PURPLE Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Pri Brglezu v Šempetru... :whistle: Naj mi nekdo razloži, kje je ta bar, se zna zgodit, da se skupaj peljemo.
rajkocotic Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 v centru Šempetra, nasproti SIP in Petrola po stari cesti CE-LJ, se vidimo :yea1:
polž Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 a je to še skrivnost :unsure: ni :naughty:
polž Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 ok šli bi preko Šk.loke v Železnike ,čez Soriško planino v Bohinj potem pa čez Pokljuko na Bled lahko si ogledamo sotesko Vindgar ali pa gremo na blejski grad nekje bomo pa kaj popili in pojedli--ne me vprašat kje (še ne vem)
rajkocotic Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 lepa turca,na Bledu je moto srečanje mk gorenc :yea1:
motoristek Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Vse zgleda, da bom moral prinesti krofe seboj... :whistle:
polž Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 pa ne vse pomečkat cukr nič dol lizat :rolleyes:
KUŠČAR Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 okšli bi preko Šk.loke v Železnike ,čez Soriško planino v Bohinj potem pa čez Pokljuko na Bled lahko si ogledamo sotesko Vindgar ali pa gremo na blejski grad nekje bomo pa kaj popili in pojedli--ne me vprašat kje (še ne vem) Vidm da mate bmw-jaši u soboto skupno furco, tud gorenci mamo zaklučno vožno gremo mal na štajrsk pogledat, pol se pa lahko na bledu na zboru dobimo na kakšnem čveku. :beer2:
motoristek Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Vidm da mate bmw-jaši u soboto skupno furco, tud gorenci mamo zaklučno vožno gremo mal na štajrsk pogledat, pol se pa lahko na bledu na zboru dobimo na kakšnem čveku. :beer2: Ne mi tole :beer2: kazat, nas je sto... :lol1:
bmwslo Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Dobro jutro BMW-jaši. Še 4 dni, pa smo skupaj :worship: Vreme je pa tudi naročeno za vikend
motoristek Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan Brule MiNa Žuri Gabry18 -pero- quomme rajkocotic astec BolhA^ daljo Cheeky bawchi
NikolaTesla Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Pozdravljeni Vnesel sem točke na karto. Preglejte če je to pot katero planiramo? Tura BMW-jaši 2008 LP Nikola Tesla
polž Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 PozdravljeniVnesel sem točke na karto. Preglejte če je to pot katero planiramo? Tura BMW-jaši 2008 LP Nikola Tesla :worship: dobr si naredu midva bi lahko sodelovala pri organizaciji saj si skoraj gorenjc (lj) :naughty:
polž Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Vidm da mate bmw-jaši u soboto skupno furco, tud gorenci mamo zaklučno vožno gremo mal na štajrsk pogledat, pol se pa lahko na bledu na zboru dobimo na kakšnem čveku. :beer2: kakšno "zaklučno vožno" a bote pol motorje že pospravli ?
bmwslo Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 kakšno "zaklučno vožno"a bote pol motorje že pospravli ? Tako se govori. BMW-jaši nimamo nikol zaključne fure. Mi vozimo skozi vse sezone.
PURPLE Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Čeprav je že NikolaTesla naredil karto, še ena za lažjo predstavo.
motoristek Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Kako pa pridem do Šenčurja? :hmm:
bmwslo Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Kako pa pridem do Šenčurja? :hmm: PURPLE vodi od Brgleza do Šenčurja preko Trojan, kjer poberemo še du-le ta
rajkocotic Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 nekaj bmwejevcev se bo v soboto tja peljalo, lahko se pridružiš hahaha :friend2:
motoristek Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Kaj pa če mi pobegnete... :whistle:
PURPLE Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 PURPLE vodi od Brgleza do Šenčurja preko Trojan, kjer poberemo še du-le ta Težka bo, ker imam še tastarga Garmina "analognega", bmwslo tvoj digitalni bo hitreje preračunaval. Saj gremo po tastari cesti, AC se na daleč izogibam.
Zdrawc Objavljeno September 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2008 Težka bo, ker imam še tastarga Garmina "analognega", bmwslo tvoj digitalni bo hitreje preračunaval. Saj gremo po tastari cesti, AC se na daleč izogibam. ti prljet žez savinsko, pa grema zutre u Zmajewo na kufe, pol si pa itaq čez Črnivc v 1/2 ure v Šenčuru
bmwslo Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 ti prljet žez savinsko, pa grema zutre u Zmajewo na kufe, pol si pa itaq čez Črnivc v 1/2 ure v Šenčuru Moramo na tapravih Trojanah du-le ta pobrat, da se ne zgubi sam :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se