motoristek Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan :kva1:
bmwslo Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 kolk nas je ???? :naughty: Tolk, kolikor nas je čato naštel + še enih par, ki se nočejo vpisat :whistle:
motoristek Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Tolk, kolikor nas je čato naštel + še enih par, ki se nočejo vpisat :whistle: Samo zdaj imam spet problem, ko ID ni več 69 :whistle: si ne upam napisat 68... :whistle:
ZD€N€ Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 (popravljeno) Samo zdaj imam spet problem, ko ID ni več 69 :whistle: si ne upam napisat 68... :whistle: mene daj na 69 :worship: smo kaj pili od tistih tanovih ??? Nič ne vem :beer2: Popravljeno Marec 5, 2008. Popravil ZD€N€
Temty Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 Tudi jaz od danes naprej ne spadam več na seznam BMW-jašev, upam pa še na kako udeležbo na skupni BMW turi :whistle: LP
lasagna Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 Obvezno ! Lahko bi organiziral tudi kratko predstavitev za kaj se uporabljajo tiste piksne ketenspraya, ki jih vsi tako ponujajo.
ataIBA Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 Obvezno ! Lahko bi organiziral tudi kratko predstavitev za kaj se uporabljajo tiste piksne ketenspraya, ki jih vsi tako ponujajo. :beer1: .... ko so prazne ... :P
motoristek Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan :yea1: fura,fura... :yea1:
Motorist76 Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 :yea1: fura,fura ... :yea1: Hm a se bova spet midva mogla dogovorit kaj in kako ali? Lol.... No ja vidim da nas je kar nekaj, nekaj jih beži, ampak.... Tui tak mora bit Lep pozdrav D.
Guest Brumer Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 Samo zdaj imam spet problem, ko ID ni več 69 :whistle: si ne upam napisat 68... :whistle: MOTORISTEK dajte se kaj zmenit za žegnanje v Mirni peči 24.03.08 ,da vem ali je treba kakšnega odojka rezervirat za kosilo,imam eno fajn novo štarijo za BMW-ejaše v Šentjerneju ca 20 km iz Mirne peči proti Kostanjevici kmečki turizem 1 A :drunk:
motoristek Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 MOTORISTEK dajte se kaj zmenit za žegnanje v Mirni peči 24.03.08 ,da vem ali je treba kakšnega odojka rezervirat za kosilo,imam eno fajn novo štarijo za BMW-ejaše v Šentjerneju ca 20 km iz Mirne peči proti Kostanjevici kmečki turizem 1 A :drunk: Tako žge zunaj, da bo treba nekaj ukrenit... :yea1:
Brule Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 žijo vsem ...kuker sm njekej sešteval bi mogu bet wokuli 68 - 70 upisa...
bmwslo Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 žijo vsem ...kuker sm njekej sešteval bi mogu bet wokuli 68 - 70 upisa... Pa lepo pozdravljen v naši druščini :worship:
motoristek Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 (popravljeno) Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan 82 Brule Če sem prav štel... :yea1: :yea1: Popravljeno Marec 18, 2008. Popravil motoristek
motoristek Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan 82 Brule Če sem prav štel... :yea1: :yea1:
Motorist76 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 (popravljeno) A ste nori.... mislim počasi bo za celo stran spiska... Lol Popravljeno Marec 18, 2008. Popravil Motorist76
ZD€N€ Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 A ste nori.... mislim počasi bo za celo stran spiska... Lol yes, se vidi kaj? Bavarci so zakonnnnnnnnnn :naughty:
NikolaTesla Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 MOTORISTEK dajte se kaj zmenit za žegnanje v Mirni peči 24.03.08 ,da vem ali je treba kakšnega odojka rezervirat za kosilo,imam eno fajn novo štarijo za BMW-ejaše v Šentjerneju ca 20 km iz Mirne peči proti Kostanjevici kmečki turizem 1 A :drunk: Se nameravam pridružit, če le ne bo lilo. Me pa zanima kje je to? Lahko podaš bolj točne koordinate o tem kmečkem turizmu. Me pa zanima ali se BMWjaši kje ponavadi prej dobite ali greste v Mirno peč vsak po svoje. LP Nikola Tesla
Guest Brumer Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Se nameravam pridružit, če le ne bo lilo. Me pa zanima kje je to? Lahko podaš bolj točne koordinate o tem kmečkem turizmu. Me pa zanima ali se BMWjaši kje ponavadi prej dobite ali greste v Mirno peč vsak po svoje. LP Nikola Tesla Za letos Mirna peč slabo kaže,je sneg napovedan. Za odojka pa se zmenimo za kdaj drugič. Ta kmečki turizem se nahaja,če se pelješ po cesti iz Šentjerneja proti Javorovici ca 3-4 km z desne strani.Kar se tiče skupnih voženj,pa vprašaj MOTORISTKA OK !!!
ZD€N€ Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 Letos bo verjetno resnično sneg. :headbang: Predlagam organizatorju, da spremeni termin na začetek aprila! :whistle: Za mojga (mopija) še ne delajo keten!!!! Pa še mzlo bo,.......... sranje ,......... :headbang:
bmwslo Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 Letos bo verjetno resnično sneg. :headbang: Predlagam organizatorju, da spremeni termin na začetek aprila! :whistle: Za mojga (mopija) še ne delajo keten!!!! Pa še mzlo bo,.......... sranje ,......... :headbang: Tu si se pa mal za** oja jih delajo in tudi prodajajo :whistle:
motoristek Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 Tu si se pa mal za** oja jih delajo in tudi prodajajo :whistle: Tako, da nima izgovora... :devil:
ZD€N€ Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 Tako, da nima izgovora... :devil: no grem kupit :worship:
motoristek Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 Se nameravam pridružit, če le ne bo lilo. Me pa zanima kje je to? Lahko podaš bolj točne koordinate o tem kmečkem turizmu. Me pa zanima ali se BMWjaši kje ponavadi prej dobite ali greste v Mirno peč vsak po svoje. LP Nikola Tesla Mislim, da bo slabo vreme... :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se