketo BMW ja - Ali me boste dali na seznam..... :lol1: :lol1: :lol1: Pozdrav vsem ............ se že pobiram! Adios amigos - gas v FJR elito! :krneki: Se boš lahko hvalil, da imaš motor... :lol1:
suhi Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Pebi mene bo pa treba na žalost dol vržt iz seznama :slap: - pa kaj češ - sm prodal svojga tak da, upam da zamer ne bo, sam mrbit pa še pridem kaj med vaše vrste :) lp Suhi
motoristek Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Pebi mene bo pa treba na žalost dol vržt iz seznama :slap: - pa kaj češ - sm prodal svojga tak da, upam da zamer ne bo, sam mrbit pa še pridem kaj med vaše vrste :) lp Suhi Ne zamerimo :rolleyes: samo, da nisi šel k eliti... :lol1:
TONTO Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Ne zamerimo :rolleyes: samo, da nisi šel k eliti... :lol1: Ma h kašni eliti, :whistle: kje si ti to elito videl? Jaz je še nism, na ŽALOST al pa VESELJE :whistle:
motoristek Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Ma h kašni eliti, :whistle: kje si ti to elito videl? Jaz je še nism, na ŽALOST al pa VESELJE :whistle: Hec... :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se