Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

moj stric je mel 800 ccm BMW boksera,To je bla mašinca.

zgleda da sm to nasledil od njega :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno

Ej BMW-jaši , čakamo poročilo iz Garmiša. :rolleyes:

Objavljeno
Ej BMW-jaši , čakamo poročilo iz Garmiša. :rolleyes:

...do 2009 bo že.... :whistle:

Objavljeno

lp

lasagna si se peljal v soboto okrog 14,30 iz Mislinje proti SG. Smo se srečali :?

Objavljeno

Mi ve kdo od vas povedati, kje se da kupiti opremo znamke ZTehnik ?

ZBMZ1210XX_600.jpg

Objavljeno

v soboto vozil od Bohinja proti Bledu za dvema starejšima LTjema ... malo pred Bledom sem vaju prehitel. Kdo od tukaj?

Objavljeno
....lasagna si se peljal v soboto okrog 14,30 iz Mislinje proti SG. Smo se srečali.....

Res je, tudi identifikacija je bila pozitivna, ker pa se nama je mudilo na golaž, sva kar naprej letela......

Objavljeno

Garmisch je blo cudovito, ze pot do tja cez Großglockner. V Garmischu pa drugi svet, tak urejeno, tak disciplinirani Bikerji, veseli, prijazni dobre volje, zuper je blo. Krasna muzika, zelo dobra postrezba in kaj cem rect, drugo leto spet, se res splaca. Za 6 Euro smo imeli bifet za zajterk, z klobasam, siru za na kruh ali zemeljce kulk si nalozo, za pit kava, ali mleko, orangen saft in se in se. Stranisce in tuse kulk si rabo in sprotno so cistili, camping mirn, da si lahko spal, sonce, lahko si BMW-je testiral, cestne, moto cros, induro itd. vse zastonj, mal si pac mogo pocakat, ko si se prijavil, program cel cas itd. itd. Jaz pa z Hondo od zene tam, hihihi in je celo ostala cela, hihihihi

slike od voznje cez Grossglockner pa mal od Garmischa pa na www.biker.si ce to lahko tuki sploh napisem.

Objavljeno

a K 1200 R spada sem na vašo stran? ej mašinca je to za vedno znova znoret , ko se vsedeš in ... je kdo , ki vozi takega ? sem komaj pri 2000km in jih nabiram nabiram...

Objavljeno

BMW je BMW, torej sodi sem vsekakor . Mislim, da vozi R-a Brumer in ima že kar nekaj izkušenj z njim.

Ko pride čato Motoristek z namakanja v lavorju (pardon morju), te bo pa zapisal v seznam

:worship:

Mater bo treba spet pit na prvi BMW furi :whistle:

:beer2: :beer2: :beer2:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Špilferderber,

sax,

bmwslo,

bostov,

ftp,

netopir1930,

motoristek,

bmw,

Greyhound,

Pudla,

hirabbit,

Mitja,

Moto32,

tomaž,

EURO,

bladzo,

@nz@

Čriček,

JOHNE,

bambi,

Pips

bplay

muha,

matjazek,

Andrej666

lasagna

mk-r

robberrt

Tetec

Lobo

BITANGOS

rockstar

Benka

JOHANA

lorenz

sivi

Ponci

Brumer

AlenStimec

IBA

Nanek

bica

S57CQ

moci

Primy22

kondor

BMW R51/3

ciciban

Brrrm

kaciga

nemo

berto

Rams

Mesh

bambi61

Motorist76

borstnik

biser

polž

mack

Aleš87

Dule

SuzyRider

ZD€N€

AndiGS

goodie

tommb

SuziQ

gogi5

ataIBA

Toncek

ID

jager

funduro650

matejvl

kaca1

Gorazd11

NikolaTesla

PURPLE

kymcoo

hurikan

Brule

MiNa

Žuri

CVIČKAR1

-pero-

quomme

rajkocotic

astec

BolhA^

daljo

:yea1:

Popravljeno . Popravil motoristek
Objavljeno
a K 1200 R spada sem na vašo stran? ej mašinca je to za vedno znova znoret , ko se vsedeš in ... je kdo , ki vozi takega ? sem komaj pri 2000km in jih nabiram nabiram...

Jaz ga vozim 3-tjo sezono zdajle bo potreben 3-tji servis na 20K kil.Ustvari pa naj bi spadala sem saj teh motorjev je samo par v SLO,pa nehvali ga preveč čeprav midva veva kaj nudi,če se boš pa preveč hvalil te čaka pljuvanje kot je mene pred leti. :hmm:

Ps: star Slovenski pregovor,ki drži:če bi fovšija gorela sploh kurjave nebi rabil !!! :beer2:

Objavljeno

Torej, kolega, ki je na moje priporočilo kupil K 1200 S, je hotel servisirati napako na ABS (senzor) v Avto Aktiv MB.

"Ne delajo več nikamor!"

Integra MB nima testerja, samo odlične mehanike. Ta boljši motorčki, majo za kurac mrežo :headbang: . A bom rabo dopust za servis? Tako kot nekoč, ko sem vozil K 100 v LJ k Tehnounionu? Kremenčkovi!!!!

Objavljeno
Torej, kolega, ki je na moje priporočilo kupil K 1200 S, je hotel servisirati napako na ABS (senzor) v Avto Aktiv MB.

"Ne delajo več nikamor!"

Integra MB nima testerja, samo odlične mehanike. Ta boljši motorčki, majo za kurac mrežo :headbang: . A bom rabo dopust za servis? Tako kot nekoč, ko sem vozil K 100 v LJ k Tehnounionu? Kremenčkovi!!!!

Vedno kupi motor tam kjer ti ga bodo mogli -zmnali servisirati.Zato sem ga jaz kupil pri Valentinčiču Grosuplje in nimam nikakršnih problemov in tudi v naprej jih nebo.Kajti tudi,če bi uradni servis izgubil mi ga bo še vedno lahko servisiral saj računalnik za moj tip ima in nebo problemov.Vsi pa,ki kupite nekje pri sumljivih uvoznikih in v tujuni res da profitirate par EU potem,pa nastanejo problemi,ki jih morate kar sami urediti,pa tudi,če bo potrebno kakšen dan dopusta in se zapeljat na dober servis kot je Valentinčičev v Grosuplju. :hmm:

Ps: po toči zvonit je prepozno!!!! :eek:

Objavljeno

Nič ne dogaja :yawn: , počasi bo jesen tu - da nam nebo všla.

Objavljeno
Vedno kupi motor tam kjer ti ga bodo mogli -zmnali servisirati.Zato sem ga jaz kupil pri Valentinčiču Grosuplje in nimam nikakršnih problemov in tudi v naprej jih nebo.Kajti tudi,če bi uradni servis izgubil mi ga bo še vedno lahko servisiral saj računalnik za moj tip ima in nebo problemov.Vsi pa,ki kupite nekje pri sumljivih uvoznikih in v tujini res da profitirate par EU potem,pa nastanejo problemi,ki jih morate kar sami urediti,pa tudi,če bo potrebno kakšen dan dopusta in se zapeljat na dober servis kot je Valentinčičev v Grosuplju. :hmm:

Ps: po toči zvonit je prepozno!!!! :eek:

Vse tri BMW sem kupil v Mariboru pri INTEGRI. Bil izredno zadovoljen z vsem. Mučke Avto Aktiva so Integri snele licenco. Mučke BMW Slovenija so vzele licenco AvtoAktivu. V Mariboru smo bosi. Banda pokvarjena šminkerska! Dobri motorji imajo gnile uslužbence. Drugače ne morem razmišljat, če imam na izbiro dober servis šele v Grosupljem ali pa Grazu. Maribor pa neko drugo mesto v Sloveniji :headbang: ... Za servisiranje motorja si bom moral jemat dopust :devil: .

Namesto BMW 1200 Adventurerja, sem kupil že dva KTM-a, ne mislim pa prodajat mojih BMW-jčkov, ker so predobri strojčki. Bi pa z veseljem nagono odgovornega pri BMW zaradi nedela oz. neverjetno nadute arogance. Upam, da ga bodo odgovorni prestavli v Burkino faso, Gano, ... :headbang: , kjer ne bo mogel delat škode.

Mater sem razpaljen zaradi teh poizdarij, ki se vlečejo že leto dni.

LP.

Objavljeno
Nič ne dogaja :yawn: , počasi bo jesen tu - da nam nebo všla.

Ne bo nam jesen ušla. Bomo že našli cajt :evilgrin:

Vse tri BMW sem kupil v Mariboru pri INTEGRI. Bil izredno zadovoljen z vsem. Mučke Avto Aktiva so Integri snele licenco. Mučke BMW Slovenija so vzele licenco AvtoAktivu. V Mariboru smo bosi. Banda pokvarjena šminkerska! Dobri motorji imajo gnile uslužbence. Drugače ne morem razmišljat, če imam na izbiro dober servis šele v Grosupljem ali pa Grazu. Maribor pa neko drugo mesto v Sloveniji :headbang: ... Za servisiranje motorja si bom moral jemat dopust :devil: .

Namesto BMW 1200 Adventurerja, sem kupil že dva KTM-a, ne mislim pa prodajat mojih BMW-jčkov, ker so predobri strojčki. Bi pa z veseljem nagono odgovornega pri BMW zaradi nedela oz. neverjetno nadute arogance. Upam, da ga bodo odgovorni prestavli v Burkino faso, Gano, ... :headbang: , kjer ne bo mogel delat škode.

Mater sem razpaljen zaradi teh poizdarij, ki se vlečejo že leto dni.

LP.

Jebiga. Zaradi politike vedno ubogi narod nastrada. :headbang: Sicer pa mislim, da se da tudi v MB poservisirat BMW-jčka :beer2:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Kaj je zdaj?

Ja pogruntaj kaj, samo jaz sem konec avgusta in prva polovica septembra zaseden :headbang:

Objavljeno

čatooooo

kaj pa zaključek sezone ????

Kdo je navrsti za organizacijo ?????

Gorenci morda ????? :hmm:

Objavljeno
čatooooo

kaj pa zaključek sezone ????

Kdo je navrsti za organizacijo ?????

Gorenci morda ????? :hmm:

ja gorenci oz. gorenc

sam počakmo da folk zaključi dopust

sezona pa itak traja do silvestra

gremo septembra

Objavljeno
ja gorenci oz. gorenc

sam počakmo da folk zaključi dopust

sezona pa itak traja do silvestra

gremo septembra

Podobne besede čakam že od začetka sezone, napram drugim "skupnostim" !

Objavljeno

se pelje kdo ta vikend v Pulo B)

Objavljeno
se pelje kdo ta vikend v Pulo B)

Seweda. Še enkrat grem spat.....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!