Bambi61 Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Mislim, da bo slabo vreme... :headbang: Vreme ni nikoli slabo ! Je samo primerno ali neprimerno za vožnjo ! :naughty:
Pips Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Jaz pa trdim,da ne obstaja slabo vreme ,ampak le slaba oprema.lp
motoristek Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Jaz pa trdim,da ne obstaja slabo vreme ,ampak le slaba oprema.lp Jaz imam najboljšo opremo(dokazal pri -10 proti črni gori v decembru) imam pa tudi nekaj v glavi... :whistle:
EURO Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Jaz imam najboljšo opremo(dokazal pri -10 proti črni gori v decembru) imam pa tudi nekaj v glavi... :whistle: kaj pa, ce lahko vprasam?
motoristek Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 kaj pa, ce lahko vprasam? ha ha ha....
ataIBA Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Jaz imam najboljšo opremo(dokazal pri -10 proti črni gori v decembru) imam pa tudi nekaj v glavi... :whistle: :beer1: :beer1: :beer1: :cry: A ti tudi nisi mazohist??? Mam občutek, da veš, da ti tudi najboljša oprema ne pomaga na slinavi cesti, pomanjkljivi vidljivosti in vidnosti, nezaupanje v ostale voznike, ki ne obvladajo drsečega vozila,.....Vidiš, zato pa se radi peljemo... po pameti. :whistle:
Matex_46 Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 :beer1: :beer1: :beer1: :cry: A ti tudi nisi mazohist??? Mam občutek, da veš, da ti tudi najboljša oprema ne pomaga na slinavi cesti, pomanjkljivi vidljivosti in vidnosti, nezaupanje v ostale voznike, ki ne obvladajo drsečega vozila,.....Vidiš, zato pa se radi peljemo... po pameti. :whistle: se strinjam :worship:
motoristek Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 :beer1: :beer1: :beer1: :cry: A ti tudi nisi mazohist??? Mam občutek, da veš, da ti tudi najboljša oprema ne pomaga na slinavi cesti, pomanjkljivi vidljivosti in vidnosti, nezaupanje v ostale voznike, ki ne obvladajo drsečega vozila,.....Vidiš, zato pa se radi peljemo... po pameti. :whistle: Pa tudi nekaj ur sedet na motorju pri nizki temperaturi ni najbolj prijetno... :rolleyes:
lasagna Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Če se hitro treseš, se telo ogreva. Vendar sem po svoje vesel snega, saj ga lahko žrem. Gremo, Harvey,.......
Brule Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 hvala za dobrodošlico...kr uredu 82... sm nameraval na žegnjanje u Mirno peč s frendi...ma zaradi napovedanega snega ne gremo gor...po vsej verjetnosti se bomo odpravili do Strunjana, kjer bo imel pater Niko žegnjanje... če pa bo kšna vožnja BMW se bom z veseljem pripeljal zravn...bom spremljal forum... ala, LP vsem
nazo13 Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Jaz pa trdim,da ne obstaja slabo vreme ,ampak le slaba oprema.lp tako je sedaj mazneš sosedovemu klincu dodatne kolice z bicikla pa nema zime za eskime
gogi5 Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 f.. pri nas sneži bilo bi fajn ko bi to prestavili na naslednji mesec kdor pa gre pa srečno :worship: :worship: pozdrav
EURO Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 pozdravljen BMW-jasi, jaz ga putcam vsak dan, pa nikamor se ne gre. naja drug teden naj bo lepsi in bol topl. uzivajte
ZD€N€ Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Vreme ni nikoli slabo ! Je samo primerno ali neprimerno za vožnjo ! :naughty: res je :worship:
motoristek Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Če se hitro treseš, se telo ogreva.Vendar sem po svoje vesel snega, saj ga lahko žrem. Gremo, Harvey,....... Držat si ga ne smeš, ker pol pride že do...... :lol1:
Pips Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Jaz imam najboljšo opremo(dokazal pri -10 proti črni gori v decembru) imam pa tudi nekaj v glavi... :whistle: Na daljši turi ne moraš izbirati med primernostjo in neprimernostjo vremena za vožnjo,tam te rešuje le dobra oprema. Ne predstavljam si, kako bi se peljal pri -10* neprimerno, slabo opremljen.lp
Bambi61 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Na daljši turi ne moraš izbirati med primernostjo in neprimernostjo vremena za vožnjo,tam te rešuje le dobra oprema.Ne predstavljam si, kako bi se peljal pri -10* neprimerno, slabo opremljen.lp Prvi stavek do vejice -čista resnica! prvi stavek od vejice- ja , regen , pa mokre rokavice pa mokri škornji ampak pravi ded stisne zobe in pelje.Sem že v takem vozil, da so avtomobili stali! Ne misliš na to in greš!Ker na dolgih / 10TKM/ turah nimam zraven še dežnih škornjev, rokavic pa tudi z odprto enduro čelado vozim; no po novem imam Airoh enduro z vizirjem! Drugi stavek- jaz tudi ne! Se vidimo kaj !
Pips Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Seos ded,taka borca poznam samo dva,eden od teh si ti,n.p.tvoja vožnja z zlomljeno roko .... :worship: Tisti ,ki ne morejo stisniti zob pač morajo odšteti kaj več za nepremočljive škorne n.p.Daytona in nepremočljive rokavice katerih pa še nisem našel.lp
nazo13 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Na daljši turi ne moraš izbirati med primernostjo in neprimernostjo vremena za vožnjo,tam te rešuje le dobra oprema.Ne predstavljam si, kako bi se peljal pri -10* neprimerno, slabo opremljen.lp Seos ded,taka borca poznam samo dva,eden od teh si ti,n.p.tvoja vožnja z zlomljeno roko .... :worship: Tisti ,ki ne morejo stisniti zob pač morajo odšteti kaj več za nepremočljive škorne n.p.Daytona in nepremočljive rokavice katerih pa še nisem našel.lp in kakvu vezu ima sva ta pisarija sa bemveji :?
motoristek Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 in kakvu vezu ima sva ta pisarija sa bemveji :? to, da so BMW-jaši frajerji... :naughty:
polž Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 nisem več BMWjaš sem prodal GSa grem na boljšo znamko --suzuki :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
motoristek Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 nisem več BMWjašsem prodal GSa grem na boljšo znamko --suzuki :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol1: .....si me mislil nategniti... :naughty:
polž Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 motoristek je najpametnejši čato :worship: :worship: :worship:
Brule Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 jst mam pej eno... :? a kdo od vas ve, če je že kdaj blo al pa je u načrtu za naprej kakšna testna vožnja BMW-jev... :hmm: neki podobnega sem zasledil v mesecu Aprilu da bodo imeli u Italiji pri uradnem zastopniku za BMW, sam nekje u Firencah...malo predaleč... ala, :yea1:
Motorist76 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 jst mam pej eno... :? a kdo od vas ve, če je že kdaj blo al pa je u načrtu za naprej kakšna testna vožnja BMW-jev... :hmm: neki podobnega sem zasledil v mesecu Aprilu da bodo imeli u Italiji pri uradnem zastopniku za BMW, sam nekje u Firencah...malo predaleč... ala, :yea1: Zaenkrat je še vsako leto bil dan odprtih vrat pa to, samo za letos pa ne vem se nic. A ni sedaj nekaj Big Bang zastopnik za BMW-je? Tako da bi se mogo tam pozanimat. Ampak mislim da se bo dalo kaj dogovorit. Lep pozdrav D.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se