Bambi61 Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Zaenkrat je še vsako leto bil dan odprtih vrat pa to, samo za letos pa ne vem se nic. A ni sedaj nekaj Big Bang zastopnik za BMW-je? Tako da bi se mogo tam pozanimat. Ampak mislim da se bo dalo kaj dogovorit. Lep pozdrav D. Jap ! Pa še cd-player si lahko zraven kupiš :naughty:
motoristek Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Zaenkrat je še vsako leto bil dan odprtih vrat pa to, samo za letos pa ne vem se nic. A ni sedaj nekaj Big Bang zastopnik za BMW-je? Tako da bi se mogo tam pozanimat. Ampak mislim da se bo dalo kaj dogovorit. Lep pozdrav D. Da vas malo popravim :whistle: Bing bang ali Bofex- spadata pod Merkur... :yea1: tako, da pride v poštev tudi kosilnica... :lol1:
Barth Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 se pravi, če bi GSa vzel pri merkurju, dobim tudi nastavke zanj??? - rabim rotacijsko kosilnico in mulčer. Kardan pa GS že ima, kaj ne? hmmm... mogoče še ene traktorske gume, da se GS ne bi zakopal v vinogradu
bmwslo Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 se pravi, če bi GSa vzel pri merkurju, dobim tudi nastavke zanj??? - rabim rotacijsko kosilnico in mulčer. Kardan pa GS že ima, kaj ne? hmmm... mogoče še ene traktorske gume, da se GS ne bi zakopal v vinogradu Ja če kupiš GS 1200 -verzija vinogradnik, dobiš tudi škropinico zraven . Akcija velja samo do prodaje zalog :whistle:
motoristek Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 se pravi, če bi GSa vzel pri merkurju, dobim tudi nastavke zanj??? - rabim rotacijsko kosilnico in mulčer. Kardan pa GS že ima, kaj ne? hmmm... mogoče še ene traktorske gume, da se GS ne bi zakopal v vinogradu Vse ti prodamo samo kupi... :lol1:
Pips Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 (popravljeno) Serbus,če pa kupiš RT-ja in si kmetovalec ,pa ti podarijo cisterno za prevoz gnojnice :D Popravljeno April 3, 2008. Popravil Pips
Motorist76 Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Moja napaka:( Bofex če sem seveda prav informiran, oz. če sem prav prebral in ne Big Bang :((((( :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: D.
Brule Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 :D :D :lol: ...alora se je treba upisat med vinogradnike al pej poljedelce...prijetno szi koristnim... sam res, bi blo fajn kej poklicat...se bom pozanimal na BMW-ju pr nas...sporočim... ala
motoristek Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 (popravljeno) Moja napaka:( Bofex če sem seveda prav informiran, oz. če sem prav prebral in ne Big Bang :((((( :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: D. Isti kurac drugo pakovanje, al pa MERKUR Avtoval - dan odprtih vrat 2008 ki bo potekal v soboto 19. aprila 2008 med 10. in 16. uro na njihovem naslovu. Tukaj :yea1: :yea1: Popravljeno April 14, 2008. Popravil motoristek
ataIBA Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Avtoval - dan odprtih vrat 2008 ki bo potekal v soboto 19. aprila 2008 med 10. in 16. uro na njihovem naslovu. Tukaj A ga boš dal na pregled pred zimo???? Ki te je Grosuplje :evilgrin: ? Aja, antarktika... :wacko:
motoristek Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 A ga boš dal na pregled pred zimo???? Ki te je Grosuplje :evilgrin: ? Aja, antarktika... :wacko: V petek imam servis Avto aktiv Lj... :whistle:
bmwslo Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Isti kurac drugo pakovanje, al pa MERKUR Avtoval - dan odprtih vrat 2008 ki bo potekal v soboto 19. aprila 2008 med 10. in 16. uro na njihovem naslovu. Tukaj :yea1: :yea1: ...pridem...
MiNa Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Kam približno me vpišeš? sem malo menjal.
bmwslo Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Kam približno me vpišeš? sem malo menjal. Čestitam za menjavo. :worship: in pozdravljen med BMW-jaši .
motoristek Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan Brule MiNa opa opa.... :yea1: zdaj si me pa presenetil... :worship:
motoristek Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Sebe tudi! Daj malo več povej, letnik, barva, če te srečam, da vem kdo je.... :yea1:
Bambi61 Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Zdravo ! Daj vpiši še mojega brata! Nov F800 GS !Njegov vzdevek je Žuri ! Tu vidiš da nekatere nič ne izuči :naughty: Pozdrav bambi !
biser Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 KAJ PA TAKO? PA SE LOHKO ŠE KAJ DODATKOV VNESE... NPR E MAIL, KLUB... http://shrani.si/f/s/mz/1pIcFDhF/motosvet-bmw-jasi.xls LP BISER
motoristek Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 V galeriji motociklov. Galerija Samo mi je vse razložil... :whistle:
motoristek Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan Brule MiNa Žuri :yea1:
PURPLE Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Kako bo pa kaj z našo "otvoritveno" vožnjo? Drugi že malo rajcajo :whistle:
bmwslo Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 (popravljeno) Kako bo pa kaj z našo "otvoritveno" vožnjo? Drugi že malo rajcajo :whistle: Naj kar rajcajo, mi se bomo pa zmenli in šli. Torej, kdo ima kako dobro idejo, na plan z njo :kva2: (jaz sem brez idej in brez časa, ampak šel pa bom zraven 101 % ziher ) P.S. V skrajnem primeru, ponovimo tisto Bambi61-jevo Mađarsko. Je blo nepozabno :worship: Sam ena za obuditev spomina :evilgrin: Popravljeno April 18, 2008. Popravil bmwslo
ataIBA Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Naj kar rajcajo, mi se bomo pa zmenli in šli. P.S. V skrajnem primeru, ponovimo tisto Bambi61-jevo Mađarsko. Je blo nepozabno :worship: Pa če pride taka gužva, grejo mađari v Ukrajino :whistle: . V nedeljo bo lepo vreme. Predlagam Plitvice! Ruta: Maribor(8h) - Celje (9h) - Mokronog - NM - Metlika - Karlovac - Slunj (pavza na Rastoke) - Plitvice - Otočac - smer Kočevje .....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se