PURPLE Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 (popravljeno) bmw je bol penzionerski motor, tak bol za šminkerat. :evilgrin: Kaj bi pa ti rad povedal :eek: kdo je zdaj tu šminker, najbrž res tisti ki delajo kilometre, ampak niso prav oblečeni al kaj - imiđ. Naj že mine ta petek, da jutri štartamo :OK: Popravljeno September 26, 2008. Popravil PURPLE
polž Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 na gorenjskem vse po planu samo ukrainke majo neke pike in male živalice :headbang: A JIH ODPOVEM ?
polž Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 :worship: tej še pa jst prletim s frčotom! :krneki: tej se oa vpiši
rajkocotic Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 na gorenjskem vse po planusamo ukrainke majo neke pike in male živalice :headbang: A JIH ODPOVEM ? naroči moldavke :headbang:
polž Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Zdej sem pa v dilemi če bi šla zraven. Ukrajinke me pač ne zanimajo. A bodo tut kakšni ukrajinci? :whistle: fantje prvo so domače na vrsti če pa kaj ostane------ :whistle:
polž Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Pa bo šlo.Trgatev sem iz sobote prestavil na nedeljo-bo grozdje in vince še bolj sladko. ti pridemo vsi pomagat ? če maš še kaj lanskega :whistle: :whistle: :whistle:
ZD€N€ Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 kolk nas je za jutri ???? Čaatttoooo ????? Ob kolkih in kje se dobimo iz CE regije Itaq si spet na sprehohu ...................... al kaj ???? Sam na šihtu pišeš, popoldne pa okol skitaš,..............
bmwslo Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 kolk nas je za jutri ???? Čaatttoooo ????? Ob kolkih in kje se dobimo iz CE regije Itaq si spet na sprehohu ...................... al kaj ???? Sam na šihtu pišeš, popoldne pa okol skitaš,.............. Ja mat kriza vam je pa res treba za tri strani vse nazaj pisat :lol1: Torej odhod ob 8.00, dobimo se pa malo prej ( cca ), dobimo se pa torej Brglez slastičarna, nasproti petrola v Šempetru v savinjski dolini, glej slikco spodaj. Če si že dobil nazaj ZUmiča, ti še koordinate pošljem :whistle:
quomme Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Se vidimo zjutraj na kavici :whistle:
bmwslo Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Se vidimo zjutraj na kavici :whistle: Itaq
Alesh Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Itaq Se pridružim v Šempetru.
bmwslo Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 (popravljeno) Se pridružim v Šempetru. :OK: Bomo zgleda mel kar podsekcijo R 1200 GS :lol1: Popravljeno September 26, 2008. Popravil bmwslo
motoristek Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Zdej sem pa v dilemi če bi šla zraven. Ukrajinke me pač ne zanimajo. A bodo tut kakšni ukrajinci? :whistle: Mene v Črni gori kličejo Ukrajinac... :kva2: na gorenjskem vse po planusamo ukrainke majo neke pike in male živalice :headbang: A JIH ODPOVEM ? Fino, še zajest bomo imeli... :lol1: kolk nas je za jutri ???? Čaatttoooo ????? Ob kolkih in kje se dobimo iz CE regije Itaq si spet na sprehohu ...................... al kaj ???? Sam na šihtu pišeš, popoldne pa okol skitaš,.............. Bil na dveh Abrahamov... :naughty: Se vidimo zjutraj na kavici :whistle: :worship: 1. motoristek 2. Nikola Tesla 3. BMWSLO 4. Zd€n€ 5. PURPLE 6. Pips 7. rajkocotic 8. Cheeky (pa še en moj prjatu) 9.Du-le 10.quomme (+boljša polovica za obtežitev, da ne bo šlo prehiter whistle.gif ) 11.Brumer? + kolega ?? (v nedeljo imamo v Nm policijsko+vojaško evropsko kolesarsko prvenstvo spremljam) 12.kaca1 13.bica 14.goodie 15.ID 16.AndiGS 17. bawchi 18. Alesh 19. Cheeky 20. Roman???? :yea1: :yea1:
kaca1 Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 na gorenjskem vse po planusamo ukrainke majo neke pike in male živalice :headbang: A JIH ODPOVEM ? Ja, male živalce :naughty:
rajkocotic Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Se vidimo zjutraj na kavici :whistle: zamudniki pijejo hladno :naughty:
polž Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 a je treba tako skupino na upravni enoti prijavit :naughty: bo na semaforju dvakrat rdeča predn bomo skoz križišče (ja v Kranju mamo semaforje---da nebo kdo neumno vprašal ) DOBRODOŠLI :worship:
rajkocotic Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 a je treba tako skupino na upravni enoti prijavit :naughty: bo na semaforju dvakrat rdeča predn bomo skoz križišče (ja v Kranju mamo semaforje---da nebo kdo neumno vprašal ) DOBRODOŠLI :worship: ugasnite semaforje :naughty:
Zdrawc Objavljeno September 26, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2008 zamudniki pijejo hladno :naughty: to šele bodo kičasti :smoke:
bmwslo Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 to šele bodo kičasti :smoke: Mi že ne mormo bit bolj kot smo. To bi pa že lahko vedel ti "bivši" BMW-jaš :whistle:
motoristek Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 (popravljeno) a je treba tako skupino na upravni enoti prijavit :naughty: bo na semaforju dvakrat rdeča predn bomo skoz križišče (ja v Kranju mamo semaforje---da nebo kdo neumno vprašal ) DOBRODOŠLI :worship: Ti rajši obvesti občane :kva2: naj rajši doma ostanejo, da ne bi katerega infarkt, ko se pripelje horda huliganov... :yea1: Popravljeno September 26, 2008. Popravil motoristek
bmwslo Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Da ne pozabim. Brrrm nas vse skupaj lepo pozdravlja in se opravičuje, ker ima doma neodložljivo delo, ter vsled tega dejstva ne more z nami. Nam pa seveda želi vse lepo in varno, pa hladno pivo in tople ... :naughty:
ZD€N€ Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Mene v Črni gori kličejo Ukrajinac... :kva2: Fino, še zajest bomo imeli... :lol1: Bil na dveh Abrahamov... :naughty: :worship: 1. motoristek 2. Nikola Tesla 3. BMWSLO 4. Zd€n€ 5. PURPLE 6. Pips 7. rajkocotic 8. Cheeky (pa še en moj prjatu) 9.Du-le 10.quomme (+boljša polovica za obtežitev, da ne bo šlo prehiter whistle.gif ) 11.Brumer? + kolega ?? (v nedeljo imamo v Nm policijsko+vojaško evropsko kolesarsko prvenstvo spremljam) 12.kaca1 13.bica 14.goodie 15.ID 16.AndiGS 17. bawchi 18. Alesh 19. Cheeky 20. Roman???? :yea1: :yea1: No končno koji ti je taj pod 20
bmwslo Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 No končno koji ti je taj pod 20 Roman :evilgrin:
ZD€N€ Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Ja mat kriza vam je pa res treba za tri strani vse nazaj pisat :lol1: Torej odhod ob 8.00, dobimo se pa malo prej ( cca ), dobimo se pa torej Brglez slastičarna, nasproti petrola v Šempetru v savinjski dolini, glej slikco spodaj. Če si že dobil nazaj ZUmiča, ti še koordinate pošljem :whistle: hvala prjatu Zumo njet še ga ni bilo (se bom zgubo) :headbang:
motoristek Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 No končno koji ti je taj pod 20 Tvoj prijatelj... :whistle: Roman :evilgrin: :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se