motoristek Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 (popravljeno) Motoristek piši Cvičkarja med izbrano vrsto :worship: R850R :worship: kaj prejle ga je še gledal, zdaj ga ima pa že doma... :yea1: Popravljeno Junij 4, 2008. Popravil motoristek
bmwslo Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 R850R :worship: kaj prejle ga je še gledal, zdaj ga ima pa že doma... :yea1: Čestitam G. Cvičkar :worship: :beer2: :beer2: :worship:
MiNa Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 Evo Moto sproban! Prva slika 23.5.08 druga pa 4.6.08 Razlika pa 5775,8km
motoristek Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan Brule MiNa Žuri CVIČKAR1 Se peljemo v soboto kakšno hratko furco? :yea1:
NikolaTesla Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Prav z veseljem se Vam pridružim na vožnji ... če bo le vreme. No ja vreme bo, ampak kakšno? Napoved je zelo kilava. Žena pravi: "A si opazil? Odkar si kupil motor pa stalno dežuje." Podobno kot pred 15 leti, ko sem kupil smuči, potem pa 6 let sploh ni bilo snega. Si predstavljate kakšno vreme bi šele imeli, če bi kupil še en motor?? :D haha LP Nikola Tesla
polž Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 dj hitr kupi barko :rolleyes: :rolleyes:
motoristek Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan Brule MiNa Žuri CVIČKAR1 Se peljemo v soboto kakšno hratko furco? :yea1: V nedeljo pravijo, da bo še lepša.... :yea1:
NikolaTesla Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 dj hitr kupi barko :rolleyes: :rolleyes: Ne rabm. Sem jo že. :D :D haha Slika je z sobotne regate ki jo organizira Marina Izola za svoje goste.
bmwslo Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Ne rabm. Sem jo že. :D :D hahaSlika je z sobotne regate ki jo organizira Marina Izola za svoje goste. Če nima BMW-jevga motorja ne šteje :nono: :lol:
NikolaTesla Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 V nedeljo pravijo, da bo še lepša.... :yea1: TOREJ FANTJE JENJAJMO CINCAT. Nedelja bo lepa (upam :? ). ČAS: NEDELJA, 8.6.2007 :yes: KJE se dobimo: ? KAM gremo: ? Na dan s predlogi. Pa hitro, da ne bo prekmalu konec tedna. LP Nikola Tesla
bmwslo Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 OK nedelja je že boljše kot sobota, mogoče mi rata
MiNa Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 V kaj imate obute svoje GS-je? Ukrajina je dala po repu pardon po gumi bo treba menjat spredaj in zadaj. Sem razmišljal o (Metzeler tourance).
du-le Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 V kaj imate obute svoje GS-je? Ukrajina je dala po repu pardon po gumi bo treba menjat spredaj in zadaj.Sem razmišljal o (Metzeler tourance). Dobra izbira.Meni odlično služi že več kompletov B.P. :OK: Bomo pa še na skupni furi to temo malo obdelali :naughty:
bmwslo Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Dobra izbira.Meni odlično služi že več kompletov B.P. :OK: Bomo pa še na skupni furi to temo malo obdelali :naughty: Ja to misliš kar v nedeljo najbrž, možakarju se verjetno mudi gume menjat. Kje se dobimo ? Saj cilj sploh ni važen, važno je, da se na startu dobimo :beer1:
motoristek Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Jaz bom na The cesti in me naj kdo pokliče, ko boste dorekli... :yea1: Pojdi Širniku v Radlje (to velja za Mina-ta) :D če daš za pir te pa lahko tja peljem in še na golico... :kva2: z montažo 230€
MiNa Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Dobra izbira.Meni odlično služi že več kompletov B.P. :OK: Bomo pa še na skupni furi to temo malo obdelali :naughty: Do dubrovnika in nazaj še bo :whistle: ! Evo slike. Če ni skrivnost kje jih nabavljate? Tule http://www.motogume.si/Motorcycle-tyres.html bi bil komplet cca 225€ in potem še montaža.
MiNa Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 :alien1: Jaz bom na The cesti in me naj kdo pokliče, ko boste dorekli... :yea1: Pojdi Širniku v Radlje (to velja za Mina-ta) :D če daš za pir te pa lahko tja peljem in še na golico... :kva2: z montažo 230€ Uporaben podatek! kje je smeško s PIROM?
bmwslo Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Do dubrovnika in nazaj še bo :whistle: ! Evo slike.Če ni skrivnost kje jih nabavljate? Tule http://www.motogume.si/Motorcycle-tyres.html bi bil komplet cca 225€ in potem še montaža. En post više ti piše Motoristek. Širnik v Radljah je zakon za gume :worship:
motoristek Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 :alien1: Uporaben podatek! kje je smeško s PIROM? Evo ti šmeškota... :naughty:
PURPLE Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Metzeler tourance 195 in EXP 215 ter menjava 10 evrov - Širnik. Pa javi ko prideš, da spijemo kak :beer1:
pjero Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 ej bemwejasi jst vas moram neki uprasat. sel sem stet od 10ih na bmwjih kok jih odzdrav in sta bla 2 in to sm naredu 3x in jih je use skupi 8 odzravl. ok mogoce jst zgledam cudn sam kaj je vas problem? (ne od ush seveda samo od prepotentnih P*ČK) lp veš bmfle tolk tresejo da morš držat krmilo k norc.....od tuki pol tisto da bmflarji ne pozdravjo... :whistle: :whistle:
pjero Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Bomo sedaj junija? Julija bo najbrž še težje, dopusti itd dej purple ljudem mir,ne rini jih v nesrečo,pol pa bodo dam porival al šlepal... :evilgrin: :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se