nazo13 Objavljeno Junij 14, 2008 Opozori Objavljeno Junij 14, 2008 :zzz: najbolje zatvorit oči da ne vidiš ataIBA vse maš prav!Tudi to da se BMW SLO za%#" iz kupcev! Zato kupiš nov BMW v Avstriji za mnogo manj Evronov, če bi ga pač srčno rad imel.No moj z 40TKM v dveh letih zaenkrat laufa bp!?? samo v iran ne smeš ker mu suhi zrak šteti
Bambi61 Objavljeno Junij 14, 2008 Opozori Objavljeno Junij 14, 2008 najbolje zatvorit oči da ne vidiš samo v iran ne smeš ker mu suhi zrak šteti No, saj to sem mislil, da po Iranu sedaj vredu laufa!?
PURPLE Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 ataIBA nekaj ne razumem: na F650 Dakarju menjava sklopk vsakih 12 000 km, kaj tej delaš z motorjem, al je kaj serijskega :hmm: Kolega vozi F650 - ne dakarja, kilometri blizu 50000, ne duhu in sluha o kakšni menjavi sklopke.
pjero Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 No, saj to sem mislil, da po Iranu sedaj vredu laufa!? nekatere nikol ne izuči.. :headbang: :headbang:
lasagna Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 nekatere nikol ne izuči.. :headbang: :headbang: Veselim se s teboj, ker si odkril dobrodejnost introspekcije. Onstran razjed grenkega žolča obstaja znosno, sprejemljivo življenje v sožitju in medsebojni slogi. (ZenChannel.neki)
NikolaTesla Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 Last minute: VABILO na izlet SNEŽNIK - KOČEVJE - LJUBLJANA Danes dne 22.6.08 se dobimo ob 11h v Rakeku v PRVEM bifeju na levi strani za podvozom pod železnico v smeri proti Cerknici. Pride jih tudi nekaj s primorske. Vabljene tudi boljše polovice. LP Nikola Tesla ZBIRNO MESTO
ataIBA Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 ataIBA nekaj ne razumem: na F650 Dakarju menjava sklopk vsakih 12 000 km, kaj tej delaš z motorjem, al je kaj serijskega :hmm: Kolega vozi F650 - ne dakarja, kilometri blizu 50000, ne duhu in sluha o kakšni menjavi sklopke. Sklopka je izredno poddimenzionirana. Preslabe vzmeti. Če bi ga peljal vedno okrog 100 km/h, ne bi bilo problemov. Z Dakarčkom pa uživam na dolge proge. Te pa je hec. Jaz 100 kg, žena 55, prtljaga cca 10 in če ga zategneš v breg gor nad 130 km/h, je sklopka maximalno obremenjena in spusti. Dakar je tudi višji, večji zračni upor dela svoje in zgleda, da je pol to tak. Fedre spustijo ali pa je torna površina sklopke premajhna. Zato sem za enduro ture kupil KTM 990, čeprav sem hotel BMW 1200 Adven. Vendar Dakarček ostane. Včeraj naredil 747 km (Velebitska tura) in ker sem vodil motorista začetnika, je bila poraba 9 l na 250 km. :worship:
ciciban Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 (popravljeno) nekatere nikol ne izuči.. :headbang: :headbang: :yawn: Popravljeno Junij 22, 2008. Popravil ciciban
motoristek Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 :yawn: I meni se spava... :zzz:
motoristek Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 Last minute:VABILO na izlet SNEŽNIK - KOČEVJE - LJUBLJANA Danes dne 22.6.08 se dobimo ob 11h v Rakeku v PRVEM bifeju na levi strani za podvozom pod železnico v smeri proti Cerknici. Pride jih tudi nekaj s primorske. Vabljene tudi boljše polovice. LP Nikola Tesla ZBIRNO MESTO Šele danes prišel domov in videl to ponudbo :naughty: upam, da ste se fajn imeli... :worship:
motoristek Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan Brule MiNa Žuri CVIČKAR1 Da malo obnovimo... :yea1:
ataIBA Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 .. . . CVIČKAR1 Da malo obnovimo... :yea1: Lejga našega Cvičkota. Te bo pa zaj tak skoz na motoru. :worship: Moram pogledat kaj je nabavo. LP
motoristek Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan Brule MiNa Žuri CVIČKAR1 -pero- :naughty:
bmwslo Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 in tudi mene lahko dopišete Lep pozdrav :worship: v naši družbi
rajkocotic Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 hvala ,nisem prej našel te teme bmwjaši
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Ja tko je :D Da se malo oglasim...Motor je sicer od sestre :P Ampak ga boma zdj nekaj časa skup mela...Dokler ne pride še moje kljuse :P
motoristek Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 hvala ,nisem prej našel te teme bmwjaši Zato pa jaz delam na tem, da je tema bolj v ospredju... :yea1: Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan Brule MiNa Žuri CVIČKAR1 -pero- quomme rajkocotic cvičkar1, ti kar imej motor :worship: bom jaz tvojo sestro vozil okoli... :whistle: ps: sam, da si živ in zdrav prišel domov... :kva2:
astec Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Pozdravljen-i, tudi jaz sem zraven. Pozna kdo kakega s K1200s, ki je uspel najti kakšen standardni nosilec za top case ? Lp
motoristek Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Pozdravljen-i,tudi jaz sem zraven. Pozna kdo kakega s K1200s, ki je uspel najti kakšen standardni nosilec za top case ? Lp Mogoče tole? Slovenski diler jan.krebelj@gmail.com Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan Brule MiNa Žuri CVIČKAR1 -pero- quomme rajkocotic astec
polž Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 čato vrni zaporedne številke da nebom štel kolk nas je al pa vsaj končni seštevek to bo hudič ko boš še kile dajalzraven :naughty:
motoristek Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 čatovrni zaporedne številke da nebom štel kolk nas je al pa vsaj končni seštevek to bo hudič ko boš še kile dajalzraven :naughty: 89 :yea1:
rajkocotic Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 POZDRAV . JE MED VAMI KDO,KI VOZI K100(LETEČA CIGLA) :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se